Header visual

Benieuwd Wie van de drie bij u past?

Naast het kopen van een auto zijn er tegenwoordig ook andere manieren om over een auto te beschikken. Deze verschillende opties met elkaar vergelijken, kan aardig wat geld schelen. Is een auto aanschaffen echt wel zo interessant voor u? Wat houdt privé leasen precies in? Wij helpen u graag met het maken van een vergelijking.

Start uw persoonlijke berekening
section-arrow

1 Kies uw MODEL

Uw gekozen model is een

Ga verder
Kia Private Lease
Kia Private Lease

Kia Picanto

vanaf € 209,-
per maand

Ga verder
Kilometrage
10.000 km/j
Looptijd
48 maanden
Kia Private Lease
 • 1 vast maandbedrag incl. onderhoud, reparatie en verzekering
 • Is er iets met uw auto? Vervangendvervoer na 48 uur
 • Na de looptijd levert u de auto weer in
Meer informatie
Kia Private Buy
Kia Private Buy

Kia Picanto

vanaf € 170,-
per maand

Ga verder
Consumentenadviesprijs
12.995,-
Wie van de drie voordeel
1.525,-
Aanschafprijs
11.470,-
Aanbetaling
1.657,18
Slottermijn
5.496,75
Te financieren
9.812,82
Looptijd
36 maanden
Kia Private Buy
 • De auto staat op uw naam
 • Na afloop kiest u zelf of u de Kia inruilt, teruggeeft of houdt
 • Beperkte onderhoudskosten
Meer informatie
Kia Kopen
Kia Kopen

Kia Picanto

vanaf € 11.470,-
 

Ga verder
Consumentenadviesprijs
12.995,-
Wie van de drie voordeel
1.525,-
Koop je liever een nieuwe Kia?
 • Betaal het gehele bedrag incl. eventuele inruil
 • U bent eigenaar van de auto
 • 7 jaar garantie

2 Kies uw UITVOERING

Kia Picanto
EconomyPlusLine 1.0 CVVT

Onder andere voorzien van:
 • Airconditioning
 • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
 • Buitenspiegels en deurgrepen in carrosseriekleur
 • Elektrisch bedienbare ramen voor
Meer opties
 • Klapsleutel en geïntegreerde afstandbediening
Consumentenadviesprijs
12.995,-
Wie van de drie voordeel
1.525,-

Aanschafprijs vanaf
11.470,-
kies uitvoering

3 Wilt u een Auto inruilen?

Wat is uw huidige auto?

Volgende stap

4 Laat uw gegevens achter en ontvang uw persoonlijke berekening

Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in en ontvang via de e-mail een persoonlijke berekening.
Wie van de drie kiest u?


Rentetabel Kia

Genoemde vanaf prijs betreft de consumentenadviesprijs en is incl. het genoemde ‘wie van de drie’ inruilvoordeel (van toepassing op de opties kopen en financieren, maar niet bij Private Lease. Hierbij is het extra voordeel reeds verwerkt in het te betalen maandbedrag), btw/ bpm en kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren van de auto, het reinigen en poetsen van de auto, de nulbeurt, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingsbijdrage, legeskosten, kosten tenaamstelling, een model specifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijzen zijn excl. metallic lak, tenzij anders vermeld in de uitrusting van desbetreffende uitvoering. Indien een inruilprijs wordt afgegeven is deze inclusief het ‘wie van de drie’ inruilvoordeel.

Gem. brandstofverbruik: 3,6 – 6,3 l/100km, 27,8 – 15,9 km/l. CO2-uitstoot: 94 - 147 g/km.
Het private lease aanbod wordt u gedaan door Kia Autolease en betreft een product gecertificeerd door Stichting Keurmerk Private Lease. De getoonde prijs betreft, tenzij anders weergegeven, een vanaf tarief gebaseerd op een looptijd van 48 maanden in combinatie met 10.000 km per jaar en t en minste 6 schadevrije jaren. Het product bevat alle componenten zoals voorgeschreven door Stichting Keurmerk Private Lease. Het financieringsaanbod is een niet doorlopend kredietaanbod van Kia Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie BKR en alleen geldig op voorraadmodellen. ‘Kia Private Buy’ is gebaseerd op een financiering van Santander met 7,99% rente o.b.v. 3 jaar en aanbetaling, waarbij Autohaag Zeeuw Haaglanden een Terug Koop Verklaring met gegarandeerde restwaarde afgeeft voor de auto. De maximale kilometrage per jaar is 20.000 km. TKV waarden in Santander OnLine (o.b.v. huurkoop) is 3 jaar 45%. Een lagere restwaarde is uiteraard mogelijk in overleg met de klant. De inruilondersteuning en de financieringsactie zijn te combineren. Vraag naar de complete voorwaarden en standaard informatieblad in de showroom. Uw Kia-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Kia Finance. Kia Finance en uw Kia-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiële product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Informeer voor de complete actievoorwaarden op onze website of neem contact met ons op. Getoonde modellen kunnen afwijken van de beschreven uitvoering en/of het rekenvoorbeeld. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Voor meer informatie kijk op www.kia.com/nl/forms/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden. Deze actie is nu tijdelijk alleen geldig bij Kia Autohaag Zeeuw en gelden, tenzij anders vermeld, niet i.c.m. andere acties, zolang de voorraad strekt.