Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Autohaag Zeeuw in het programma: ‘Ik Zorg Voor Jou’ van RTL4

In het programma: ‘Ik Zorg Voor Jou’ van RTL 4 overhandigde Cemal Vuran, vestigingsmanager van Kia Schiedam, de sleutels van een jong gebruikte auto aan het echtpaar Johan en Tineke.

‘Ik Zorg Voor Jou’ is een nieuw programma voor RTL4. Veel mantelzorgers zijn overbelast en hebben dringend hulp nodig voor ze er zelf aan onderdoor gaan. Eén van de mantelzorgers in het programma is Johan. Zijn vrouw Tineke kreeg op haar 44ste te horen dat ze Alzheimer heeft. Zes jaar later is ze volledig afhankelijk van de zorg van anderen. Die zorg komt vooral op de schouders van Johan terecht. Hij werkt full-time en zorgt als hij thuis is voor zijn grote liefde Tineke. De vrienden van Johan & Tineke hebben een benefietconcert georganiseerd om geld op te halen voor een ruimere auto. Ze reden namelijk in een Smart en die auto was veel te klein voor de rolstoel en de hond van Tineke. Cemal Vuran heeft namens Autohaag Zeeuw een passende auto gevonden voor Johan en Tineke én deels bijgedragen aan de kosten van de auto.

De aflevering met het verhaal van Johan & Tineke was te zien op woensdag 20 januari, op RTL4. Tot en met woensdag 24 februari zal de serie elke woensdagavond te zien zijn bij RTL 4 met acht verschillende verhalen over mantelzorgers.

Wij wensen Johan en Tineke heel veel succes en veel rijplezier!

Bekijk hier het verhaal van Johan & Tineke.

Terug naar overzicht