Floor van Ameyde

Floor van Ameyde

RENAULT AUTOHAAG ZEEUW SPONSORT ALPINE SKIESTER FLOOR VAN AMEYDE
Floor van Ameyde is een 19 jarige Alpine skiester die bezig is met het realiseren van haar droom: het behalen van een Olympische gouden medaille! Renault Autohaag Zeeuw steunt Floor in haar weg naar het verwezenlijken van deze droom.

Floor van Ameyde heeft van jongs af aan één grote droom; Het behalen van een gouden Olympische medaille in het Alpine skiën. “Ik ben skiën en skiën ben ik”, aldus Floor die op 7-jarige leeftijd voor het eerst op de latten stond. Discipline, gedrevenheid, ambitie, perfectie en doorzettingsvermogen is wat Floor kenmerkt. Jaarlijks verblijft zij zo’n 35 weken in het buitenland, skiet zij internationale FIS wedstrijden en werkt ze een uitgekiend fysiek programma af. Floor heeft een eigen fanclub genaamd “Friends, Fans en Floor”, de leden van deze fanclub en diverse andere sponsoren maken het financieel mogelijk de droom van Floor te realiseren.
“Ik ben onwijs trots dat ik vanaf nu ook Autohaag Zeeuw aan dit rijtje mag toevoegen. Met de Renault Clio die Autohaag Zeeuw mij ter beschikking stelt kan ik vele malen efficiënter reizen waardoor mijn (trainings-)programma nog optimaler ingevuld kan worden”, zegt een opgetogen Floor tijdens de aflevering van haar nieuwe auto bij Renault Autohaag Zeeuw Zoetermeer. “Ik ben heel blij met deze support van Autohaag Zeeuw en kijk uit naar een vruchtbare samenwerking!”

Niet alleen Floor is blij met deze samenwerking, “Wij zijn trots dat wij zo’n talent als Floor kunnen en mogen sponsoren!” aldus Marco Ligtelijn, Brand Manager Renault bij Autohaag Zeeuw. De nieuwe Renault Clio is een oogverblindend mooie auto. De Clio heeft een expressief front en de sportief vormgegeven achterzijde kentekenen deze auto. “De Renault Clio past dus perfect bij Floor, daarnaast streeft Autohaag Zeeuw net zoals Floor altijd naar perfectie. Wat onze betreft is deze samenwerking een perfecte match.  Wij wensen Floor heel veel succes in haar sportcarrière!”

Voor meer informatie over Floor en haar fanclub: Floor van Ameyde