Dokker VAN

Nieuwe Dacia Dokker Van

Een slimme ondernemer kiest voor de Dacia Dokker Van. De Dacia Dokker Van beschikt over alle kwaliteiten die u verwacht van een bedrijfswagen. Deze bedrijfswagen is robuust, zéér betrouwbaar, functioneel, doelmatig en is dé voordeligste bedrijfswagen. De Dacia Dokker Van is aan zware tests onderworpen, zo zijn er 1,9 miljoen testkilometers gereden om de remmen en vering af te stemmen op ieder type weg en weersomstandigheden. De Dokker Van is op alles berekenend. De Dacia Dokker is niet alleen verkrijgbaar als bedrijfswagen, maar ook als ruime gezinsauto, namelijk de Dacia Dokker.

Uitvoeringen Dacia Dokker Van

De Dacia Dokker Van is beschikbaar in zowel een benzine- als dieselmotor die voldoen aan de meest veeleisende bestuurders. Voor de dieselmotoren zijn er twee uitvoeringen beschikbaar op basis van het 1.5 dCi-motorblok, dit zijn de Basic en Ambiance uitvoering. De dCi 75 en de dCi 90 hebben het Dacia eco²-label, dat garant staat voor een laag brandstofverbruik en een lage CO2-uitstoot. Als benzine uitvoering is de Dacia Dokker Van verkrijgbaar met de 1.6 MPI motor, de dCI 75 motor of de dCi 90 motor. Deze motoren zijn uiterst betrouwbaar, beproefd en efficiënt. Daarnaast biedt Dacia een fabrieksgarantie van 3 jaar of 100.000 km.

 

Dacia Dokker VAN - Fotogalerij

Dacia Dokker VAN Solid

Vanaf € 10.090,-,-
 

 • Pollenfilter
 • Mistlampen vóór
 • Elektrisch bedienbare ramen vóór
 • Radio met geïntegreerd display
 • Centrale deurvergrendeling
 • Airconditioning
Offerte Gratis taxatie

Dacia Dokker VAN Essential

Vanaf € 9.040,-,-
 

 • Handmatig bedienbare buitenspiegels
 • Radiovoorbereiding
 • Verhoogd laadvermogen
 • Cabine ventilatie met recirculatiestand
 • Opbergruimte boven voorruit
Offerte Gratis taxatie

Onze voorraad Dacia Dokker

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Dokker staan?

Dacia Dokker VAN - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Dacia Dokker VAN

Dacia Dokker Bedrijfswagen

De Dacia Dokker is dé ideale bedrijfswagen. De Dokker Van heeft een laadvermogen van maar liefst 750 kg, een laadvolume van 3.3m³ en een laadlengte van 1.9 meter. Als u de multifunctionele passagierszetel verwijderd is de laadlengte uit te breiden naar 3,1 meter! Niet alleen achterin is er veel ruimte maar ook voor de bestuurder zitten er verscheidende opbergvakken met de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw laptop op te bergen. Met een neergeklapte rugleuning is deze bedrijfswagen ook prima te gebruiken als mobiel kantoor. De Dacia Dokker Van beschikt over handige asymmetrische achterdeuren die openen tot 180 graden met een standaard schuifdeur aan de rechterzijkant. Daarnaast beschikt de Dokker Van over zijschuifdeuren, het vervoeren van uw materialen en goederen is daardoor nog nooit zo eenvoudig geweest. Standaard is hij uitgerust met een volledig tussenschot met raam.  De laadvloer en zijwanden kunnen worden voorzien van beschermend materiaal. Zo is de Dacia Dokker Van ook bestand tegen zeer intensief gebruik.

Dokker Van 2019: Modern en Effectief

Het moderne karakter sluit perfect aan bij het interieur van de wagen. Het prettige interieur is van alle gemakkelijke voorzien, zo zijn de bedieningsknoppen makkelijk bereikbaar en zijn de verkrijgbare radio’s te bedienen vanaf het stuur.  Daarnaast is de leesbaarheid van het dashboard optimaal. De Dokker van beschikt over moderne en gebruiksvriendelijke technologie, zo is het MEDIA NAV systeem (optioneel) en van alle gemakken voorzien. De Dokker Van beschikt over een voertuigstabiliteit systeem, hierdoor worden uw ritten zo comfortabel mogelijk.

