Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Autohaag Zeeuw in het programma: ‘Ik Zorg Voor Jou’ van RTL4

In het programma: ‘Ik Zorg Voor Jou’ van RTL 4 overhandigde Cemal Vuran, vestigingsmanager van Kia Schiedam, de sleutels van een jong gebruikte auto aan het echtpaar Johan en Tineke.

Lees verder

Renault Autohaag Zeeuw derde bij Renault-Dealer of the year award 2015

Renault Autohaag Zeeuw is derde geworden in de race om de prestigieuze titel ‘Renault Dealer of the Year 2015’. Daarnaast bleek Autohaag Zeeuw de grootste stijger in Nederland in 2015. Twee prijzen in één jaar voor een unieke prestatie. De Zuid Hollandse dealer scoort uitzonderlijk op het gebied van klanttevredenheid.

Lees verder

Kia Autohaag Zeeuw bekroond met ‘Top Dealer Award 2016’

Kia Motors Nederland heeft de tien best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar benoemd tot ‘Top Dealer 2016’. Kia Autohaag Zeeuw is een van deze winnende autobedrijven en ontving de bijbehorende award tijdens een Europese dealer conferentie uit handen van Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland.

Lees verder

AUSTRALIAN OPEN 2016: RAFAEL NADAL EN X-MEN

Vorig jaar maakte de de Kia X-Car al zijn debuut tijdens de Australian Open 2015 en dit jaar onthult Kia, op de film X-Men geïnspireerde ‘one-off’ Kia Sportage. Deze tweede-generatie Kia X-Car is speciaal ontworpen om de nieuwe film X-Men: Apocalypse en het door Kia gesponsorde tennistoernooi ‘Australian Open 2016’ te promoten.

Lees verder

Kia ‘DRIVE WISE’ autonoom rijdende auto’s

Kia heeft onlangs het nieuwe submerk ‘DRIVE WISE’, het label waaronder Kia haar toekomstige intelligente veiligheidstechnologieën (Advanced Driver Assistance Systems) presenteert. Kia heeft plannen om vanaf 2020 gedeeltelijk autonoom rijdende auto’s te produceren en vanaf 2030 wellicht wel de eerste volledig autonoom rijdende auto.

Lees verder

De nieuwe Kia Sportage vanaf begin februari in de showroom!

Na een zeer succesvolle periode van de derde generatie Sportage is het tijd voor de geheel nieuwe Sportage. De nieuwe Sportage is van binnen en van buiten compleet vernieuwd en heeft een scherpe vanafprijs van € 25.995,-. Tevens zal de Sportage leverbaar zijn in een GT-Line uitvoering. De GTLine zal de sportievere C-SUV rijder aanspreken vanwege het onderscheidende, sportieve uiterlijk en de nieuwe krachtbron.

Lees verder

Vijf NCAP sterren voor Talisman en Mégane

De Renault Talisman én de nieuwe Renault Mégane zijn door het onafhankelijke crashtestinstituut Euro NCAP beloond met vijf sterren – de maximale score voor passieve veiligheid. Daarmee staat de teller voor Renault in 2015 op vier, aangezien ook de Renault Espace en de Renault Kadjar eerder dit jaar vijf Euro NCAP-sterren kregen toebedeeld.

Lees verder
Floor van Ameyde

Wij sponsoren Floor van Ameyde

Floor van Ameyde is een 19 jarige Alpine skiester die bezig is met het realiseren van haar droom: het behalen van een Olympische gouden medaille! Renault Autohaag Zeeuw steunt Floor in haar weg naar het verwezenlijken van deze droom.

Lees verder

De nieuwe Kia Optima! Nu met € 2.000,- introductievoordeel

De nieuwe Kia Optima is nu te bezichtigen in onze showrooms, Rotterdam en Leiderdorp. Een innovatieve en ruime limousine met first-class interieur en een indrukwekkende hoeveelheid technologie. De zeer complete Optima is al leverbaar vanaf € 29.995,-*. Een optimale lease-auto dus, en voor zakelijke rijders éxtra interessant vanwege de lage bijtelling van 20%*.

Lees verder

Voetbalster Manon Melis op weg naar succes met Kia Autohaag Zeeuw

Kia Autohaag Zeeuw sponsort voetbalster Manon Melis! De topschutter van Oranje was super blij met haar nieuwe Kia Rio.

Lees verder