Disclaimer

De vermelde private lease tarieven voor het model Picanto gelden alleen voor auto’s die vallen binnen de wettelijke overgangsregeling en die deel uitmaken van onze voorraad (NEDC/Euro 6b). Na afloop van het overgangsregime moeten alle auto’s voldoen aan de strengere emissie-eisen (WLTP/Euro 6c of 6d-temp). Als gevolg hiervan kunnen de prijzen hoger uitvallen, vanwege het feit dat een hogere BPM verschuldigd is. Dit kan ook van invloed zijn op de bijtelling (bij auto’s van de zaak die ook privé worden gebruikt).

Dit aanbod wordt u gedaan door Kia Autolease en betreft een product gecertificeerd door Stichting Keurmerk Private Lease. De getoonde prijs betreft, tenzij anders weergegeven, een vanaf tarief gebaseerd op een looptijd van 48 maanden in combinatie 10.000km per jaar. Alle prijzen zijn inclusief BTW weergegeven. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Deze actie is alleen geldig op voorraadmodellen, zolang de voorraad strekt en is geldig van 1-1-2019 t/m 31-3-2019. Tenaamstelling van het voertuig en start van het contract vindt uiterlijk plaats op 31 mei 2019. Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op met uw Kia-dealer.

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over KIA Rio.

SCHERP PRIVATE LEASETARIEF VOOR DE NIEUWE KIA RIO

Zonder zorgen rijdt u de nieuwe Kia Rio al vanaf een vaste lage prijs. Via onze leasecalculatietool berekent u zelf wat u maandelijks kwijt bent aan uw gewenste Kia Rio.

Wat houdt Private Lease in?

Bij private lease huurt u in feite voor een langere periode een nieuwe auto zonder dat u na afloop dus eigenaar wordt. Althans niet vanzelf. Na afloop van de looptijd levert u de auto weer in bij de leverende dealer en bent u vrij in de keuze van een nieuwe auto. Mocht u de auto na afloop wél willen overnemen, dan heeft u als berijder recht op eerste koop tegen de dan geldende marktwaarde. Dit is een optie en dus geen verplichting.

Borg en vooruitbetaling

Forward Lease kent standaard geen borg bij aanvang van het contract, mits de financiële toetsing dit toestaat. Een vrijwillige vooruitbetaling (bijvoorbeeld door middel van een in te ruilen auto is altijd mogelijk). Het vooruit te betalen bedrag mag maximaal 50% van de totale leaseverplichtingen bedragen. Over de vooruitbetaling wordt geen rente vergoed en dus gelijkmatig in mindering gebracht op het maandbedrag.

Rekenvoorbeeld:
U betaalt € 2.400,– vooruit bij een looptijd van het leasecontract van 48 maanden. Het leasetarief wordt dan met 2400 / 48 = € 50,– per maand verlaagd. Wordt het leasecontract na 36 maanden ontbonden (ongeacht de reden), dan krijgt u nog (48 – 36) x 50 = € 600,– terug (minus eventueel nog te verrekenen bedragen).

BKR registratie

Voordat wij het contract met u afsluiten, voeren wij een financiële check uit om te bepalen of u gedurende de gehele looptijd het maandbedrag kunt voldoen. Voor een zuiver beeld van uw leencapaciteit wordt 65% van de som van de totale leasetermijnen bij BKR (Bureau Krediet Registratie) geregistreerd. Een registratie bij BKR betekent niet automatisch dat u betalingsproblemen heeft. Door de registratie wordt juist voorkomen dat consumenten verplichtingen aangaan, die zij financieel niet kunnen dragen. De keuze voor private lease kan dus gevolgen hebben voor het afsluiten van een hypotheek of een andere lening. Dat kan ook positief zijn: als een BKR-geregistreerde geen betalingsachterstanden heeft, is dat vaak gunstig voor de beoordeling van een nieuwe lening.

Onze tarieven

Private Lease is een operational leasecontract voor particulieren. Onze leasetarieven zijn derhalve vermeld inclusief 21% BTW.

Daarbij zijn de volgende componenten in de leaseofferte opgenomen:

 • Afschrijving en rente
 • Reparatie, onderhoud en vervanging van banden
 • Verzekering WA/Casco
 • Vervangend vervoer na 48 uur
 • 24-uurs hulpdienst in Europa
 • Schadeherstel
 • Houderschapsbelasting
 • Management en administratiekosten
 • Afleveringskosten inclusief mattenset en € 50,– brandstof

Verzekering

De door ons ingezette auto’s zijn WA verzekerd tot een bedrag van € 2.500.000,– en hebben een casco dekking met een Eigen bijdrage van maximaal € 500,– per gebeurtenis. Gedurende uw leasecontract ontvangt  u op de eerste twee niet verhaalbare schades een korting van 50% op uw Eigen bijdrage, zodat deze maximaal € 250,– bedraagt. Standaard worden de auto’s voorzien van een Groene Kaart. De leaseauto kunt u ook in het buitenland gebruiken in die landen die op de Groene Kaart staan vermeld.

In tegenstelling tot bij de meeste andere aanbieders profiteert u bij Forward Lease direct van de collectieve korting en hoeft u geen schadevrije jaren in te leggen voor een aantrekkelijk aanbod.

Wij adviseren u aanvullend een Schade Verzekering Inzittenden op te nemen met een totale dekking van € 1.000.000,–. Hiermee zijn al uw inzittenden (mits vervoerd op een door de fabrikant en door de RDW goedgekeurde zitplaats) goed verzekerd. De meerprijs voor deze aanvullende verzekering bedraagt € 6,– per maand.

