Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk Ford Transit

Ervaar unieke rijeigenschappen, het design en de prestaties van de Ford Transit

De nieuwe Ford Transit is onze grootste bestelauto. Hij is leverbaar in verschillende carrosserievarianten met een keuze uit voorwielaandrijving, achterwielaandrijving en vierwielaandrijving, plus vijf verschillende carrosserielengtes en maximaal toelaatbare totaalgewichten (GVW) van 2.900 kg tot 4.700 kg. Hij heeft een maximale laadruimte tot 15.1 m3 en de flexibiliteit om spullen tot een lengte van 4.2 m te vervoeren (met standaard laadschot). Er is ook een maximaal geremd aanhangwagengewicht van 3.5 t. U zult zeker een voertuig vinden dat precies aan uw wensen voldoet.

Maximale productiviteit, minimale bedrijfskosten

De Transit heeft zijn reputatie voor vaardigheid en flexibiliteit verdiend. Welke wielbasis, dakhoogte of carrosserievariant u ook kiest, u bent verzekerd van een enorme laadruimte en een lange laadlengte. De indeling van de laadruimte is speciaal ontworpen om de beschikbare ruimte te maximaliseren. U kunt maximaal vier europallets vervoeren en in het L4 (Jumbo) model zelfs vijf europallets. De zij- en achterdeuren zijn ontworpen om het laden en lossen van uw voertuig te vereenvoudigen. En terwijl de efficiëntie van uw Transit uw bedrijf helpt meer geld te verdienen, helpen de lage operationele kosten u geld te besparen.

Altijd de beste prijs voor uw nieuwe Ford Transit

Bij Van Bunningen hebben wel altijd zeer scherpe aanbiedingen voor de Transit. Daarnaast staan er altijd een groot aantal Transit’s voor u op voorraad, zodat snel wegrijden in uw nieuwe auto geen enkel probleem is.

Het meest efficiënte gebruik van ruimte

De laadruimte van de Transit is handiger dan ooit tevoren. De hoeken van de zijwanden zijn rechter en het dak is iets verhoogd om de ruimte te maximaliseren. De laadlengte geschikt is voor alle standaardlengtes buizen, plaatmateriaal, rollen tapijt, ladders etc.

Meer ruimte voor langere ladingen

U kunt in de Transit bestelauto met gemak ladingen vervoeren, die u bij andere bestelauto’s op het dak moet vervoeren. De Transit heeft een verlengde laadruimte zodat u, afhankelijk van de gekozen laadlengte, ladingen kunt vervoeren met een lengte tot 3.04 m, 3.49 m en 4.21 m lengte. De laadruimte is voorzien van een volledig stalen laadschot.

Ford Transit Laadruimte

Ford Transit - Fotogalerij

 • Ford Transit
 • Ford Transit
 • Ford Transit
 • Ford Transit
 • Ford Transit
 • Ford Transit

Onze voorraad Ford Transit

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Transit staan?

Ford Transit - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Ford Transit

Geheel afhankelijk van het uitrustingsniveau van uw Ford Transit kunt u deze voorzien van de meest toonaangevende Ford technologieën, met onder meer:

 • Adaptive Cruise Control  
  Adaptive Cruise Control is een technologie die de afstand van u met de auto die voor u rijdt continue handhaaft. Remt het verkeer voor u? Dan zal Adaptive Cruise Control de snelheid aanpassen aan het overige verkeer en wanneer het verkeer weer versnelt, accelereert uw auto weer naar de oorspronkelijk ingestelde snelheid.
 • Ford SYNC  
  Ford SYNC geeft u de mogelijkheid om handsfree muziek af te spelen, te bellen en zelfs binnenkomende SMS-berichten voor te lezen, allemaal met behulp van simpele spraakcommando´s. Ook kunt u via Bluetooth® audiobestanden streamen vanaf uw mobiele telefoon rechstreeks naar het audio systeem van uw Ford Transit.
 • Driver Alert  
  Het is mogelijk dat de aandacht van de bestuurder bij het autorijden wegzakt, bijvoorbeeld als u lang aan het rijden bent. Onveilige situaties zouden zich dan kunnen voordoen: bijvoorbeeld het plots verwisselen van rijbaan. Driver Alert zal u dan waarschuwen en adviseren om even pauze te nemen.
 • Afgebeelde bedrijfswagens kunnen afwijken van standaardspecificaties. Genoteerde prijzen zijn catalogusprijzen in euro’s, af importeur Amsterdam. Deze catalogusprijzen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de advieskosten voor het rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden.

  Verkoop

  10

  Totaal

  10

  Werkplaats

  10


  • Rene

   10
   Aftersales Alle reviews bekijken

   terugroepactie koppeling

   Mijn auto moest retour voor een terugroepactie.

   Na een inspectie door van Bunningen werd bevonden dat de koppeling vervangen moest worden. Dit zou 2 dagen in beslag nemen.

   De auto ‘s ochtends om 07:30 gebracht en keurig netjes een gratis leenauto mee gekregen.

   ‘s middags werd ik gebeld dat de auto al klaar was en dat de reparatie soepel verlopen was.

   Einde van de dag de auto weer opgehaald en zonder een eurocent aan kosten (ook de leenauto hoefde ik niet te betalen) terug naar huis.

   Ik ben erg tevreden over de service die van Bunningen heeft geleverd en mijn volgende auto ga ik zeker bij hen aanschaffen. Chapeau!

  • Ad

   10
   Sales Alle reviews bekijken

   Nieuwe Ford Fiesta

   Ongeveer eind november 2018 een nieuwe Ford Fiesta gekocht bij de mensen uit Gouda te weten Ron en Wouter.
   Wij moesten ongeveer 50 km rijden maar dat was het zeer waard.
   Scherpe onderhandelingen en prima prijzen.
   Veel dealers zijn bla bla bla. maar Ron en Wouter zeker niet.
   Willen zaken doen en zijn gewoon top.
   Ik koop volgende keer zeker weer in Gouda.
   Eerlijk en betrouwbaar en kunnen verkopen.
   Ron en Wouter heel veel dank en jullie zijn steengoed!

  • Gert

   10
   Sales Alle reviews bekijken

   C-max

   Wij hebben bij Van Bunningen in Leiderdorp bij Mark Goris onze Focus ingeruild voor een Ford C-max. Het was voor ons dik 50 km rijden, maar de service was het helemaal waard. De inruilprijs was goed, afspraken zijn helemaal nagekomen. Kortom, wij zijn erg tevreden.

  • Mario

   10
   Sales Alle reviews bekijken

   Aankoop nieuwe auto

   Op zaterdag 100 km vanuit het zuiden naar bodegraven gereden na telefonische afspraak. Half uurtje te vroeg maar de verkoper stond al klaar voor ontvangst. Prettig gesprek, rustig af en toe even naar de auto kijken en uitleg wat mogelijk was of hoe iets werkte.Een auto kopen doe je tenslotte weloverwogen. Mooie prijs terug van onze inruiler en dus met een tevreden gevoel een auto gekocht, de nieuwe Ford fiesta titanium. De weken van wachten op afleveren zijn begonnen.

  • Daniel

   10
   Aftersales Alle reviews bekijken

   Echt geweldig

   Het onderhoud was prima afgeleverd en ze waren allemaL heel vriendelijk