Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Nieuwe Focus toont obstakels die bestuurders niet kunnen zien

Lees verder

Prijzen Renault ZOE met nieuwe R110‑elektromotor bekend!

Renault maakt de prijzen bekend van de elektrisch aangedreven Renault ZOE voor modeljaar 2018. De belangrijkste wijziging is de introductie van een nieuwe elektromotor met 80 kW (109 pk), waarmee het model krachtiger accelereert en meer rijplezier biedt. Tevens is het aanbod licht gewijzigd en zijn nieuwe opties en kleuren leverbaar…

Lees verder

AUTOHAAG ZEEUW EN KIA VERLENGEN SAMENWERKING MET ORANGE LIONS

Ook in de komende periode blijven Autohaag Zeeuw en Kia verbonden aan het Nederlands Basketball Team. Voor het vierde opeenvolgende jaar stelt Autohaag Zeeuw de Kia’s beschikbaar voor de spelers van de Orange Lions. Dit jaar is er ook een auto beschikbaar gesteld voor de hoofdcoach van de nieuw opgerichte Orange Lions Academy.

Lees verder

Kia introduceert nieuwe diesel 48-volt mild-hybride aandrijflijn in 2018

Kia introduceert in de tweede helft van 2018 zijn eerste diesel 48-volt mild-hybride aandrijflijn. De populaire Kia Sportage krijgt daarbij de primeur. De nieuwe ‘EcoDynamics+’ aandrijflijn reduceert de CO2-uitstoot door de dieselmotor tijdens accelereren te ondersteunen met elektrische kracht afkomstig van een krachtige 48-volt batterij. Ook kan de motor met behulp van een nieuwe Mild-Hybrid Starter-Generator eerder worden uitgeschakeld om brandstof te besparen en emissies te beperken.

Lees verder

Ford’s proefproject met Transit ‘plug-in’-hybride bestelauto’s uitgebreid naar Valencia

Lees verder

De nieuwe Fiesta ST in zijn element op geheime bergroute in Italië

Lees verder

Dynamiek krijgt de ruimte: Ford C-MAX Sport

Lees verder

Kia onthult eerste foto’s van volledig elektrische Niro

Kia heeft tijdens ‘The 5th International Electric Vehicle Expo’ in het Zuid-Koreaanse Jeju de eerste foto’s van de volledig elektrische Niro EV gepresenteerd. De Kia Niro EV beleeft zijn wereldpremière op de Autosalon van Parijs in oktober dit jaar en combineert sportiviteit en veelzijdigheid met gebruiksgemak en een aantrekkelijk design. 

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw en Autohaag Zeeuw slaan de handen ineen

Lees verder

Renault officieel partner van Dutch Design Week

Al ruim zestien jaar is de Dutch Design Week (DDW) in Nederland het grootste designevenement in Noord-Europa, met 335.000 bezoekers en 2.600 ontwerpers verdeeld over 110 locaties in Eindhoven…

Lees verder