Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk Ford Transit Connect

Ervaar zelf de functionaliteit, de laadruimte, de zuinige en krachtige aandrijflijnen en het toonaangevende design van de Ford Transit Connect

De nieuwe Ford Transit Connect is dé compacte bedrijfswagen van Ford. De Ford Transit Connect is voorzien van een compleet nieuw en toonaangevend design, waardoor hij de uitstraling heeft van een personenwagen. De Transit Connect beschikt over een uniek grote laadruimte, waardoor hij perfect zal passen bij uw werkzaamheden!

Altijd de beste prijs voor uw nieuwe Ford Transit Connect

Bij Van Bunningen hebben wel altijd zeer scherpe aanbiedingen voor de Transit Connect. Daarnaast staan er altijd een groot aantal Transit Connect’s voor u op voorraad, zodat snel wegrijden in uw nieuwe auto geen enkel probleem is.

Motoren

De Transit Connect wordt aangedreven door een reeks zuinige en krachtige benzine- en dieselmotoren, die stuk voor stuk geprezen worden door hun krachtige prestaties en hoog koppel, zuinigheid en lage milieubelasting. Zo is de Transit Connect de enige bedrijfswagen in zijn klasse met 20 % bijtelling! U profiteert hiervan en zult genieten van de lage gebruikskosten die de nieuwe Transit Connect met zich meebrengt. U beschikt over een hoogwaardige bedrijfswagen, die stijlvol, praktisch en winstgevend is!

Toonaangevens laadruimte

De Transit Connect is voorzien van een toonaangevend grote laadruimte. De laadruimte is 2,9 m3 groot in de versie met korte wielbasis en 3,6 m3 in de versie met lange wielbasis, waardoor het laadvermogen tot wel 1000 kg bedraagt!

Ford Transit Connect Laadruimte

Ford Transit Connect - Fotogalerij

 • Ford Transit Connect
 • Ford Transit Connect
 • Ford Transit Connect
 • Ford Transit Connect
 • Ford Transit Connect
 • Ford Transit Connect
 • Ford Transit Connect
 • Ford Transit Connect

Onze voorraad Ford Transit Connect

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Transit Connect staan?

Ford Transit Connect - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Ford Transit Connect

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit Connect kunt u deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën, met onder meer:

Active City Stop
Het innovatieve Active City Stop-systeem helpt u om botsingen te voorkomen in langzaam rijdend verkeer bij snelheden tot 30 km/u. Als het systeem detecteert dat de auto voor u plotseling stopt, remt de auto automatisch af. Active City Stop is bekroond met een Euro NCAP Advanced Award.

Ford SYNC
Ford SYNC geeft u de mogelijkheid om handsfree muziek af te spelen, te bellen en zelfs binnenkomende SMS-berichten voor te lezen, allemaal met behulp van simpele spraakcommando´s. Ook kunt u via Bluetooth® audiobestanden streamen vanaf uw mobiele telefoon rechstreeks naar het audio systeem van uw Ford Transit Connect.

Cruise Control met ASLD (snelheidsbegrenzer)
Cruise control met een regelbare snelheidsbegrenzer houdt uw bestelauto binnen een door u vooraf ingestelde snelheidslimiet. U bespaart brandstof, beperkt het risico op een snelheidsovertreding en – net zoals bij andere cruise control-systemen – blijft uw snelheid behouden. Cruise control maakt lange afstanden rijden minder vermoeiend.

Afgebeelde bedrijfswagens kunnen afwijken van standaardspecificaties. Genoteerde prijzen zijn catalogusprijzen in euro’s, af importeur Amsterdam. Deze catalogusprijzen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de advieskosten voor het rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden.

Verkoop

10

Totaal

10

Werkplaats

10


 • Gert

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  C-max

  Wij hebben bij Van Bunningen in Leiderdorp bij Mark Goris onze Focus ingeruild voor een Ford C-max. Het was voor ons dik 50 km rijden, maar de service was het helemaal waard. De inruilprijs was goed, afspraken zijn helemaal nagekomen. Kortom, wij zijn erg tevreden.

 • Mario

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Aankoop nieuwe auto

  Op zaterdag 100 km vanuit het zuiden naar bodegraven gereden na telefonische afspraak. Half uurtje te vroeg maar de verkoper stond al klaar voor ontvangst. Prettig gesprek, rustig af en toe even naar de auto kijken en uitleg wat mogelijk was of hoe iets werkte.Een auto kopen doe je tenslotte weloverwogen. Mooie prijs terug van onze inruiler en dus met een tevreden gevoel een auto gekocht, de nieuwe Ford fiesta titanium. De weken van wachten op afleveren zijn begonnen.

 • Daniel

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Echt geweldig

  Het onderhoud was prima afgeleverd en ze waren allemaL heel vriendelijk

 • André

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Verkoop

  Ondanks spijkerbroek en T-shirt gewoon voor vol aangezien 😀Dat ben ik bij de Ford wel gewend, maar er zijn genoeg andere merken waarbij dat niet zo is. Verder zeer professioneel geholpen door de manager ook toen hij nog niet wist of ik wel/niet een auto zou gaan kopen.😁Hij straalt duidelijk passie uit voor auto’s. Een feestje om met hem een Ford uit te zoeken. Vriendelijk van begin tot het eind. Hij bood ook nog de inruilprijs die ik met mijn vrouw vooraf had bedacht. Anders was ik nog gewoon 1jaar langer mijn oude auto door blijven rijden. Nu nog 11 weken in spanning wachten tot onze Kuga komt.🚘

 • Wiljo

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Aankoop auto

  Vriendelijk en professioneel geholpen alles geleverd volgens afspraak, kleine schade bij afleveren maar snel verholpen zaak is een aanrader.