Vignale Een nieuwe expressie van Ford

We kunnen over de allermooiste dingen beschikken. De meest luxueuze auto, gemaakt van de voortreffelijkste materialen. Maar als we geen tijd hebben om daarvan te genieten, om die tijd door te brengen zoals we willen, dan zijn we arm. Daarom hebben we niet gewoon een auto gebouwd, maar hebben we een persoonlijke ervaring ontworpen om u tijd terug te geven.

Ontdek Ford Vignale

 

Zonder enige inspanning, waar dan ook.

Misschien merkt u niet hoeveel aandacht er aan elk stiksel, elke leernerf, elk zorgvuldig ontworpen bedieningselement is besteed – en daar zijn we dan erg blij mee. Rijden moet eigenlijk moeiteloos gaan en leuk zijn, en niet veeleisend of lastig.

Details, details.

Onze ontwerpers en vakmensen hebben overal aan gedacht. Elke centimeter van onze kenmerkende grille en elk verfpigment speelt een cruciale rol in de Ford Vignale-ervaring. Wij hopen dat u van elk detail geniet.

Tot uw dienst.

Een keur aan tijdbesparende voorzieningen terwijl uw persoonlijke Vignale-relatiemanager slechts één telefoontje van u verwijderd is. Ford Vignale: de complete gebruikerservaring, speciaal voor u ontworpen.

Ford Vignale - Fotogalerij

Onze voorraad Kia Niro

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Niro staan?

Ford Vignale - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Ford Vignale

Een buitengewone gebruikerservaring

De Ford Vignale beschikt over diverse onderscheidende kwaliteiten en is bovendien voorzien van geavanceerde eigenschappen en technologieën.

In de Vignale lounge in de FordStores bieden we bovendien een moderne, stressvrije klantervaring.

Ontdek deze exclusieve serie voertuigen: het summum van superieur design, kwaliteit en vakmanschap.


Tot uw dienst

Onze Vignale Relationship Managers kunnen u van dienst zijn bij het samenstellen van een persoonlijke selectie aan exclusieve materialen, kleuren en technologieën.

Zij bieden dienstverlening op maat en zijn altijd telefonisch bereikbaar voor al uw vragen op autogebied.

Verkoop

10

Totaal

10

Werkplaats

10


 • Ad

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Nieuwe Ford Fiesta

  Ongeveer eind november 2018 een nieuwe Ford Fiesta gekocht bij de mensen uit Gouda te weten Ron en Wouter.
  Wij moesten ongeveer 50 km rijden maar dat was het zeer waard.
  Scherpe onderhandelingen en prima prijzen.
  Veel dealers zijn bla bla bla. maar Ron en Wouter zeker niet.
  Willen zaken doen en zijn gewoon top.
  Ik koop volgende keer zeker weer in Gouda.
  Eerlijk en betrouwbaar en kunnen verkopen.
  Ron en Wouter heel veel dank en jullie zijn steengoed!

 • Gert

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  C-max

  Wij hebben bij Van Bunningen in Leiderdorp bij Mark Goris onze Focus ingeruild voor een Ford C-max. Het was voor ons dik 50 km rijden, maar de service was het helemaal waard. De inruilprijs was goed, afspraken zijn helemaal nagekomen. Kortom, wij zijn erg tevreden.

 • Mario

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Aankoop nieuwe auto

  Op zaterdag 100 km vanuit het zuiden naar bodegraven gereden na telefonische afspraak. Half uurtje te vroeg maar de verkoper stond al klaar voor ontvangst. Prettig gesprek, rustig af en toe even naar de auto kijken en uitleg wat mogelijk was of hoe iets werkte.Een auto kopen doe je tenslotte weloverwogen. Mooie prijs terug van onze inruiler en dus met een tevreden gevoel een auto gekocht, de nieuwe Ford fiesta titanium. De weken van wachten op afleveren zijn begonnen.

 • Daniel

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Echt geweldig

  Het onderhoud was prima afgeleverd en ze waren allemaL heel vriendelijk

 • André

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Verkoop

  Ondanks spijkerbroek en T-shirt gewoon voor vol aangezien 😀Dat ben ik bij de Ford wel gewend, maar er zijn genoeg andere merken waarbij dat niet zo is. Verder zeer professioneel geholpen door de manager ook toen hij nog niet wist of ik wel/niet een auto zou gaan kopen.😁Hij straalt duidelijk passie uit voor auto’s. Een feestje om met hem een Ford uit te zoeken. Vriendelijk van begin tot het eind. Hij bood ook nog de inruilprijs die ik met mijn vrouw vooraf had bedacht. Anders was ik nog gewoon 1jaar langer mijn oude auto door blijven rijden. Nu nog 11 weken in spanning wachten tot onze Kuga komt.🚘