*De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Mini Countryman

Langer en breder, maar nog altijd een MINI

De tweede generatie MINI Countryman is met 20 cm in de lengte gegroeid ten opzichte van zijn voorganger. De hoogte en breedte van de nieuwe Countryman zijn ook gegroeid met 3 cm, waardoor de binnenruimte fors is toegenomen. Ondanks de groei van deze ultieme allrounder, blijft het model nog duidelijk een echte MINI door het typische ronde MINI-lijnenspel.

 

Operational Lease

De MINI Countryman Cooper Business Salt 17″ Imprint Spoke is nu bij Forward Lease vanaf € 549,– per maand* te leasen. Wacht niet langer en bereken bovenaan deze pagina zelf uw leasetarief.

 

Heeft u nog vragen of wilt u een op maat gemaakte offerte? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

 

Contact

 

* Prijs is ex. BTW en gebaseerd op 10.000 km per jaar en 60 maanden.

Mini Countryman - Fotogalerij

Uw voordelen bij Forward Lease

  • PERSOONLIJK CONTACT
  • ONE STOP SHOPPING
  • VOOR BEDRIJF ÉN PARTICULIER
  • ALLE MERKEN

Waarom kiezen voor Forward Lease?

Een splinternieuwe Mini Countryman rijden tegen een vast, laag maandbedrag. Klinkt goed, nietwaar? En dat is het ook. Met een leasecontract van Forward Lease gaat u elke dag onbezorgd op weg. Onderhoud & reparaties inclusief, pechhulp, verzekering en wegenbelasting zijn immers bij uw maandbedrag inbegrepen. U hoeft geen aanbetaling te doen en ook met een slottarief of afschrijving op de auto hoeft u geen rekening te houden. Eén vast tarief. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken en uw auto te wassen. Kortom: geen verrassingen achteraf. Bereken via onze online lease module eenvoudig uw maandbedrag uit voor de Forward lease van uw keuze. Onze Lease specialist neemt binnen 1 werkdag contact met u op over het vervolg.

Verkoop

0

Totaal

0

Werkplaats

0


    Geen reviews reviews gevonden.

Forward lease Onze vestiging

Bezoekadres
's-Gravelandseweg 396
3125 BK Schiedam
T. 088 - 055 39 50
E. info@forwardlease.nl
Postadres
Postbus 16087
2500 BB Den Haag

Forward Lease is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Zowel de particuliere als de zakelijke klant begeleiden wij in de juiste leasevorm keuze, ongeacht merk of model.