Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

AUTOHAAG ZEEUW EN KIA VERLENGEN SAMENWERKING MET ORANGE LIONS

Rotterdam, 24 mei 2018 – Ook in de komende periode blijven Autohaag Zeeuw en Kia verbonden aan het Nederlands Basketball Team. Voor het vierde opeenvolgende jaar stelt Autohaag Zeeuw de Kia’s beschikbaar voor de spelers van de Orange Lions. Dit jaar is er ook een auto beschikbaar gesteld voor de hoofdcoach van de nieuw opgerichte Orange Lions Academy.

Jan Hofstede, Algemeen Directeur van Autohaag Zeeuw: “Als sponsor van het Nederlands mannen basketbalteam zijn wij wederom trots op deze samenwerking. Nog mooier om deze samenwerking weer vast te leggen in het Topsportcentrum Rotterdam, waar wij ook sponsor zijn van Forward Lease Rotterdam Basketbal. We hebben afgelopen week het seizoen afgesloten met Rotterdam en openen de zomer met de Orange Lions. Ook deze zomer mogen we het team weer voorzien van 15 Kia’s. De heren zullen net als vorig jaar rondrijden in Niro’s die voor langere mensen, zoals basketbalspelers, een uitstekende zitpositie en volop ruimte bieden. Wij wensen de Orange Lions heel veel succes op weg naar de WK-kwalificatie.’’

Ook Bert Kragtwijk, voorzitter van de Stichting Nederlands Mannen Team (NMT), is verheugd over de hernieuwde samenwerking: “Het is fantastisch dat de mooie partijen Autohaag Zeeuw en Kia zich wederom aan ons willen verbinden. We zijn erg blij met de betrokkenheid en bereidwilligheid. Met de auto’s die beschikbaar worden gesteld, professionaliseren wij de organisatie rondom de Orange Lions.”

Terug naar overzicht