Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Kia Autohaag Zeeuw ondersteunt de Orange Lions voor derde jaar op rij

De voltallige selectie van het Nederlands Mannen Basketbalteam heeft op zondag 2 juli de sleutels overhandigd gekregen van hun Kia’s. Het is het derde jaar op rij dat Kia en dealer Autohaag Zeeuw de Orange Lions ondersteunen. Dit maakt Kia Autohaag Zeeuw tot een partner van het eerste uur, een betrouwbare partner waarop het Nederlands Mannen Team kan bouwen.

De spelers inclusief coach Toon van Helfteren, assistent-coach Sander van der Holst en teammanager Peter van Noord krijgen de beschikking over in totaal 16 Kia’s. Dit jaar rijden ze in 2 verschillende Kia modellen: de Niro en de Sportage. De spelers zijn bekend met Kia en roemen het rijcomfort en de beenruimte die deze auto’s bezitten. Jan Hofstede – directeur Autohaag Zeeuw – overhandigde de sleutels.

De voorbereiding van de Orange Lions start op maandag 3 juli. Het Nederlands Mannenteam gaan een spannende pre-WK-kwalificatie periode tegemoet, waar er in augustus vier cruciale wedstrijden tegen Albanië en Oostenrijk op het programma staan. Kia Autohaag Zeeuw wenst de Orange Lions een goede voorbereiding en veel sportief succes.

 

Terug naar overzicht