De Dacia Dokker Van is standaard voorzien van o.a.:

 • ABS en noodstopbekrachtiging
 • Airbag bestuurder
 • Getint glas met hoog filterend vermogen
 • Hoofdsteunen vóór, in hoogte verstelbaar
 • Laadvermogen 600 kg
 • Laadvolume 3,3 m3
 • 14″ stalen wielen

Wilt u de Dacia Dokker Van zelf ervaren? Vraag dan direct een proefrit aan en raak overtuigd van de Dacia Dokker Van!

Verkoop

10

Totaal

9.7

Werkplaats

9.3


 • Mw. de Ruiter

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Aankoop

  Prachtige Dacia Duster gekocht, met veel extra’s. Autohaag Zeeuw stond er op dat we met een veilige auto de weg op gaan, dus de Duster is helemaal nagelopen. Aantal zaken vervangen, een servicebeurt en ook nog 5 jaar gratis APK. Zelfs een prachtige nieuwe automatten set erbij gekregen. Carl, dank voor alle service en de heerlijke cappuccino!

 • Johan

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Onderhoud

  Had een probleem met de remmen van mijn auto.
  Kwam bij ahz naaldwijk goed geholpen.
  Ondanks ik woonachtig ben in Luxemburg.
  Hebben ze mijn remmen toch met spoed vervangen.
  Goede service aardig personeel bedankt.
  Kan ik weer met een veiling gevoel terug

 • Van der Bovenkamp

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Koppeling en batterij sleutel alles garantie.

  Super top geholpen, we werden zelfs gebracht en gehaald. Super service en aardige mensen.
  Ik geef autohaag zeeuw Delfgauw een dikke 10.

 • Jaap

  8
  Aftersales Alle reviews bekijken

  trekhaaj

  In mei 2016 is er door Autohaag Zeeuw Naaldwijk een nieuwe trekhaak op onze nieuwe Dacia Duster gezet. Bij het aankoppelen van onze kleine caravan bleek dat de trekhaak nogal laag zat en bij het vergelijken met trekhaken onder andere Dusters werd duidelijk dat bij onze auto de trekhaak 5 cm. lager zat. Wij hebben hierover een aantal keer contact gehad met Autohaag Zeeuw Naaldwijk maar een oplossing was niet direct voorhanden. Vandaag konden wij de auto naar Naaldwijk brengen en er stond netjes een leenauto klaar. Vanavond hebben wij onze Duster weer thuisgekregen en het probleem is opgelost, wij kunnen zorgeloos met onze caravan weg zonder angst dat de trekhaak aan de grond komt
  Bedankt vestiging Naaldwijk voor het oplossen van het hoogteverschil.

  Vriendelijke groet, Jaap

 • Jaap

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Trekhaak Dacia Duster

  Ik heb op 05-03-2016 een Dacia Duster met trekhaak besteld. De aflevering was besproken op 22-04-2015. Dag voor aflevering heb ik zelf moeten informeren wat het kenteken zou worden, en het bleek dat dit al bekend was maar niet doorgegeven aan mij. Bij aflevering was de trekhaak nog niet binnen. Dit was jammer. De plaatsing daarvan werd uiteindelijk vastgesteld op 23 mei. Na plaatsing bleek dat de balhoogte van de trekhaak lager zat dan bij andere nieuwe Dusters. Daarvoor zijn we later nog 2x teruggeweest maar de werkplaatschef kon geen afwijking zien. Wij hebben om onze (lichte) caravan te kunnen vervoeren de vering van de Duster moeten verhogen omdat de trekhaak te laag zat. Bij het plaatsen van de vering bleek dat de montage van de trekhaak scheef was gedaan. Weer contact gehad met de werkplaatschef en onze Duster bij autohaagzeeuw op 26 juli naast een andere gezet waar de trekhaak wel goed zat. Er zou nu een oploosing gezocht worden. Vandaag weer 3 x gebeld met Autohaagzeeuw en eindelijk vanmiddag weer contact gekregen met de werkplaatschef Ben. Die gaf aan dat Renault Nederland moet reageren. Ik vind dit geen goede zaak. Eerst is de trekhaak er niet bij aflevering en moet ik daarvoor terugkomen. Vervolgens wordt er na 2x kijken gezegd dat er niets fout zit. En nu blijkt dat het echt wel scheef gemonteerd zit waar ook foto’s van zijn gemaakt, en moeten wij alweer wachten op Renault Nederland. Dit is een fout bij de dealer geweest en deze moet dit ook oplossen en mij niet alweer laten wachten. Ik ben dan ook absoluut niet te spreken over de afwikkeling van de bij monteren gemaakte fout waardoor wij kosten hebben moeten maken om met onze caravan op vakantie te kunnen!