Ford Rent

Wat is Ford Rent?

Soms kan het huren van een auto een handige oplossing zijn. Bijvoorbeeld als u een extra auto nodig heeft voor een paar dagen, een paar weken of een paar maanden. Of voor uw medewerkers met een tijdelijk arbeidscontract. Ford Rent heeft altijd een passende oplossing. Zonder dat u vastzit aan enige verplichtingen.

Bij Ford Rent vindt u altijd de auto die u nodig heeft. Van de pittige Ford Ka tot de multifunctionele Galaxy. En als u een keer echt de ruimte nodig heeft: de Ford Transit. Uiteraard adviseren wij u graag welk model het beste bij uw wensen aansluit.

Ook voor bedrijven

Heeft u tijdelijk extra laadvolume nodig? Of neemt u voor korte tijd iemand extra in dienst? Alle Ford modellen zijn voor korte tijd te leasen. Daarbij kunt u zelf aangeven of u de voorkeur geeft aan een auto met benzine- of dieselmotor.

Scherpe tarieven

Bij een Ford huurauto bent u altijd verzekerd van scherpe tarieven, of u nu bedrijfsmatig of particulier een auto huurt. En hoe langer u de auto huurt, hoe voordeliger het wordt.

Download Prijslijst Autoverhuur Personenauto's

Download Prijslijst Autoverhuur Bedrijfswagens

Altijd goed verzekerd

  • Onze huurauto’s zijn standaard allrisk verzekerd
  • Alle inzittenden zijn – tot het wettelijk maximale aantal voor het gehuurde type – meeverzekerd.
  • Het eigen risico bedraagt standaard €500,- per niet-verhaalbaar schadegeval.
  • Het standaard eigen risico is te verlagen naar €150,- voor personenauto’s en €250,- voor bedrijfswagens voor een premie van slechts €5,- per dag (met een maximum van €100,- per maand).
  • Heeft u uw rijbewijs nog geen jaar of bent u jonger dan 21, dan geldt een verhoogd eigen risico van minimaal €300,- voor personenauto’s en €250,- voor bedrijfswagens.

Over de grens

Met een Ford huurauto naar het buitenland? Geef het vooraf aan ons door en u krijgt naast het originele kentekenbewijs ook een groene kaart, die u nodig kunt hebben bij calamiteiten in het buitenland. Bij pech onderweg kunt u altijd een beroep doen op Ford Assistance. Eén telefoontje en hulp is onderweg. Een geruststellend idee.

Reserveren

Reserveren kan bij elke Ford Van Bunningen vestiging op vertoon van een geldig rijbewijs en identiteitsbewijs. De borg van €250,- en het verwachte huurbedrag moeten vóór u wegrijdt, zijn voldaan.

Direct reserveren?
U kunt direct digitaal reserveren door ons contactformulier in te vullen.

Voorwaarden

Download hier de Ford Rent voorwaarden

Ford Rent

Terug naar Services