Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Kia Autohaag Zeeuw Rotterdam verkoopt 7.500ste Picanto

Op donderdag 5 juli leverde Antoine van Driel, vestigingsmanager bij Kia Autohaag Zeeuw Rotterdam, de 7.500ste Picanto aan mevrouw Ferdinandus.

Kia autohaag Zeeuw Rotterdam zette mevrouw Ferdinandus, de koper van de 7.500ste Kia Picanto, in het zonnetje. Mevrouw Ferdinandus en haar twee kleintjes ontvingen bij de aflevering van haar nieuwe Kia Picanto een bos bloemen en taart. “Met trots leveren we vandaag de 7500ste Kia Picanto af! De laatste tijd verkopen we veel Kia’s waarvan een groot deel Picanto’s. Los van het feit dat de Picanto een mooie en praktische stadsauto is, is ie ook echt betaalbaar en kun je ‘m al aanschaffen vanaf € 189,- per maand  met Private lease. De verkoopgroei zit er dus lekker in bij ons in Rotterdam en dat gepaard met het behalen van de 5e positie van het merk Kia in de Nederlandse verkoopstatistieken van het eerste half jaar van 2018″, aldus Antoine van Driel.

Best verkochte Kia in 2017 van Europa
De Europese verkoop van de Kia Picanto, de best verkochte auto in het A-segment in Nederland, steeg ten opzichte van vorig jaar met 12,4% naar 18.573 exemplaren. Daarmee is de Picanto binnen de Kia-familie het derde bestverkopende model.

Scoor hier de goedkoopste Picanto van Nederland!

Kia Picanto actie

Disclaimer
De wettelijke regels ten aanzien van CO2-uitstoot ondergaan in de loop van 2018 een wijziging. Alle vermelde private lease tarieven gelden alleen voor auto’s die vallen binnen de wettelijke overgangsregeling en die deel uitmaken van onze voorraad (NEDC/Euro 6b). Na afloop van het overgangsregime moeten alle auto’s voldoen aan de strengere emissie-eisen (WLTP/Euro 6c of 6d-temp). Als gevolg hiervan kunnen de prijzen hoger uitvallen, vanwege het feit dat een hogere BPM verschuldigd is. Dit kan ook van invloed zijn op de bijtelling (bij auto’s van de zaak die ook privé worden gebruikt).

Dit aanbod wordt u gedaan door Kia Autolease en betreft een product gecertificeerd door Stichting Keurmerk Private Lease. De getoonde prijs betreft, tenzij anders weergegeven, een vanaf tarief gebaseerd op een looptijd van 48 maanden in combinatie 10.000km per jaar en ten minste 6 schadevrije jaren. Alle prijzen zijn inclusief BTW weergegeven. De afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Deze actie is alleen geldig op voorraadmodellen, zolang de voorraad strekt en is geldig van 2-7-2018 t/m 31-7-2018. Tenaamstelling van het voertuig en start van het contract vindt uiterlijk plaats op 30 september 2018. Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op met uw Kia-dealer.</small/

Terug naar overzicht