Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Officiële opening 27 november a.s. – Meer voor vrouwen

Een nieuwe auto kopen, meer iets voor mannen? Zeker niet! Want ook vrouwen hebben specifieke wensen als het aankomt op de aanschaf van een nieuwe auto. Kom daarom langs op dinsdag 27 november bij de opening van onze ‘meer voor vrouwen’- vestiging aan de Weversbaan 12 in Leiderdorp én maak kennis.

Met een vrouw als kapitein van haar vestiging, snapt Iris, Vestigingsmanager, als geen ander dat je als vrouw zijnde blij wordt van een auto die past bij jou. Met leuke exclusieve edities, verfijnde details, extra accessoires en begrijpelijke taal! Dit alles en nog meer geeft een fijne shopervaring, wat niet altijd het geval is in een gemiddelde autoshowroom.

Op deze avond willen we je graag kennis laten maken met onze unieke vestiging. Allereerst, ontvangen we je graag vanaf 18.30 uur als een “celebrity” op de rode loper. Wij verwelkomen je vervolgens met een hapje en een drankje in ons thuis. Hier staan ICI PARIS XL en ACEY Grace, make-up artist, speciaal voor jou klaar met demonstraties (facial, nagels, make-up touch-up) (mini facial, nagels, make-up touch-up), dus laat je verwennen! Ook staat ons team paraat met  handige tips en tricks t.b.v. je auto.

Naast ons verhaal hebben we ook 4 succesvolle powervrouwen uitgenodigd. Allemaal met een eigen verhaal: Shirma Rouse, soulzangeres en voormalig The Voice of Holland kandidaat – Bo Kramer, rolstoel basketbalster met een bronzen medaille – hordeloopster Bianca Baak, Nederlandse Kampioene en 2e van Europa <23 op de 400m horden & Lisa van Cuijk, Foodblogger en Fashionista. Dus laat je inspireren!

Kortom; een gezellige meidenavond die je niet mag missen! Dus neem een vriendin, moeder en of zus mee! De avond eindigt rond 21.00 uur en uiteraard zorgen wij ervoor dat je niet met lege handen naar huis gaat.

Dus meld je hieronder aan vóór 18 november en kom langs. Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar: marketing-team@autohaagzeeuw.nl.

meer voor vrouwen

Terug naar overzicht