Ford Mondeo Hybrid 2019 Pre-sell - Nú extra voordelig!

  • Motor: 140kW/187pk
  • Standaard Automaat
  • Ruime Stationwagon
  • Standaard zeer compleet

  Pre-sell Korting € 1.555,-

  Ford Mondeo Titanium Hybride Wagon automaat

  VAN € 36.550,-

  VOOR € 34.995,-

  Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten? Vul uw kenteken in.
  • Motor: 140kW/187pk
  • Standaard Automaat
  • Ruime Stationwagon
  • Standaard zeer compleet
 • Meer informatie over Ford Mondeo Hybrid Wagon Pre-sell

  We hebben iets leuks! In januari presenteert Ford de nieuwe Ford Mondeo. Nog mooier is dat deze voor het eerst ook beschikbaar komt als Hybride stationwagon! Standaard met automaat. Een hybride zonder stekker en laadstress; uniek in dit segment. Temeer omdat de Mondeo als wagon-uitvoering beschikt over een riante laadruimte.

  Op dit moment is er helaas nog zeer weinig informatie beschikbaar over deze unieke auto (bijv. over maten en gewichten). In de loop van januari komen deze voorhanden en zullen we deze publiceren op deze pagina.

  Momenteel zijn er nog geen definitieve CO2 uitstoot gegevens bekend. Indien de CO2 toch hoger uitvalt dan verwacht, dan kan dat een prijsconsequentie hebben. Voor geschreven orders tot uiterlijk de communicatie van de definitieve prijzen, zullen we bovenstaande prijzen garanderen. De officiële prijzen zullen naar verwachting eind januari 2019 bekend zijn.

Ford Mondeo - Fotogalerij

Alle vermelde consumenten(advies)prijzen zijn in Euro, inclusief BTW/BPM, recyclingbijdrage, legeskosten en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Van Bunningen Automotive B.V. aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website. Niet i.c.m. andere acties. Afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de standaardspecificaties.

Verkoop

10

Totaal

10

Werkplaats

10


 • Ad

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Nieuwe Ford Fiesta

  Ongeveer eind november 2018 een nieuwe Ford Fiesta gekocht bij de mensen uit Gouda te weten Ron en Wouter.
  Wij moesten ongeveer 50 km rijden maar dat was het zeer waard.
  Scherpe onderhandelingen en prima prijzen.
  Veel dealers zijn bla bla bla. maar Ron en Wouter zeker niet.
  Willen zaken doen en zijn gewoon top.
  Ik koop volgende keer zeker weer in Gouda.
  Eerlijk en betrouwbaar en kunnen verkopen.
  Ron en Wouter heel veel dank en jullie zijn steengoed!

 • Gert

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  C-max

  Wij hebben bij Van Bunningen in Leiderdorp bij Mark Goris onze Focus ingeruild voor een Ford C-max. Het was voor ons dik 50 km rijden, maar de service was het helemaal waard. De inruilprijs was goed, afspraken zijn helemaal nagekomen. Kortom, wij zijn erg tevreden.

 • Mario

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Aankoop nieuwe auto

  Op zaterdag 100 km vanuit het zuiden naar bodegraven gereden na telefonische afspraak. Half uurtje te vroeg maar de verkoper stond al klaar voor ontvangst. Prettig gesprek, rustig af en toe even naar de auto kijken en uitleg wat mogelijk was of hoe iets werkte.Een auto kopen doe je tenslotte weloverwogen. Mooie prijs terug van onze inruiler en dus met een tevreden gevoel een auto gekocht, de nieuwe Ford fiesta titanium. De weken van wachten op afleveren zijn begonnen.

 • Daniel

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Echt geweldig

  Het onderhoud was prima afgeleverd en ze waren allemaL heel vriendelijk

 • André

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Verkoop

  Ondanks spijkerbroek en T-shirt gewoon voor vol aangezien 😀Dat ben ik bij de Ford wel gewend, maar er zijn genoeg andere merken waarbij dat niet zo is. Verder zeer professioneel geholpen door de manager ook toen hij nog niet wist of ik wel/niet een auto zou gaan kopen.😁Hij straalt duidelijk passie uit voor auto’s. Een feestje om met hem een Ford uit te zoeken. Vriendelijk van begin tot het eind. Hij bood ook nog de inruilprijs die ik met mijn vrouw vooraf had bedacht. Anders was ik nog gewoon 1jaar langer mijn oude auto door blijven rijden. Nu nog 11 weken in spanning wachten tot onze Kuga komt.🚘