*De getoonde afbeelding kan afwijken van de werkelijke uitvoering

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Renault Trafic

De Renault TRAFIC is de meest praktische bedrijfswagen, gemaakt voor echte professionals. Tal van innovaties zorgen ervoor dat ook de Renault TRAFIC zijn tijd vooruit is. De Renault TRAFIC wordt binnenkort weer vernieuwd en zal o.a. over een nieuwe 2.0 dieselmotor beschikken die tot 0,6 / 100 km zuiniger is. Aan de buitenkant herkent u de nieuwe TRAFIC aan de C-vormige led-dagrijverlichting en de nieuwe grille met chromen elementen. Naar verwachting zal de vernieuwde TRAFIC in september in de showroom staan. Bekijk nu alvast een video preview van de vernieuwde TRAFIC.

Renault TRAFFIC dubbele cabine

Naast de Renault TRAFIC met enkele cabine is er ook een variant met dubbele cabine beschikbaar. Dit is de ideale oplossing voor het gecombineerde transport van mens en materiaal. Er zijn vier uitveringen: Snoeks dubbele cabine, Dubbele cabine Générique, Dubbele cabine Comfort en Dubbele cabine Turbo2. Natuurlijk zijn bij alle uitvoeringen de veiligheid van groot belang. De separatiewand voldoet aan de hoogste Europese eis die bestaat voor het voorkomen van doorschietende lading bij een noodstop. Wilt u meer weten over de Renault TRAFIC dubbele cabine? Bekijk dan de brochure.

Zowel de variant met enkele cabine als met dubbele cabine is verkrijgbaar met een uitgebreide hoeveelheid mogelijkheden ten aanzien van het interieur. Welke u ook kiest, het interieur van de TRAFIC is ergonomisch vormgegeven. Ook is de TRAFIC voorzien van comfortabele stoelen, belangrijk voor een bedrijfswagen. Bovendien zijn de stoelen uiterst verstelbaar zodat u altijd in de juiste rijpositie plaats kan nemen achter het stuur. Uw TRAFIC biedt u een uiterst moderne cabine volop innovatieve opties.

Renault Trafic - Fotogalerij

Uw voordelen bij Forward Lease

  • PERSOONLIJK CONTACT
  • ONE STOP SHOPPING
  • VOOR BEDRIJF ÉN PARTICULIER
  • ALLE MERKEN

Waarom kiezen voor Forward Lease?

Een splinternieuwe Renault Trafic rijden tegen een vast, laag maandbedrag. Klinkt goed, nietwaar? En dat is het ook. Met een leasecontract van Forward Lease gaat u elke dag onbezorgd op weg. Onderhoud & reparaties inclusief, pechhulp, verzekering en wegenbelasting zijn immers bij uw maandbedrag inbegrepen. U hoeft geen aanbetaling te doen en ook met een slottarief of afschrijving op de auto hoeft u geen rekening te houden. Eén vast tarief. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken en uw auto te wassen. Kortom: geen verrassingen achteraf. Bereken via onze online lease module eenvoudig uw maandbedrag uit voor de Renault van uw keuze. Onze Lease specialist neemt binnen 1 werkdag contact met u op over het vervolg.

Verkoop

0

Totaal

0

Werkplaats

0


    Geen reviews reviews gevonden.

Forward lease Onze vestiging

Bezoekadres
's-Gravelandseweg 396
3125 BK Schiedam
T. 088 - 055 39 50
E. info@forwardlease.nl
Postadres
Postbus 16087
2500 BB Den Haag

Forward Lease is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van mobiliteit. Zowel de particuliere als de zakelijke klant begeleiden wij in de juiste leasevorm keuze, ongeacht merk of model.