Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk. Ford Edge

Het topmodel van onze SUV-serie: de nieuwe Ford Edge. Het toppunt van modern raffinement.

Krachtige prestaties, opvallend ontwerp, geavanceerde technologieën
De nieuwe Ford Edge is de verpersoonlijking van verfijning. Een ultramodern exterieur, gecombineerd met een verfijnd vormgegeven interieur, voor een volledig gevoel van luxe. Geavanceerde technologieën tillen de connectiviteit en het vertrouwen naar een hoger niveau en zijn ontworpen om je rijervaring op elk gebied te verbeteren.

Zelfverzekerd. Imposant. Dynamisch

De Ford Edge is een opvallende verschijning: de auto is het toonbeeld van essentie en stijl. Dit is op veel verschillende manieren een visionair voertuig. Elk aspect van de Edge ademt een tastbaar en modern gevoel van ongeëvenaarde kwaliteit uit.

Verfijning op haar best.

De nieuwe Ford Edge heeft tal van geavanceerde technologieën, die uitsluitend bedoeld zijn om je rijervaring te verbeteren. Denk aan geavanceerde systemen als Adaptive Cruise Control met Stop and Go en Lane Centering. Deze systemen werken naadloos voor je samen en zorgen ervoor dat je van elke rit kunt genieten. Jij kunt je zo focussen op wat belangrijk is in het leven.

Ford Edge - Fotogalerij

Onze voorraad Ford Edge

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Edge staan?

Ford Edge - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Ford Edge

Gemaakt voor comfort

Onberispelijk vakmanschap en materialen van de hoogste kwaliteit geven een gevoel van prestige zodra je in je nieuwe Edge stapt. Een FordPass Connect-modem zorgt dat je onderweg steeds bereikbaar bent, waardoor het nog nooit zo leuk was om een Ford te hebben. En een op maat gemaakt B&O-audiosysteem met een vermogen van 1000 watt en 12 speakers geeft je het gevoel alsof je in een concertzaal zit.

Voldoet aan de strengste normen.

De nieuwe Edge is een combinatie van slim ontwerp en nauwgezette aandacht voor details. Nieuwe motoren, waaronder de nauwkeurig ontworpen 4-cilinder, 2.0 L Ford EcoBlue-dieselmotor, wordt gecombineerd met een automatische transmissie met 8 versnellingen en een roterende versnellingskeuzeschakelaar. Het resultaat: een krachtige en efficiënte SUV met een rijdynamiek die zorgt voor ongekend vertrouwen en wegbeheersing.

Geavanceerde veiligheidssystemen

De nieuwe Ford Edge gebruikt verschillende slimme veiligheidssystemen die jou, inzittende passagiers zo veilig mogelijk houden. Sommige technologieën, zoals de airbags helpen om je familie bij een ongeval te beschermen. Andere, zoals Pre-Collision Assist, zijn juist bedoeld om ongelukken te voorkomen.

Alle vermelde consumenten(advies)prijzen zijn in Euro, inclusief BTW/BPM, recyclingbijdrage, legeskosten en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Van Bunningen Automotive B.V. aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website. Niet i.c.m. andere acties. Afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de standaardspecificaties.

Verkoop

10

Totaal

10

Werkplaats

10


 • Rene

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  terugroepactie koppeling

  Mijn auto moest retour voor een terugroepactie.

  Na een inspectie door van Bunningen werd bevonden dat de koppeling vervangen moest worden. Dit zou 2 dagen in beslag nemen.

  De auto ‘s ochtends om 07:30 gebracht en keurig netjes een gratis leenauto mee gekregen.

  ‘s middags werd ik gebeld dat de auto al klaar was en dat de reparatie soepel verlopen was.

  Einde van de dag de auto weer opgehaald en zonder een eurocent aan kosten (ook de leenauto hoefde ik niet te betalen) terug naar huis.

  Ik ben erg tevreden over de service die van Bunningen heeft geleverd en mijn volgende auto ga ik zeker bij hen aanschaffen. Chapeau!

 • Ad

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Nieuwe Ford Fiesta

  Ongeveer eind november 2018 een nieuwe Ford Fiesta gekocht bij de mensen uit Gouda te weten Ron en Wouter.
  Wij moesten ongeveer 50 km rijden maar dat was het zeer waard.
  Scherpe onderhandelingen en prima prijzen.
  Veel dealers zijn bla bla bla. maar Ron en Wouter zeker niet.
  Willen zaken doen en zijn gewoon top.
  Ik koop volgende keer zeker weer in Gouda.
  Eerlijk en betrouwbaar en kunnen verkopen.
  Ron en Wouter heel veel dank en jullie zijn steengoed!

 • Gert

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  C-max

  Wij hebben bij Van Bunningen in Leiderdorp bij Mark Goris onze Focus ingeruild voor een Ford C-max. Het was voor ons dik 50 km rijden, maar de service was het helemaal waard. De inruilprijs was goed, afspraken zijn helemaal nagekomen. Kortom, wij zijn erg tevreden.

 • Mario

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Aankoop nieuwe auto

  Op zaterdag 100 km vanuit het zuiden naar bodegraven gereden na telefonische afspraak. Half uurtje te vroeg maar de verkoper stond al klaar voor ontvangst. Prettig gesprek, rustig af en toe even naar de auto kijken en uitleg wat mogelijk was of hoe iets werkte.Een auto kopen doe je tenslotte weloverwogen. Mooie prijs terug van onze inruiler en dus met een tevreden gevoel een auto gekocht, de nieuwe Ford fiesta titanium. De weken van wachten op afleveren zijn begonnen.

 • Daniel

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Echt geweldig

  Het onderhoud was prima afgeleverd en ze waren allemaL heel vriendelijk