De beste zorg voor uw auto Profiteer van onderhoud acties

Gratis APK

Is uw auto ouder dan 3 of 4 jaar dan moet deze jaarlijks gekeurd worden. Het APK laten keuren van de auto is een wettelijke verplichting in Europa. Dit betekent dus dat iedereen die in het bezit is van een auto, verplicht is om de auto te laten keuren. Als u uw auto niet op tijd laat keuren, ontvangt u na 2 maanden na het verlopen van de APK automatisch een boete van het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB). De boete bedraagt in totaal € 137,-. Dit bedrag is inclusief € 7,- administratiekosten.

BigSale
T/m 3 maart is het BigSale bij Kia Autohaag Zeeuw. Dus profiteer van onze geweldige actie: een GRATIS APK bij Kia Autohaag Zeeuw. Maak snel een afspraak!

WERKPLAATSAFSPRAAK WERKPLAATSACTIES

Disclaimer:
Deze actie is geldig van 5 februari t/m 3 maart 2019. Deze actie is alleen geldig bij één van onze Kia Autohaag Zeeuw vestigingen. Uw auto wordt gekeurd door een erkend APK keurmeester. Na afloop van de APK ontvangt u van ons een APK-keuringsrapport. Bij een eventuele herkeuring wordt € 29,95 in rekening gebracht. Vraag onze After Sales adviseurs naar de voorwaarden.


Terug naar overzicht