Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Wat is gladder: bladeren of sneeuw? Ford-technici onthullen het verrassende antwoord

Lees verder

Renault Captur vanaf februari ook leverbaar als TCe 130 GPF en TCe 150 EDC GPF

De nieuwe TCe benzinemotoren combineren rijplezier met efficiency door meer koppel bij lage toerentallen, een lager verbruik en minder CO2-uitstoot. De nieuwe motoren voldoen aan de hoogste normen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Lees verder

Blog Floor van Ameyde – het voorkomen van blessures tijdens de wintersport

Sporten is leuk en ook nog eens hartstikke gezond! Lekker actief bezig zijn, hardlopen door het bos, met je vrienden een balletje trappen of ’s avonds nog een paar baantjes trekken in het zwembad. Helaas ligt een blessure op de loer. Sommige zijn plotseling, andere sluipen er langzaam in.

Lees verder

Kia corrigeert WLTP-cijfers voor actieradius Kia e-Niro

Kia Motors Europe maakt gecorrigeerde WLTP-cijfers bekend voor de actieradius van de Kia e-Niro. De correcte actieradius van de e-Niro is 455 kilometer met 64 kWh-batterij en 289 kilometer met 39,2 kWh-batterij. 

Lees verder

Kia maakt prijzen e-Niro bekend

De vanafprijs van de langverwachte volledig elektrische Kia e-Niro met 64 kWh-batterij bedraagt € 42.510,-. Met een actieradius van maar liefst 485 kilometer (correctie 455 km) (WLTP) en een zeer rijke standaarduitrusting is de e-Niro voor particulieren én zakelijke rijders een zeer interessant aanbod. De Kia e-Niro met 39,2 kWh-batterij is naar verwachting vanaf eind 2019 te bestellen. 

Lees verder

Officiële opening 27 november a.s. – Meer voor vrouwen

Een nieuwe auto kopen, meer iets voor mannen? Zeker niet! Want ook vrouwen hebben specifieke wensen als het aankomt op de aanschaf van een nieuwe auto. Kom daarom langs op dinsdag 27 november bij de opening van onze ‘meer voor vrouwen’- vestiging aan de Weversbaan 12 in Leiderdorp én maak kennis.

Lees verder

Kia met maar liefst vier onthullingen op de Autosalon van Parijs

Kia presenteert op de Autosalon van Parijs de nieuwe Kia ProCeed. Het geheel nieuwe vijfdeursmodel met shooting brake-carrosserie debuteert samen met de nieuwe high-performance Ceed GT en ProCeed GT, de Ceed GT-Line en de e-Niro, die zijn Europese debuut maakt.

Lees verder

Volledig elektrische Kia e-Niro krijgt actieradius van 485 kilometer (correctie 455) (WLTP)

De volledig elektrisch aangedreven en dus emissievrije Kia e-Niro heeft een actieradius van maar liefst 485 kilometer. De e-Niro, de eerste volledig elektrische crossover van Kia, beleeft zijn debuut tijdens de Autosalon van Parijs (4-14 oktober). De verkoop van de Kia e-Niro start eind 2018. Prijzen maakt Kia binnenkort bekend. 

Lees verder

Kia presenteert nieuwe Ceed GT

De nieuwe Kia Ceed GT staat garant voor meer rijplezier dan ooit. Het performancemodel beleeft, samen met de nieuwe ProCeed GT, zijn werelddebuut op de Autosalon van Parijs.

Lees verder

De nieuwe Kia ProCeed

De nieuwe Kia ProCeed koppelt opwindend design aan de ruimte en veelzijdigheid van een stationwagon in een vijfdeurs shooting brake-carrosserie. De ProCeed wordt vandaag onthuld, voorafgaand aan zijn publieke debuut tijdens de Autosalon van Parijs 2018. Begin 2019 start de verkoop in Europa.

Lees verder