Kia Sportage - Nú extra voordelig!

 • Belangrijkste Uitrusting:
  • Airconditioning
  • 16 inch Lichtmetalen velgen
  • Cruise Control met Speed Limiter en stuurwielbediening
  • Full Map Navigation inclusief achteruitrijcamera

  Voordeel: € 3.500,-

  15X Kia De nieuwe Sportage DynamicLine 1.6 GDi

  v.a. 22% bijtelling

  VAN € 31.385,-

  VOOR € 27.885,-

  Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten? Vul uw kenteken in.
  Belangrijkste Uitrusting:
  • Airconditioning
  • 16 inch Lichtmetalen velgen
  • Cruise Control met Speed Limiter en stuurwielbediening
  • Full Map Navigation inclusief achteruitrijcamera
 • Meer informatie over Kia Sportage DynamicLine 1.6 GDi

  ACTIE: SUPER HELDEN

  De Kia Sportage DynamicLine (modeljaar 2018) is NU verkrijgbaar vanaf € 27.885,-. Dit is inclusief € 3.500,-  inruilvoordeel! Koop nú deze Kia Sportage DynamicLine voor de prijs van NU en voorkom een belasting prijsstijging van  € 4010,-, je totaal voordeel loopt wel op tot € 7.510!

  Meer informatie over WLTP en extra BPM kosten?
  Wilt u meer informatie over de WLTP -regeling en de daarbij behorende wijzigingen in BPM? Klik op onderstaande button
  Over WLTP-regeling

  Sportage DynamicLine

  De Kia Sportage valt op, waar je ook bent. In de stadse jungle op of onverharde paden, cruisend op de open weg of gewoon geparkeerd op jouw oprit: de Sportage is de perfecte combinatie van sportiviteit en stijl.

  Genoemde acties en bijbehorende consumentenadviesprijzen zijn geldig op voorraadmodellen met uiterste registratiedatum van 31-12-2018. Genoemde consumentenadviesprijs zijn inclusief inruilvoordeel, btw/bpm en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, leges, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak. Private lease-aanbod via Kia Autolease. De getoonde prijzen betreffen vanaftarieven gebaseerd op een looptijd van 48 maanden in combinatie met 10.000 km per jaar en ten minste 6 schadevrije jaren. Alle vermelde private lease-tarieven gelden alleen voor auto’s die vallen binnen de wettelijke overgangsregeling en die deel uitmaken van onze voorraad (NEDC/Euro 6b). Het product bevat alle componenten zoals voorgeschreven door Stichting Keurmerk Private Lease. De Sportage DynamicLine moet vanwege de gewijzigde wetgeving rondom WLTP een hogere BPM afdragen medio vierde kwartaal van 2018. Met ingang van de WLTP wordt het brandstofverbruik en daarmee de emissie volgens een andere cyclus getest. Profiteer daarom nu van ruim € 4.010 belastingvoordeel (BPM) op alle 1.6 DynamicLine Line voorraad-uitvoering van de Sportage. Gecombineerd met de huidige inruilpremie t.w.v. € 3.500 loopt het totaalvoordeel van de Sportage op tot wel € 7.510. Getoonde modellen kunnen afwijken van de beschreven uitvoeringen. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

  Private Lease v.a. € 439,- p/m

  Private Lease Aanbod

Kia De nieuwe Sportage - Fotogalerij

Verkoop

9.8

Totaal

9.7

Werkplaats

8.4


 • Draayer

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Auto

  Het eerste contact was slecht, maar jullie hbben het perfect opgelost.
  Mijn complimenten!!

 • Willie van der Kooij

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  service

  vriendelijk en zonder afspraak snel geholpen!
  heerlijk zo’n dealer in de buurt. (Leiderdorp)
  fijn dat jullie er zijn.
  je bent er altijd welkom!

 • Patrick

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Garantie en Aftersales

  Wow. Wat een service van KIA Autohaag Zeeuw Den Haag (Kerketuinen) en leasemaatschappij Forward Lease!

  Helaas was de motor van mijn nieuwe KIA Niro Hybrid defect door een fabrieksfout. Niet leuk, gebeurt ook eigenlijk niet meer vandaag de dag en toch kan het gebeuren. Maar de wijze waarop ik als klant in deze periode ben ontzorgd en geholpen is ongekend goed! Dank l!jullie we

 • peter de bruin

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  sportage

  alles top service top de mensen die daar werken top hebben altijd tijd voor je

 • Wesley

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Product en dienst

  Vrijdag 13 maart jl. heb ik mijn nieuwe 2e hands auto( Kia Rio) kunnen ophalen. 2 weken ervoor had ik deze auto gezien op de site van Kia Motors Voorburg. Ik ben vervolgens langsgegaan bij het filiaal aan de Kerketuinen en heb overleg gehad met Pim Vd Kooij of het mogelijk was deze auto via dit filiaal de aflevering te laten verlopen. Door de uitstekende service was dit geen probleem. Ook de afhandeling was van goede kwaliteit en ik heb met de uitstekende servicevoorwaarden de zekerheid van een betrouwbare auto.