Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Designverhaal Kia XCeed: de Ceed-variant die per toeval werd bedacht

Kia onthult het opvallende achtergrondverhaal van de nieuwe XCeed, de CUV (Urban Crossover Utility Vehicle) waarvoor Kia in eerste instantie geen plannen had. Leden van het designteam vertellen in een korte film over het nieuwste lid van de Ceed-familie. Want hoe kwam de XCeed eigenlijk tot stand? In deze film het antwoord.

Lees verder

Kia XCeed Roadshow – maak kennis!

Tijdens de Vlietdagen (20-22 sept) in de Gemeente Leidschendam-Voorburg, kunt u op za. 21/9 de complete Kia Ceed familie waaronder de nieuwste editie: de Kia XCeed, bewonderen.

Lees verder

Vooraankondiging: Autohaag Zeeuw en Van Bunningen worden Zeeuw & Zeeuw

Afgelopen jaar droeg Piet Zeeuw, voormalig DGA van de Autohaag Zeeuw Groep, na ruim 40 jaar ondernemerschap het stokje over aan twee dochters, Michèle en Marie-Lise Zeeuw. Tegelijkertijd fuseerde het bedrijf van beide dochters (Zeeuw & Zeeuw) met Autohaag Zeeuw. Samen met Van Bunningen zijn dit ook de bedrijfsnamen waar de afgelopen jaren mee naar buiten is getreden.

Lees verder

ZEEUW & ZEEUW HOOFDSPONSOR IN ROTTERDAM

Feyenoord Basketball gaat Zeeuw & Zeeuw aan de clubnaam toevoegen. Het bestuur van de club tekende vanmiddag een partnerovereenkomst voor de komende twee jaar.

Lees verder

MET AUTOHAAG ZEEUW OP WEG NAAR TOKYO

De Nederlandse Basketball Bond (NBB) presenteert vol trots Autohaag Zeeuw als ‘Mobile Partner’ op de ‘Road to Tokyo’. De Nederlandse 3×3 basketballteams hebben de ambitie om zich zowel bij de mannen als de vrouwen te kwalificeren voor de Olympische Spelen in 2020 in Tokyo, waar het populaire 3×3 voor het eerst onderdeel uitmaakt van het programma.

Lees verder

Zakelijk Evenement: De toekomst van mobiliteit – 2/7

Dinsdagavond 2 juli vond ons zakelijk evenement plaats over de toekomst van mobiliteit.

Lees verder

Kia XCeed: volledig nieuwe crossover met praktisch SUV-karakter en dynamisch rijgedrag

De nieuwe Kia XCeed is een CUV (urban crossover utility vehicle) die het praktische karakter van een SUV combineert met het sportieve weggedrag en de compacte afmetingen van een hatchback.

Lees verder

Kia opnieuw hoogst genoteerde volumemerk in J.D. Power kwaliteitsonderzoek

Kia is voor het vijfde jaar op rij het hoogst genoteerde volumemerk in de U.S. Initial Quality Study (IQS) van het gerenommeerde onderzoeksbureau J.D. Power. Dit jaarlijkse onderzoek richt zich op het aantal problemen dat zich voordoet in de eerste 90 dagen na aankoop van de auto.

Lees verder

Prijzen nieuwe Kia e-Soul vanaf € 42.995

De derde generatie van de innovatieve, elektrisch aangedreven Kia e-Soul combineert het iconische design en het speelse karakter van zijn voorgangers met een krachtige 64 kWh-batterij, goed voor een actieradius van 452 km (WLTP). De elektromotor levert 150 kW (204 pk) vermogen en 395 Nm koppel, waarmee de e-Soul in slechts 7,9 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert.

Lees verder

Nieuwe Kia XCeed: stijlvol en expressief alternatief voor traditionele SUV

Kia Motors geeft de eerste foto vrij van de nieuwe Kia XCeed. Deze urban crossover is het vierde familielid van de nieuwe Ceed-familie. Het model combineert een sportieve coupéstyling met dito rijeigenschappen en de veelzijdigheid van een traditionele SUV. De officiële onthulling van de Kia XCeed vindt plaats op 26 juni 2019. 

Lees verder