Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk Ford Transit Courier

Ervaar zelf de functionaliteit, de laadruimte, de zuinige en krachtige aandrijflijnen en het toonaangevende design van de Ford Transit Courier!

De Ford Transit Courier is een zeer functionele en compace bedrijfswagen, die vooral in drukke steden erg handig is. Door zijn geschikte formaat kunt u hem makkelijk parkeren en zal hij gemakkelijk laten besturen. U beschikt over een grote laadruimte, zuinige en krachtige aandrijflijnen, intelligente Ford technologie en een prachtig design in de Ford Transit Courier!

De Ford Transit Courier is voorzien van zuinige en schone benzine- en dieselmotoren, die geprezen worden door hun krachtige prestaties en het hoge koppel. Dit in combinatie met de perfect verfijnde transmissies, zorgt ervoor dat u geniet van optimale rijeigenschappen. U heeft de keuze uit de Engine of the Year 1.0 EcoBoost benzinemotor, of 1.5 of 1.6 dieselmotoren. Ze zijn allen erg zuinig en kennen een lage milieubelasting, waardoor u geniet van gunstige gebruikskosten.

Altijd de beste prijs voor uw nieuwe Ford Transit Courier

Bij Van Bunningen hebben wel altijd zeer scherpe aanbiedingen voor de Transit Courier. Daarnaast staan er altijd een groot aantal Transit Courier’s voor u op voorraad, zodat snel wegrijden in uw nieuwe auto geen enkel probleem is.

Toonaangevend grote laadruimte

Met de Ford Transit Courier beschikt u over een toonaangevend grote laadruimte: 2,3 m3. Dat is tot wel 10% meer dan de overige voertuigen in dit segment! Tevens heeft de Transit Courier een maximale laadlengte van 1.62 meter.

Ford Transit Courier Laadruimte

Ford Transit Courier - Fotogalerij

 • Ford Transit Courier
 • Ford Transit Courier
 • Ford Transit Courier
 • Ford Transit Courier
 • Ford Transit Courier
 • Ford Transit Courier
 • Ford Transit Courier
 • Ford Transit Courier

Onze voorraad Ford Transit Courier

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Transit Courier staan?

Ford Transit Courier - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Ford Transit Courier

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit Courier kunt u deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën, met onder meer:

Ford Auto-Start-Stop systeem
Bij stationair draaien stopt de motor automatisch om brandstof te besparen. Als u weg wilt rijden, start de motor onmiddellijk weer

Ford SYNC
Ford SYNC geeft u de mogelijkheid om handsfree muziek af te spelen, te bellen en zelfs binnenkomende SMS-berichten voor te lezen, allemaal met behulp van simpele spraakcommando´s. Ook kunt u via Bluetooth® audiobestanden streamen vanaf uw mobiele telefoon rechstreeks naar het audio systeem van uw Ford Transit Courier

Ford EasyFuel
U tankt nooit meer de verkeerde brandstof. Het systeem herkent namelijk het juiste vulpistool wat u dient te gebruiken voor uw auto wanneer u gaat tanken.

Elektronisch Stabiliteitsprogramma (ESP)
Het elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP) monitort continu de voortgang van uw auto. Als het systeem afwijkingen van uw normale rijlijn detecteert, wanneer u bijvoorbeeld slipt, corrigeert het automatisch uw positie op de weg en helpt het u om de controle over de auto te behouden en de remafstand te verkorten in noodsituaties

Afgebeelde bedrijfswagens kunnen afwijken van standaardspecificaties. Genoteerde prijzen zijn catalogusprijzen in euro’s, af importeur Amsterdam. Deze catalogusprijzen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de advieskosten voor het rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden.

Verkoop

10

Totaal

10

Werkplaats

10


 • Mario

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Aankoop nieuwe auto

  Op zaterdag 100 km vanuit het zuiden naar bodegraven gereden na telefonische afspraak. Half uurtje te vroeg maar de verkoper stond al klaar voor ontvangst. Prettig gesprek, rustig af en toe even naar de auto kijken en uitleg wat mogelijk was of hoe iets werkte.Een auto kopen doe je tenslotte weloverwogen. Mooie prijs terug van onze inruiler en dus met een tevreden gevoel een auto gekocht, de nieuwe Ford fiesta titanium. De weken van wachten op afleveren zijn begonnen.

 • Daniel

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Echt geweldig

  Het onderhoud was prima afgeleverd en ze waren allemaL heel vriendelijk

 • André

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Verkoop

  Ondanks spijkerbroek en T-shirt gewoon voor vol aangezien 😀Dat ben ik bij de Ford wel gewend, maar er zijn genoeg andere merken waarbij dat niet zo is. Verder zeer professioneel geholpen door de manager ook toen hij nog niet wist of ik wel/niet een auto zou gaan kopen.😁Hij straalt duidelijk passie uit voor auto’s. Een feestje om met hem een Ford uit te zoeken. Vriendelijk van begin tot het eind. Hij bood ook nog de inruilprijs die ik met mijn vrouw vooraf had bedacht. Anders was ik nog gewoon 1jaar langer mijn oude auto door blijven rijden. Nu nog 11 weken in spanning wachten tot onze Kuga komt.🚘

 • Wiljo

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Aankoop auto

  Vriendelijk en professioneel geholpen alles geleverd volgens afspraak, kleine schade bij afleveren maar snel verholpen zaak is een aanrader.

 • Jasper

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Onderhoud Ford focus

  Ondanks dat telefonisch gemaakte afspraak voor onderhoud van mijn Ford om wat voor reden dan ook niet in de planning stond werd mijn auto meteen aangepakt ,dat noem ik pas klanten service/binding , top service 👍👍