Sandero Série Limitée Tech Road

De nieuwe Dacia Sandero Série Limitée Tech Road is de sportieve en luxe Crossover van Dacia. Deze stoere en robuuste Dacia houdt van avontuur. Het sportieve lederen interieur (optioneel) en de verhoogde instap maken deze Crossover echt uniek in zijn klasse. De nieuwe Série Limitée Tech Road heeft daarnaast zeeën van ruimte waardoor u echt de King of the Road bent in deze hoge auto.

Rijke uitrusting

De Série Limitée Tech Road is voorzien van de volgende extra’s (bovenop de standaard uitrusting):

 • automatische airconditioning
 • nieuw 7″ multimediascherm
 • verbinden met Apple CarPlay™ en Android Auto™
 • Série Limitée-vloermatten
 • rode accenten in het interieur
 • hoogglans zwarte spiegelkappen met rode striping
 • zwarte B-stijlen
 • nieuw design lichtmetalen wielen met rode naafdop
 • nieuwe carrosseriekleur ‘Rouge Fusion’

 

Dacia Sandero Série Limitée Tech Road - Fotogalerij

Onze voorraad Dacia Sandero

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Sandero staan?

Dacia Sandero Série Limitée Tech Road - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Dacia Sandero Série Limitée Tech Road

Luxe interieur in de Sandero Série Limitée Tech Road

De Série Limitée Tech Road is leverbaar in drie uitdagende kleuren: Blanc Glacier, Rouge Fusion en Gris Highland. Ook aan de binnenkant ziet de Sandero Série Limitée Tech Road er luxe uit. Nieuwe bekleding, een vernieuwde middenconsole, een nieuw stuurwiel met vier spaken en nieuwe afwerking in chroomkleur met satijnglans.

De Sandero Série Limitée Tech Road biedt tevens steeds meer slimme technologieën. Denk aan een multimedia- en navigatiesysteem, Hill-Start Assist, elektrisch bedienbare zijruiten vóór en cruisecontrol.

Specificaties nieuwe Série Limitée Tech Road

De Sandero Série Limitée Tech Road zit niet verlegen om PK’s. Deze Crossover is leverbaar in een maar liefst 90pk sterke motor waarmee elke uitdaging aangegaan kan worden. U zoekt een sportieve en goedkope Crossover, met volop ruimte en comfort? Een auto die echt opvalt en uniek is in zijn klasse? Dan is de Dacia Sandero Série Limitée Tech Road wat voor u!

Prijs Dacia Série Limitée Tech Road

De Dacia Sandero Série Limitée Tech Road is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Wat de prijs van uw Sandero is, hangt af van de uitvoering en de aanvullende opties die u wenst. Maar welke u ook kiest, u krijgt altijd een uitstekende auto tegen een aantrekkelijke prijs. U rijdt al een nieuwe Dacia Sandero Série Limitée Tech Road v.a. € 17.530,-.

Verkoop

10

Totaal

9.7

Werkplaats

9.3


 • Mw. de Ruiter

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Aankoop

  Prachtige Dacia Duster gekocht, met veel extra’s. Autohaag Zeeuw stond er op dat we met een veilige auto de weg op gaan, dus de Duster is helemaal nagelopen. Aantal zaken vervangen, een servicebeurt en ook nog 5 jaar gratis APK. Zelfs een prachtige nieuwe automatten set erbij gekregen. Carl, dank voor alle service en de heerlijke cappuccino!

 • Johan

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Onderhoud

  Had een probleem met de remmen van mijn auto.
  Kwam bij ahz naaldwijk goed geholpen.
  Ondanks ik woonachtig ben in Luxemburg.
  Hebben ze mijn remmen toch met spoed vervangen.
  Goede service aardig personeel bedankt.
  Kan ik weer met een veiling gevoel terug

 • Van der Bovenkamp

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Koppeling en batterij sleutel alles garantie.

  Super top geholpen, we werden zelfs gebracht en gehaald. Super service en aardige mensen.
  Ik geef autohaag zeeuw Delfgauw een dikke 10.

 • Jaap

  8
  Aftersales Alle reviews bekijken

  trekhaaj

  In mei 2016 is er door Autohaag Zeeuw Naaldwijk een nieuwe trekhaak op onze nieuwe Dacia Duster gezet. Bij het aankoppelen van onze kleine caravan bleek dat de trekhaak nogal laag zat en bij het vergelijken met trekhaken onder andere Dusters werd duidelijk dat bij onze auto de trekhaak 5 cm. lager zat. Wij hebben hierover een aantal keer contact gehad met Autohaag Zeeuw Naaldwijk maar een oplossing was niet direct voorhanden. Vandaag konden wij de auto naar Naaldwijk brengen en er stond netjes een leenauto klaar. Vanavond hebben wij onze Duster weer thuisgekregen en het probleem is opgelost, wij kunnen zorgeloos met onze caravan weg zonder angst dat de trekhaak aan de grond komt
  Bedankt vestiging Naaldwijk voor het oplossen van het hoogteverschil.

  Vriendelijke groet, Jaap

 • Jaap

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Trekhaak Dacia Duster

  Ik heb op 05-03-2016 een Dacia Duster met trekhaak besteld. De aflevering was besproken op 22-04-2015. Dag voor aflevering heb ik zelf moeten informeren wat het kenteken zou worden, en het bleek dat dit al bekend was maar niet doorgegeven aan mij. Bij aflevering was de trekhaak nog niet binnen. Dit was jammer. De plaatsing daarvan werd uiteindelijk vastgesteld op 23 mei. Na plaatsing bleek dat de balhoogte van de trekhaak lager zat dan bij andere nieuwe Dusters. Daarvoor zijn we later nog 2x teruggeweest maar de werkplaatschef kon geen afwijking zien. Wij hebben om onze (lichte) caravan te kunnen vervoeren de vering van de Duster moeten verhogen omdat de trekhaak te laag zat. Bij het plaatsen van de vering bleek dat de montage van de trekhaak scheef was gedaan. Weer contact gehad met de werkplaatschef en onze Duster bij autohaagzeeuw op 26 juli naast een andere gezet waar de trekhaak wel goed zat. Er zou nu een oploosing gezocht worden. Vandaag weer 3 x gebeld met Autohaagzeeuw en eindelijk vanmiddag weer contact gekregen met de werkplaatschef Ben. Die gaf aan dat Renault Nederland moet reageren. Ik vind dit geen goede zaak. Eerst is de trekhaak er niet bij aflevering en moet ik daarvoor terugkomen. Vervolgens wordt er na 2x kijken gezegd dat er niets fout zit. En nu blijkt dat het echt wel scheef gemonteerd zit waar ook foto’s van zijn gemaakt, en moeten wij alweer wachten op Renault Nederland. Dit is een fout bij de dealer geweest en deze moet dit ook oplossen en mij niet alweer laten wachten. Ik ben dan ook absoluut niet te spreken over de afwikkeling van de bij monteren gemaakte fout waardoor wij kosten hebben moeten maken om met onze caravan op vakantie te kunnen!