Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk. Ford Tourneo Custom

De Ford Tourneo Custom

De Ford Tourneo Custom heeft alle topkenmerken van de Ford personenvervoermodellen in een nóg luxere uitvoering. Hij is uitgerust met geavanceerde functionaliteiten: van Ford SYNC met Voice Control tot MP3- en telefoonaansluitingen. De Tourneo Custom is één van de meest efficiënte auto’s in zijn klasse, dankzij zijn aerodynamische vormgeving, de zuinige motor en brandstofbesparende technologieën, zoals Ford Auto-Start-Stop.

Altijd de beste prijs voor uw nieuwe Ford Tourneo Custom

Bij Van Bunningen hebben wel altijd zeer scherpe aanbiedingen voor de Tourneo Custom.

De Tourneo Custom is bijzonder kosteneffectief voor zowel privé- als zakelijk gebruik. Het is een veilige en luxueuze manier om familie, vrienden en hun spullen te vervoeren. En als u nog meer bagageruimte wenst, kunt u kiezen voor de L2-versie (lange wielbasis).

Ford Tourneo Custom

Ford Tourneo Custom - Fotogalerij

Ford Tourneo Custom - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Ford Tourneo Custom

Ongekend rijplezier en vooruitstrevende technologie

De geavanceerde technologie in de Tourneo Custom maakt het rijden zorgeloos. Vooral in stedelijke gebieden zijn functionaliteiten zoals parkeersensoren en een achteruitrijcamera handig. De cabine beschikt over veel handige opbergruimtes en een vouwtafel voor een laptop. Achterin is er een uitermate flexibel stoelsysteem (30 verschillende configuraties) aanwezig, zodat u passagiers en bagage kunt vervoeren in elke combinatie. U kunt ook gebruik maken van het unieke geïntegreerde imperiaal, wanneer u bijvoorbeeld meer ruimte nodig heeft voor fietsen, surfplanken of kampeeruitrusting. Dankzij Ford SYNC met Voice Control blijft u via uw mobiele telefoon in contact met familie, vrienden en collega’s – volledig handsfree.

 • Makkelijker en veiliger achteruitrijden met een achteruitrijcamera De achteruitrijcamera laat op een scherm, dat ingebouwd is in de binnenspiegel, zien wat er zich achter de auto bevindt. Hierdoor wordt het achteruit rijden gemakkelijker en veiliger. De camera helpt u ook parkeren door virtuele lijnen weer te geven, zodat u moeiteloos in de kleinste plaatsen kunt parkeren. De achteruitrijcamera wordt automatisch geactiveerd wanneer u de achteruitversnelling selecteert. De achteruitrijcamera is verkrijgbaar in combinatie met Lane Keeping Alert.
 • Sensors die het parkeren makkelijker maken De optionele parkeersensoren maken parkeren en manoeuvreren veiliger en eenvoudiger. Een akoestisch waarschuwingssignaal helpt u de afstand tussen uw auto en eventuele obstakels veilig in te schatten. Hoe sneller de pieptonen elkaar opvolgen, hoe dichterbij het obstakel is. Op deze manier kunt u obstakels gemakkelijk ontwijken en kunt u ontspannen en vol vertrouwen uw auto ook op kleinste plaatsen probleemloos manoeuvreren en inparkeren.
 • Makkelijker manoeuvreren in het donker Wanneer u in het donker een bocht moet nemen, helpt de Transit Custom u met een nieuwe bochtverlichtingsfunctie (optioneel). Deze functie wordt geactiveerd bij snelheden lager dan 30 km/u, wanneer aan het stuurwiel wordt gedraaid of de richtingaanwijzers worden ingeschakeld. De statische bochtverlichting bevindt zich bovenaan de koplamp en schakelt automatisch in om het betreffende deel van de weg te verlichten, zodat u alles duidelijker ziet.

Alle vermelde consumenten(advies)prijzen zijn in Euro, inclusief BTW/BPM, recyclingbijdrage, legeskosten en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Van Bunningen Automotive B.V. aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website. Niet i.c.m. andere acties. Afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de standaardspecificaties.

Verkoop

10

Totaal

10

Werkplaats

10


 • Gert

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  C-max

  Wij hebben bij Van Bunningen in Leiderdorp bij Mark Goris onze Focus ingeruild voor een Ford C-max. Het was voor ons dik 50 km rijden, maar de service was het helemaal waard. De inruilprijs was goed, afspraken zijn helemaal nagekomen. Kortom, wij zijn erg tevreden.

 • Mario

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Aankoop nieuwe auto

  Op zaterdag 100 km vanuit het zuiden naar bodegraven gereden na telefonische afspraak. Half uurtje te vroeg maar de verkoper stond al klaar voor ontvangst. Prettig gesprek, rustig af en toe even naar de auto kijken en uitleg wat mogelijk was of hoe iets werkte.Een auto kopen doe je tenslotte weloverwogen. Mooie prijs terug van onze inruiler en dus met een tevreden gevoel een auto gekocht, de nieuwe Ford fiesta titanium. De weken van wachten op afleveren zijn begonnen.

 • Daniel

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Echt geweldig

  Het onderhoud was prima afgeleverd en ze waren allemaL heel vriendelijk

 • André

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Verkoop

  Ondanks spijkerbroek en T-shirt gewoon voor vol aangezien 😀Dat ben ik bij de Ford wel gewend, maar er zijn genoeg andere merken waarbij dat niet zo is. Verder zeer professioneel geholpen door de manager ook toen hij nog niet wist of ik wel/niet een auto zou gaan kopen.😁Hij straalt duidelijk passie uit voor auto’s. Een feestje om met hem een Ford uit te zoeken. Vriendelijk van begin tot het eind. Hij bood ook nog de inruilprijs die ik met mijn vrouw vooraf had bedacht. Anders was ik nog gewoon 1jaar langer mijn oude auto door blijven rijden. Nu nog 11 weken in spanning wachten tot onze Kuga komt.🚘

 • Wiljo

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Aankoop auto

  Vriendelijk en professioneel geholpen alles geleverd volgens afspraak, kleine schade bij afleveren maar snel verholpen zaak is een aanrader.