Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Autohaag Zeeuw en de schaatsploeg van TalentNED zijn een prachtige samenwerking aangegaan.

Wij zijn enorm trots én blij om te kunnen vertellen dat Renault Autohaag Zeeuw en de schaatsploeg van TalentNED een prachtige samenwerking zijn aangegaan.

Lees verder

We’ve got him: De Ford Chairmans Award!

De Chairmans Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de allerbeste Ford-dealer op het gebied van klanttevredenheid.
“Dit is absoluut een topprestatie!” aldus Max van den Boogaard (directeur Ford Van Bunningen) “Complimenten aan al onze collega’s voor het behalen van deze bijzondere en unieke prijs. Een echte een bekroning op ons werk.”

Lees verder

Kia wint opnieuw bij iF Awards

Kia Motors sleept opnieuw drie prestigieuze iF Awards in de wacht. Elke carrosserievariant van de nieuwe Ceed ontvangt een iF Award voor zijn design.

Lees verder

Forward Lease neemt activiteiten ALM Lease over

Lees verder

Nieuwe Clio 2019

Qua afmetingen is de nieuwe Renault Clio 14 mm korter dan zijn voorganger, maar biedt daarbij wel een ruimer interieur. De carrosserie is tot 30 mm lager voor betere aerodynamische eigenschappen en een extra atletische houding.

Lees verder

Het ontwerpen van de Kia ProCeed

De nieuwe ProCeed is een krachtige en energieke nieuwe interpretatie van onze hatchback-ambassadeur. Hierin komen de speelse dynamiek en emotionele aantrekkingskracht van Kia tot uiting. Het stoere, gespierde voorkomen gekoppeld aan het veelzijdige karakter van onze nieuwe vijfdeurs carrosserie vormt een unieke propositie in Europa’s ongekend competitieve segment van midden formaat gezinsauto’s”, aldus Gregory Guillaume, Chief Designer bij het Europese Design Centre van Kia. 

Lees verder

Dierenambulance neemt nieuwe Transit Custom in ontvangst

Dierenambulance Regio Leiden heeft deze week in persoon van Lous Meijer een nieuwe Ford Transit Custom ambulance in ontvangst mogen nemen van vestigingsmanager Mark Goris (van Van Bunningen Leiden/Leiderdorp). De belangstelling van alle vrijwilligers was enorm.

Lees verder

#2: De tip van Floor – voeding

Voeding: er is zo’n beetje niets dat ingewikkelder is. “Eet gevarieerd, eet niet te veel, eet minder verzadigd vet, eet veel groente en fruit”. Geregeld vliegen de voedingstips het internet over en iedereen heeft er wel een mening over. Maar wat is nou waar? Wat moet men eten?

Lees verder

Kia bereikt in lustrumjaar top 5 positie in Nederland

Kia is in 2018 vijfentwintig jaar actief op de Nederlandse markt. Een kwart eeuw succes, dat begon met de toenmalige Kia Sephia en in sneltreinvaart leidde naar zeer vooruitstrevende en duurzame modellen, zoals de nieuwe Ceed, de Niro Hybrid en de volledig elektrische e-Niro. Op dit moment behoort Kia tot de vijf bestverkochte automerken in Nederland.

Lees verder

Kia maakt prijzen sportieve ProCeed bekend

Kia maakt de vanafprijzen bekend van de geheel nieuwe ProCeed. De sportiefste telg van de nieuwe Ceed-modelreeks is leverbaar als GT-Line, GT-PlusLine en als high-performance GT. Dat resulteert automatisch in een ongekend rijke standaarduitrusting. Prijzen beginnen bij € 30.995,-. De nieuwe Kia ProCeed staat vanaf het einde van het eerste kwartaal van 2019 in de showroom. 

Lees verder