Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Leuke winactie in samenwerking met Alexandrium Shopping Center

Vanaf 1 november t/m 31 december kun je de Kia Stonic bewonderen in Alexandrium Shopping Center. Kia’s nieuwste crossover staat op het plein van de C&A (entree Poolster). De Stonic wordt u aangeboden door Kia Autohaag Zeeuw Rotterdam, nog geen 1000 meter verwijderd van Alexandrium Shopping Center, gevestigd aan de hoofdweg 163 in Rotterdam. Gedurende deze 2 maanden kunt u meespelen en kans maken op mooie prijzen zoals: shoptegoed incl. personal shopper, een half jaar gratis parkeren bij Alexandrium Shopping Center en nog veel meer!

 

De nieuwe, opvallende crossover in het B-segment van Kia, de Stonic, kun je vanaf nu bekijken in Alexandrium Shopping Center op het plein van de C&A, Sporthuis Pimdoes en de Donut Express. De Kia Stonic onderscheidt zich met stoere looks, uitgebreide stylingopties, dynamische rijeigenschappen en (net als elke Kia) standaard zeven jaar garantie. De Stonic is bestelbaar vanaf € 17.745,- of private lease ‘m al vanaf € 319,- per maand. Deze crossover is verkrijgbaar bij alle Kia Autohaag Zeeuw vestigingen waarvan de vestiging in Rotterdam nog geen 3 minuten met de auto is verwijderd van Alexandrium.

Naast het bewonderen van de stoere Kia Stonic maak je gedurende deze 2 maanden kans op het winnen van prachtige prijzen zoals: shoptegoed t.w.v. € 250,- incl. personal shopper, een half jaar gratis parkeren bij Alexandrium Shopping Center, twee seizoenkaarten voor Forward Lease Rotterdam Basketbal én een week lang rijden in de nieuwe Stonic! Je hoeft je alleen maar in te schrijven via: www.kia-ahz.nl/winactie. Daarnaast maak je ook nog extra kans op het winnen van € 150,- shoptegoed door het maken van een selfie met de Kia Stonic in Alexandrium Shopping Center. Plaats je selfie vervolgens op de tijdlijn van Kia Autohaag Zeeuw: www.facebook.com/autohaag.zeeuw.kia met de hashtag: #AHZselfie en maak kans! Op 31 december 2017 worden de winnaars via de Facebookpagina van Kia Autohaag Zeeuw bekendgemaakt!

Gem. brandstofverbruik: 3,6 – 6,3 l/100km, 27,8 – 15,9 km/l. CO2-uitstoot: 94 – 147 g/km.
Genoemde actie en bijbehorende consumentenadviesprijs zijn geldig voor de Kia Stonic met uiterste aankoopdatum en datum kentekenaanvraag van 29-12-2017 en uiterste registratiedatum van 29-03-2018. Genoemde prijs is inclusief inruilvoordeel, btw/bpm en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, leges, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijs is excl. metallic lak. Deze actie is alleen geldig op voorraadmodellen, zolang de voorraad strekt. Informeer naar de complete actievoorwaarden bij uw Kia-dealer of kijk op autohaagzeeuw.nl/kia. Getoond model kan afwijken van de beschreven uitvoering. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Terug naar overzicht