Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk Ford Ranger

De nieuwe Ford Ranger

De Ford Ranger heeft een reputatie als een pick-up die overal komt en alles kan; een reputatie die hij echt heeft verdiend. En de nieuwe Ranger bevestigt deze reputatie dubbel en dwars met verschillende upgrades op het gebied van design, capaciteit en technologie.
Bewezen functionaliteit gaat hand in hand met uitstekende prestaties en brandstofverbruik, een aantal opmerkelijke technologieën en geavanceerde stijl.

Altijd de beste prijs voor uw nieuwe Ford Ranger

Bij Van Bunningen hebben wel altijd zeer scherpe aanbiedingen voor de Ranger. Daarnaast staan er altijd een groot aantal Rangers voor u op voorraad, zodat snel wegrijden in uw nieuwe auto geen enkel probleem is.

Robuust gebouwd

Met het vermogen om tot 1403 kg te vervoeren, 3500 kg te trekken en tot 800 mm diep door water te rijden, is de nieuwe Ranger meer dan een capabel voertuig.
Dit is een voertuig waarop u kunt vertrouwen in de ruwste omstandigheden en voor de zwaarste werkzaamheden, terwijl u elke dag weer geniet van een uitzonderlijke rijervaring.

Slim gemaakt

Spraak- en touchbesturing met Ford SYNC2 met een nieuw 8″-kleurenscherm. Adaptive Cruise Control met Forward Alert, een Lane Keeping System, Traffic Sign Recognition en Driver Alert: deze nieuwe functies zijn nu ook beschikbaar voor een voertuig dat al zeer goed is uitgerust.

Verbeteringen van motor en transmissie, zoals Auto Stop Start en nieuwe Final Drive Ratio’s, plus een nieuw Electric Power Assisted Steering-systeem (elektrische stuurbekrachtiging), dragen bij aan een ongekend brandstofverbruik en CO2-uitstoot van 6,5L/100km (43,5mpg) en 171g/km. De nieuwe Ranger is dus de ideale keuze voor zowel zakelijk als persoonlijk rijden, voor werk en plezier.

Ford Ranger

Ford Ranger - Fotogalerij

 • Ford Ranger
 • Ford Ranger
 • Ford Ranger
 • Ford Ranger
 • Ford Ranger
 • Ford Ranger
 • Ford Ranger
 • Ford Ranger

Onze voorraad Kia Ceed Sportswagon

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Ceed Sportswagon staan?

Ford Ranger - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Ford Ranger

Ford Ranger is al lang een van de hardst werkende pick-ups in de business. En nu hij verkrijgbaar is met nog meer ingenieuze technologieën, is hij ook nog eens een van de slimste.

Technologie die u met uw stem kunt bedienen
Met Ford SYNC 2 kunt u uw muziek, telefoon, navigatiesysteem en klimaatbeheersing bedienen door eenvoudige, intuïtieve spraakopdrachten of via het 8″-kleuren-touchscreen.

U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door te zeggen ‘Ik heb trek’ of de Michelingids openen om u te helpen bij het kiezen en reserveren.

Wifi-connectiviteit is via een USB-modem beschikbaar via hotspots. En Ford Emergency Assistance kan automatisch het alarmnummer bellen in geval van een ongeluk.

Cruise control die zich automatisch aanpast

Met de Adaptive Cruise Control-technologie kiest u de snelheid waarop u wilt rijden die vervolgens door het systeem wordt aangehouden.

Als de ingebouwde radarsensor een voorligger detecteert, wordt de snelheid verlaagd totdat deze op een vooraf ingestelde afstand blijft. Zodra de weg vóór u weer vrij is, geeft het systeem gas tot de door u gekozen snelheid weer bereikt is.

FA (Forward Alert) kijkt altijd vooruit

Dit systeem kan u waarschuwen als het een mogelijke botsing met de auto vóór u voelt aankomen, om zo een ongeluk te voorkomen.* Een radar aan de voorkant van de nieuwe Ranger detecteert langzamere voertuigen die dezelfde richting opgaan en biedt een visuele en hoorbare waarschuwing als ze snel dichterbij komen. Als u niet reageert en dichter bij het voertuig komt, initieert de nieuwe Ranger de remassistentie en verhoogt het de gevoeligheid hiervan, zodat zelfs als u de rem maar licht intrapt, deze automatisch meer kracht toepast en u snel stopt.

Instelbare 4×4 voor elk terrein

Selecteer 4×2 voor normale omstandigheden, 4×4 High Range voor slechte wegdekken en onverharde wegen en 4×4 Low Range voor echt uitdagend terrein.
Dankzij Electronic Shift-On-The-Fly kunt u ook onder het rijden schakelen tussen 4×2 en 4×4 High Range.

Afgebeelde bedrijfswagens kunnen afwijken van standaardspecificaties. Genoteerde prijzen zijn catalogusprijzen in euro’s, af importeur Amsterdam. Deze catalogusprijzen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de advieskosten voor het rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden.

Verkoop

10

Totaal

10

Werkplaats

10


 • Rene

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  terugroepactie koppeling

  Mijn auto moest retour voor een terugroepactie.

  Na een inspectie door van Bunningen werd bevonden dat de koppeling vervangen moest worden. Dit zou 2 dagen in beslag nemen.

  De auto ‘s ochtends om 07:30 gebracht en keurig netjes een gratis leenauto mee gekregen.

  ‘s middags werd ik gebeld dat de auto al klaar was en dat de reparatie soepel verlopen was.

  Einde van de dag de auto weer opgehaald en zonder een eurocent aan kosten (ook de leenauto hoefde ik niet te betalen) terug naar huis.

  Ik ben erg tevreden over de service die van Bunningen heeft geleverd en mijn volgende auto ga ik zeker bij hen aanschaffen. Chapeau!

 • Ad

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Nieuwe Ford Fiesta

  Ongeveer eind november 2018 een nieuwe Ford Fiesta gekocht bij de mensen uit Gouda te weten Ron en Wouter.
  Wij moesten ongeveer 50 km rijden maar dat was het zeer waard.
  Scherpe onderhandelingen en prima prijzen.
  Veel dealers zijn bla bla bla. maar Ron en Wouter zeker niet.
  Willen zaken doen en zijn gewoon top.
  Ik koop volgende keer zeker weer in Gouda.
  Eerlijk en betrouwbaar en kunnen verkopen.
  Ron en Wouter heel veel dank en jullie zijn steengoed!

 • Gert

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  C-max

  Wij hebben bij Van Bunningen in Leiderdorp bij Mark Goris onze Focus ingeruild voor een Ford C-max. Het was voor ons dik 50 km rijden, maar de service was het helemaal waard. De inruilprijs was goed, afspraken zijn helemaal nagekomen. Kortom, wij zijn erg tevreden.

 • Mario

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Aankoop nieuwe auto

  Op zaterdag 100 km vanuit het zuiden naar bodegraven gereden na telefonische afspraak. Half uurtje te vroeg maar de verkoper stond al klaar voor ontvangst. Prettig gesprek, rustig af en toe even naar de auto kijken en uitleg wat mogelijk was of hoe iets werkte.Een auto kopen doe je tenslotte weloverwogen. Mooie prijs terug van onze inruiler en dus met een tevreden gevoel een auto gekocht, de nieuwe Ford fiesta titanium. De weken van wachten op afleveren zijn begonnen.

 • Daniel

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Echt geweldig

  Het onderhoud was prima afgeleverd en ze waren allemaL heel vriendelijk