24-uurs hulpdienst

Bij eventuele calamiteiten kunt u onze hulpdienst bellen die u 24 uur per dag, 7 dagen in de week terzijde staat en voor hulp zorgt; niet alleen in het binnenland, maar ook in het buitenland.

Onderhoud en schade

Forward Lease hecht waarde aan uw goede relatie met uw dealer en stelt u in de gelegenheid om het onderhoud, de reparaties, vervanging van banden en het schadeherstel uit te laten voeren door AHZ. Hiermee bespaart u tijd en profiteert u maximaal van het one-stop-shopping principe.

Vervangend vervoer

Indien uw leaseauto als gevolg van onderhoud, reparatie of schadeherstel langer dan 48 uur niet beschikbaar is, heeft u recht op een vervangende auto. De inzet is afhankelijk van beschikbaarheid en kan afwijken van uw eigen leaseauto.

Houderschapsbelasting

De verschuldigde houderschapsbelasting voor de leaseauto’s wordt voldaan door Forward Lease als eigenaar van de auto en de kosten zijn opgenomen in het leasetarief.

Opties en Accessoires

Alle in het leasecontract opgenomen opties en accessoires zijn standaard meeverzekerd met de auto gedurende looptijd van het contract.

KIA Rio. - Fotogalerij

Uw voordelen bij Autohaag Zeeuw

Waarom kiezen voor Autohaag Zeeuw?

Een splinternieuwe KIA Rio. rijden tegen een vast, laag maandbedrag. Klinkt goed, nietwaar? En dat is het ook. Met een leasecontract van Autohaag Zeeuw gaat u elke dag onbezorgd op weg. Onderhoud & reparaties inclusief, pechhulp, verzekering en wegenbelasting zijn immers bij uw maandbedrag inbegrepen. U hoeft geen aanbetaling te doen en ook met een slottarief of afschrijving op de auto hoeft u geen rekening te houden. Eén vast tarief. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken en uw auto te wassen. Kortom: geen verrassingen achteraf. Bereken via onze online lease module eenvoudig uw maandbedrag uit voor de Forward lease van uw keuze. Onze Lease specialist neemt binnen 1 werkdag contact met u op over het vervolg.

Verkoop

9.8

Totaal

9.7

Werkplaats

8


 • Natascha

  8
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Schadeherstel

  Super snel en vriendelijk personeel. Hebben er alles aan gedaan de schade goed en snel te herstellen. Complimenten voor het personeel bij de Radarstraat!

 • Sopers

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Service

  Soms kom je een bedrijf tegen die nog echt klantgericht is, dat vond ik bij Autohaag Zeeuw Schiedam. Ik kocht een tweedehands auto ( omdat heel veel meer in het budget niet paste). Het is een degelijke auto, voor de juiste prijs. Toch bleek er na 7 maanden onvoorziene kosten te zijn. Wettelijk gezien viel dat buiten de garantie. Na een mailtje over de situatie was Autohaag Zeeuw heel duidelijk: zij zijn een heel eerlijk en klantgericht bedrijf……… ik mocht de facature doorsturen en zij vergoeden hem volledig!!
  Ik ben zo blij verrast en oprecht dankbaar. Autohaag: topservice!! ( met speciale dank aan Hans Kraan)

  Aafje Sopers

 • Ilah Rubio

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Afdeling Verkoop

  In mijn lange zoektocht naar een nieuwe auto, ben ik de afgelopen maanden zeer goed geholpen door de verkopers van de KIA-vestiging in Rotterdam. Met name Emad Mackovic was erg behulpzaam en geduldig. Ik heb namelijk heel erg lang getwijfeld over welke auto ik wilde. Op een gegeven moment ging het alleen nog tussen een Kia Ceed en een Ford Focus.
  Na lang wikken en wegen koos ik voor de Focus. Emad vertelde me dat hij die ook kon leveren. En omdat ik inmiddels een goede band met hem had opgebouwd, ben ik daar akkoord mee gegaan.
  Helaas ging de verkoop op het allerlaatste moment vanwege omstandigheden niet door. Maar dat lag zeker niet aan deze medewerker, die werkelijk alles heeft gedaan wat hij kon om mij over de streep te trekken. Wat mij betreft een prima service bij Autohaag Zeeuw,. Ook prettig: de zeer goede sfeer in de showroom.

 • ron

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  KIA NIRO

  al jaren super geholpen bij auto haag zeeuw kerketuinen.
  eerst picanto dan na 2,5 jaar een kia rio en nu al na 8 maanden helaas door fysieke ongemakken de perfekte kia rio helaas inruilen voor een nieuwe kia niro.jullie hebben ons toch prima geholpen.
  na een goed gesprek met marvin ratsma een toch een mooi bedrag voor de rio teruggekregen.
  zijn super geholpen

  groet ron en marion pauw.

 • Norbert Werthenbach

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Aankoop occasion Mercedes C180

  Dit was zonder overdrijven de beste ervaring die ik ooit heb gehad met de aankoop van een tweedehands auto. Enorm groot compliment voor Pim van der Kooij:

  Nette prijs voor de auto
  Zeer accuraat in nakomen van afspraken zelfs toen ik vroeg om halvering van de levertijd
  Zeer netjes afgeleverd met grote beurt, lakcorrecties, ledercorrecties, volle tank, 6 maanden garantie,

  Kortom ik ga jullie en Pim in het bijzonder bij iedereen aanbevelen