Banden

Met Van Bunningen blijft uw Ford in topconditie

Banden zijn belangrijk voor de prestaties en veiligheid van uw Ford: ze zijn het enige contact tussen uw Ford en de weg. Ze hebben een raakvlak met de weg slechts ter grootte van een hand. Daarom is het belangrijk om uw banden in topconditie te houden.

Maak direct een werkplaatsafspraak

Seizoensinvloeden

In Nederland hebben de seizoensinvloeden altijd een groot effect op het wegdek. Uw Ford is met goede banden bestand tegen winterse gladheid, regenachtige herfstinvloeden en warme zomers.
Goede banden absorberen oneffenheden op de weg zodat u comfortabel kunt rijden, voorkomen onveilige situaties door een goede grip onder alle weersomstandigheden en brengen de krachten van de motor efficiënt over voor een lager verbruik.

Remweg

Daarnaast zorgen goede banden voor een kortere remweg, zodat uw Ford op het juiste moment tot stilstand komt.
Ford Van Bunningen biedt u een breed scala aan banden voor scherpe prijzen inclusief montage, balanceren en verwijderingsbijdrage. Wij geven u vooraf altijd een prijsopgave, waardoor u achteraf nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

Met banden van Ford Van Bunningen bent u er zeker van dat u altijd veilig op weg kan, ongeacht welke seizoensinvloeden of weersomstandigheden er spelen

Terug naar Onderhoud en Reparaties