Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Van NEDC naar WLTP

Lees verder

Forward Lease draagt nu het keurmerk Private Lease!

Vanaf heden draagt Forward Lease het Keurmerk Private Lease op haar Private Lease product. Met dit onafhankelijke keurmerk is de consument verzekerd van eerlijke en transparante lease voorwaarden.

Lees verder

Autohaag Zeeuw krijgt verlenging Erkend Duurzaam

Per 19 oktober 2017 heeft Autohaag Zeeuw een verlenging van 2 jaar gekregen voor Erkend Duurzaam. Autohaag Zeeuw is sinds 2012 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat 19 vestigingen van Autohaag Zeeuw & Van Bunningen in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. De heren Rebien Ramlal & Robin van der Loo (afdeling HR) werkzaam bij Autohaag Zeeuw zijn verantwoordelijk voor dit project.

Lees verder

Amref Flying Doctors – Steun Team Cycle4Life!

Autohaag Zeeuw & Africa Classic

Autohaag Zeeuw is trotse partner van Amref Flying Doctors. Wij willen Amref op zoveel mogelijk vlakken steunen in hun doel om blijvende verbeteringen van goed functionerende gezondheidssystemen in Afrika te realiseren. De komende maanden doen wij dat  o.a. door onze Financieel Directeur, Jan Hofstede, te steunen op zijn weg naar de Africa Classic.

Lees verder

Lease de gelimiteerde Kia Picanto 1.2 SportsLine Black & Yellow Edition (nr. 35/50)

Lees verder

Autohaag Zeeuw / Van Bunningen staat op de 8ste plek  van de dealer Top 100 in Nederland!

Autohaag Zeeuw / Van Bunningen staat op de 8ste plek  van de dealer Top 100 in Nederland!

Lees verder

Autohaag Zeeuw en Forward Lease sponsoren Stichting Basketbal Experience NL

Bo Kramer tekende op 29 maart 2017 de overeenkomst om als held van Stichting Basketbal Experience NL (BEN) te fungeren en mocht een dag later de sleutels van haar nieuwe Kia Picanto in ontvangst nemen. Basketball Experience NL heeft als doel om potentiële talenten voor rolstoelbasketbal te ondersteunen en hun talent en kwaliteit optimaal te kunnen benutten.

Lees verder

Operational Lease MINI Clubman en Countryman

Lees verder

Samenwerking Forward Lease & Autohaag Zeeuw met Amref Flying Doctors NL

Op vrijdag 20 januari jongstleden hebben wij een prachtige Renault Twingo mogen afleveren aan Patricia Vermeulen. Patricia is Directeur bij Amref Flying Doctors NL. De aflevering van de Renault Twingo is de aftrap geweest van wat een mooie en nauwe samenwerking belooft te worden tussen Autohaag Zeeuw/Forward Lease en Amref Flying Doctors.

Lees verder

Short Lease nog met 14% bijtelling

Short Lease de Peugeot 308 Bluelease Executive met 14% bijtelling bij Forward Lease vanaf € 689,–.

Lees verder