Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Naast goede service nu ook de beste koffie van Nederland bij Autohaag Zeeuw!

Autohaag Zeeuw heeft met trots gekozen voor Peeze. Niet alleen omdat zij duurzame koffie en thee produceren, maar ook om de kwaliteit van de koffie. U kunt bij ons nu écht genieten van een heerlijk kopje duurzame koffie (of thee)! Wij zijn enorm enthousiast en nodigen u graag uit om onze nieuwe koffie in de showroom te komen proeven!

Lees verder

Dacia Duster Exclusieve Preview op 20 januari bij Autohaag Zeeuw!

De officiële introductie vindt plaats op 25 januari, maar u krijgt bij Autohaag Zeeuw alvast de mogelijkheid om op 20 januari, op uw gemak, onder het genot van een hapje en drankje de nieuwe Dacia Duster te bewonderen!

Lees verder

Autohaag Zeeuw krijgt verlenging Erkend Duurzaam

Per 19 oktober 2017 heeft Autohaag Zeeuw een verlenging van 2 jaar gekregen voor Erkend Duurzaam. Autohaag Zeeuw is sinds 2012 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat 19 vestigingen van Autohaag Zeeuw & Van Bunningen in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. De heren Rebien Ramlal & Robin van der Loo (afdeling HR) werkzaam bij Autohaag Zeeuw zijn verantwoordelijk voor dit project.

Lees verder

Dacia presenteert de nieuwe Duster!

Dacia presenteert de volledig nieuwe Duster. De iconische SUV van Dacia versterkt zijn aantrekkingskracht dankzij de modernere en robuustere styling en nog meer gebruiksgemak en veelzijdigheid. Na meer dan een miljoen verkochte exemplaren van de huidige generatie wordt opnieuw een spannend hoofdstuk geopend in de geschiedenis van Dacia. 

Lees verder

Renault Autohaag Zeeuw Loosduinseweg Den Haag gaat verhuizen!

Autohaag Zeeuw Loosduinseweg verhuist medio november 2017 met het complete voor u vertrouwde Renault team, naar een nieuw, groter én moderner pand in Den Haag.

Lees verder

Amref Flying Doctors – Steun Team Cycle4Life!

Autohaag Zeeuw & Africa Classic

Autohaag Zeeuw is trotse partner van Amref Flying Doctors. Wij willen Amref op zoveel mogelijk vlakken steunen in hun doel om blijvende verbeteringen van goed functionerende gezondheidssystemen in Afrika te realiseren. De komende maanden doen wij dat  o.a. door onze Financieel Directeur, Jan Hofstede, te steunen op zijn weg naar de Africa Classic.

Lees verder

Autorijden met slippers aan… Mag dat?

Eén op de drie chauffeurs zegt wel eens met slippers aan achter het stuur te stappen. Met dit weer is dat dan ook erg verleidelijk om te doen. Toch is het erg onverstandig; het vergroot uw remweg en u kunt met uw voet achter het pedaal blijven hangen wat voor gevaarlijke situaties kan zorgen. In tegenstelling tot andere landen is het in Nederland niet verboden om met slippers aan te rijden, maar toch kan het rijden met slippers grote financiële gevolgen hebben wanneer u een ongeval veroorzaakt.

Lees verder

Autohaag Zeeuw / Van Bunningen staat op de 8ste plek  van de dealer Top 100 in Nederland!

Autohaag Zeeuw / Van Bunningen staat op de 8ste plek  van de dealer Top 100 in Nederland!

Lees verder

Gewijzigde openingstijden Feestdagen!

2de Paasdag zijn wij extra geopend! Vanaf 11:00 tot 16:30 uur bent u van harte welkom. Bekijk ook onze aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen.

Lees verder

Samenwerking Autohaag Zeeuw met Amref Flying Doctors NL

Op vrijdag 20 januari jongstleden hebben wij een prachtige Renault Twingo mogen afleveren aan Patricia Vermeulen. Patricia is Directeur bij Amref Flying Doctors NL. De aflevering van de Renault Twingo is de aftrap geweest van wat een mooie en nauwe samenwerking belooft te worden tussen Autohaag Zeeuw/Forward Lease en Amref Flying Doctors.

Lees verder