Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Samenwerking Forward Lease & Autohaag Zeeuw met Amref Flying Doctors NL

Op vrijdag 20 januari jongstleden hebben wij een prachtige Renault Twingo mogen afleveren aan Patricia Vermeulen. Patricia is Directeur bij Amref Flying Doctors NL. De aflevering van de Renault Twingo is de aftrap geweest van wat een mooie en nauwe samenwerking belooft te worden tussen Amref Flying Doctors en de Autohaag Zeeuw groep (inclusief werkmaatschappij Forward Lease).

Kernwoorden
De samenwerking met Amref sluit volledig aan bij kernwoorden en het gedachtengoed van Autohaag Zeeuw. Betrokken, onderscheidend, deskundig, ambitieus én geïnteresseerd zijn woorden die zowel op Autohaag Zeeuw als Amref Flying Doctors van toepassing zijn. Amref is betrokken bij en geïnteresseerd in de doelgroep waarop zij zich richten. Ze zijn niet alleen deskundig in wat zij doen, maar ze zijn daarin ook onderscheidend. Ze doen dat wat zij doen op hun eigen innovatieve manier. Een manier die perfect aansluit op de behoeften van hun doelgroep en binnen de mogelijkheden die er zijn. Daarnaast stellen zij zich altijd ambitieuze resultaten ten doel!

Amref Flying Doctors
Amref Flying Doctors is in 1957 opgericht en is uitgegroeid tot de belangrijkste gezondheidsorganisatie in Afrika. Nog steeds gebruiken zij vliegtuigen om afgelegen gebieden te bereiken. Maar hun werk omvat inmiddels veel meer. Tegenwoordig richt Amref zich vooral op gezond blijven, door middel van voorlichting, opleiding en onderzoek. Daar waar de dokter niet komt, overbruggen zij de afstanden naar de gezondheidszorg. Daarbij gebruiken we ook innovatieve methoden, zoals e- en mLearning.

Jonge Afrikaanse vrouwen
Amref voert haar projecten daar uit, waar ze het meeste effect hebben. Daarom richten we ons vanuit Nederland vooral op jonge Afrikaanse vrouwen. We werken daarbij op twee niveaus. Samen met de lokale bevolking zoeken we naar praktische oplossingen die ze zelf kunnen uitvoeren en voortzetten. En met overheden en internationale organisaties overleggen we over blijvende verbeteringen. Hiervan profiteren niet alleen de vrouwen zelf, maar ook hun kinderen en de gemeenschap waarin ze leven.

 

Terug naar overzicht