Sandero Stepway

De nieuwe Dacia Sandero Stepway is de sportieve Crossover van Dacia. Deze stoere en robuuste Dacia houdt van avontuur. Het sportieve lederen interieur (optioneel), de verchroomde accessoires en de verhoogde instap maken deze Crossover echt uniek in zijn klasse. De nieuwe Stepway heeft daarnaast zeeën van ruimte waardoor u echt de King of the Road bent in deze hoge auto.

Dacia Sandero Stepway - Fotogalerij

Onze voorraad Dacia Sandero

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Sandero staan?

Dacia Sandero Stepway - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway facelift

De Dacia Sandero Stepway heeft een geheel nieuwe aanblik gekregen, zowel van binnen als van buiten. Het design benadrukt de SUV-looks die de Sandero Stepway heeft meegekregen en door de strakke lijnen ziet hij er nóg stoerder uit dan voorheen. Ook de nieuwe grille valt op. Deze is verchroomd en ziet er krachtig uit. Aan alles is te zien dat de vernieuwde Dacia Sandero Stepway nu nog avontuurlijker is!

Luxe interieur in de Sandero Stepway

De Dacia Sandero Stepway is leverbaar in negen uitdagende kleuren: Noir Nacré, Gris Platine, Rouge de Feu, Brun Tourmaline, Bleu Cosmos, Gris Comète, Bleu Azurite, Brun Vision en Blanc Glacier. Ook aan de binnenkant ziet de Sandero Stepway er luxe uit. Nieuwe bekleding, een vernieuwde middenconsole, een nieuw stuurwiel met vier spaken en nieuwe afwerking in chroomkleur met satijnglans.

De Sandero Stepyway biedt tevens steeds meer slimme technologieën. Denk aan een multimedia- en navigatiesysteem, Hill-Start Assist, elektrisch bedienbare zijruiten vóór en cruisecontrol. En kiest u voor de een luxere uitvoering? Dan kunt u ook genieten van DAB+.

Specificaties nieuwe Stepway

De Sandero Stepway zit niet verlegen om PK’s. Deze Crossover is leverbaar in een maar liefst 90pk sterke motor waarmee elke uitdaging aangegaan kan worden. U zoekt een sportieve en goedkope Crossover, met volop ruimte en comfort? Een auto die echt opvalt en uniek is in zijn klasse? Dan is de Dacia Sandero Stepway wat voor u!

Prijs Dacia Sandero Stepway

De Dacia Sandero Stepway is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Wat de prijs van uw Sandero Stepway is, hangt af van de uitvoering en de aanvullende opties die u wenst. Maar welke u ook kiest, u krijgt altijd een uitstekende auto tegen een aantrekkelijke prijs. U rijdt al een nieuwe Dacia Sandero Stepway v.a. € 15.680,-.

Verkoop

10

Totaal

9.7

Werkplaats

9.3


 • Johan

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Onderhoud

  Had een probleem met de remmen van mijn auto.
  Kwam bij ahz naaldwijk goed geholpen.
  Ondanks ik woonachtig ben in Luxemburg.
  Hebben ze mijn remmen toch met spoed vervangen.
  Goede service aardig personeel bedankt.
  Kan ik weer met een veiling gevoel terug

 • Van der Bovenkamp

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Koppeling en batterij sleutel alles garantie.

  Super top geholpen, we werden zelfs gebracht en gehaald. Super service en aardige mensen.
  Ik geef autohaag zeeuw Delfgauw een dikke 10.

 • Jaap

  8
  Aftersales Alle reviews bekijken

  trekhaaj

  In mei 2016 is er door Autohaag Zeeuw Naaldwijk een nieuwe trekhaak op onze nieuwe Dacia Duster gezet. Bij het aankoppelen van onze kleine caravan bleek dat de trekhaak nogal laag zat en bij het vergelijken met trekhaken onder andere Dusters werd duidelijk dat bij onze auto de trekhaak 5 cm. lager zat. Wij hebben hierover een aantal keer contact gehad met Autohaag Zeeuw Naaldwijk maar een oplossing was niet direct voorhanden. Vandaag konden wij de auto naar Naaldwijk brengen en er stond netjes een leenauto klaar. Vanavond hebben wij onze Duster weer thuisgekregen en het probleem is opgelost, wij kunnen zorgeloos met onze caravan weg zonder angst dat de trekhaak aan de grond komt
  Bedankt vestiging Naaldwijk voor het oplossen van het hoogteverschil.

  Vriendelijke groet, Jaap

 • Jaap

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Trekhaak Dacia Duster

  Ik heb op 05-03-2016 een Dacia Duster met trekhaak besteld. De aflevering was besproken op 22-04-2015. Dag voor aflevering heb ik zelf moeten informeren wat het kenteken zou worden, en het bleek dat dit al bekend was maar niet doorgegeven aan mij. Bij aflevering was de trekhaak nog niet binnen. Dit was jammer. De plaatsing daarvan werd uiteindelijk vastgesteld op 23 mei. Na plaatsing bleek dat de balhoogte van de trekhaak lager zat dan bij andere nieuwe Dusters. Daarvoor zijn we later nog 2x teruggeweest maar de werkplaatschef kon geen afwijking zien. Wij hebben om onze (lichte) caravan te kunnen vervoeren de vering van de Duster moeten verhogen omdat de trekhaak te laag zat. Bij het plaatsen van de vering bleek dat de montage van de trekhaak scheef was gedaan. Weer contact gehad met de werkplaatschef en onze Duster bij autohaagzeeuw op 26 juli naast een andere gezet waar de trekhaak wel goed zat. Er zou nu een oploosing gezocht worden. Vandaag weer 3 x gebeld met Autohaagzeeuw en eindelijk vanmiddag weer contact gekregen met de werkplaatschef Ben. Die gaf aan dat Renault Nederland moet reageren. Ik vind dit geen goede zaak. Eerst is de trekhaak er niet bij aflevering en moet ik daarvoor terugkomen. Vervolgens wordt er na 2x kijken gezegd dat er niets fout zit. En nu blijkt dat het echt wel scheef gemonteerd zit waar ook foto’s van zijn gemaakt, en moeten wij alweer wachten op Renault Nederland. Dit is een fout bij de dealer geweest en deze moet dit ook oplossen en mij niet alweer laten wachten. Ik ben dan ook absoluut niet te spreken over de afwikkeling van de bij monteren gemaakte fout waardoor wij kosten hebben moeten maken om met onze caravan op vakantie te kunnen!

 • Daan Verschoor

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Aankoop auto bij vestiging Den Haag Loosduinseweg

  We zijn prima geholpen door de Hr H Vellema bij het inruilen en kopen van onze nieuwe Dacia Sandero automaat. Met goede uitleg en afhandeling van de papieren en is niet opdringerig.
  Hij heeft ook netjes steeds onze auto die ellendige parkeer garage ingereden bij jullie helemaal toppie