Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Samenwerking Autohaag Zeeuw, Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter

Wij herkennen ons in de ambitieuze instelling die zowel Raemon en Fatima hebben, daarnaast zijn zij net zoals Autohaag Zeeuw betrokken bij de maatschappij. Wij zijn trots dat wij deze samenwerking met twee hardwerkende, ambitieuze en zeer aimabele personen als Fatima en Raemon zijn aangegaan!” aldus Marco Ligtelijn, Brand Manager Renault Autohaag Zeeuw.

Lees verder

Kia Picanto aan de top

Kia is 2016 zeer goed van start gegaan, met een derde plaats in de lijst van bestverkochte automerken in januari en een tweede plaats in februari. Bovendien was de Kia Picanto in februari de bestverkochte auto van Nederland, met 1.738 verkochte exemplaren.

Lees verder

Geen verlichting? Geen probleem. Zelfrijdende Ford kan zien in het donker

Lees verder

Proef elektrisch rijden in Den Haag

De Duurzame Energiecoöperatie Zoetermeer (DEZo) organiseert in samenwerking met de Gemeente Zoetermeer op zaterdag 7 november 2015 om 11:00 uur de Energiemarkt Zoetermeer.

Lees verder

Talisman Proefrit On Demand

Wat dacht u van een proefrit op het moment dat het u het beste uitkomt? U wordt opgehaald op een locatie naar keuze, waarbij een host u alles vertelt over de hoogwaardige kwaliteit en moderne features van de Renault Talisman.

Lees verder

Benzine versie Renault Kadjar nu leverbaar met automaat

Het aanbod van Renaults populaire crossover Kadjar wordt nog veelzijdiger. Naast de huidige dieselmotor met automaat is nu ook de Energy TCe 130 benzinemotor leverbaar in combinatie met een zeventraps EDC-automaat met dubbele koppeling.

Lees verder

AdBlue®

In 2016 wordt AdBlue® door autofabrikanten gestandaardiseerd bij het produceren van nieuwe bestelauto’s. Dit wordt gedaan om de uitstoot van NOx bij de nieuwe bestelauto’s te verlagen en aan de nieuw gestelde Euro 6-norm te voldoen. Omdat er veel onduidelijkheid is over AdBlue®, leggen wij onderstaand graag beknopt uit wat AdBlue® is.

Lees verder

Automaat en lpg voor Sandero en Logan MCV

Dacia breidt het aanbod van de Sandero, Sandero Stepway en de Logan MCV uit met Bi-Fuel-versies met een lpg-installatie en Easy-R-versies met een geautomatiseerde transmissie. Die transmissie en de lpg-installatie zijn uitsluitend in combinatie met de TCe 90-turbobenzinemotor met 90 pk (66 kW) leverbaar.

Lees verder

Hallo Kia Niro & welkom Optima Sportswagon!

Tijdens de Motorshow van Genève 2016 wordt op dinsdag 1 maart de Kia Niro (eco-car) gepresenteerd en verwelkomen we Kia’s eerste plug-in hybrid Optima.

Lees verder

Nieuwe Mégane Estate is onthuld!

De nieuwe Renault Mégane Estate beleeft zijn wereldpremière op de Autosalon van Genève welke van 3 tot 13 maart plaatsvindt. De stationwagenversie gebaseerd op de Mégane hatchback herbergt vele innovaties, biedt een modulair interieur en heeft de langste laadruimte in zijn klasse.

Lees verder