Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

KIA ONTHULT TRAIL’STER CONCEPTAUTO

Op 12 februari onthulde Kia Motors Amerika tijdens de Chicago Auto Show de Kia Trail’ster, Kia’s nieuwste conceptauto. Deze stoere praktische conceptauto met elektrische all-wheel drive (e-AWD) is gebaseerd op de Kia Soul en is ontworpen door de designstudio van Kia in Califonia.

Lees verder

DE NIEUWE KIA PICANTO

De Kia Picanto is het bestverkochte Kia model en A-segment auto van Nederland! Tijdens de Genève Motor Show in maart zal Kia de nieuwe look van de Picanto officieel presenteren. De nieuwe Kia Picanto wordt leverbaar vanaf € 9.995,- en standaard als 5-zitter.

Lees verder

KIA TOP DEALER AWARD 2015 VOOR AUTOHAAG ZEEUW

Kia Autohaag Zeeuw is naast ‘Platinum Prestige Dealer’ van Europa voor de vierde keer wederom benoemd tot ‘Top Dealer 2015’ van Nederland! Kia Autohaag Zeeuw heeft deze prijs ontvangen vanwege uitstekende prestaties op het gebied van o.a. verkoop en aftersales.

Lees verder

DE NIEUWE KIA RIO!

De nieuwste uitvoering van de Kia Rio is al leverbaar vanaf € 13.995,-. Voor de snelle beslissers komt er als eerste de speciale Kia Rio First Edition.

Lees verder

DE NIEUWE VENGA

De vernieuwde Kia Venga is verkrijgbaar vanaf € 17.895,- en leverbaar in de First Edition uitvoering, die extra aantrekkelijk is uitgevoerd en een klantvoordeel heeft van € 1.500,-.

Lees verder

AUTOHAAG ZEEUW BEKROOND

Kia Motors Europe heeft de best presterende Kia-dealers van Europa in 2014 bekend gemaakt. Autohaag Zeeuw heeft de “Platinum Prestige Dealer Award” in ontvangst genomen en behoort tot de best presterende Kia-dealers in Europa!

Lees verder

VERZEKEREN BIJ AUTOHAAG ZEEUW

Lees verder

KIA SOUL EV: ‘S WERELDS EERSTE 100% ELEKTRISCHE SUV!

Kom naar Kia Autohaag Zeeuw Rotterdam of Den Haag en maak kennis met deze bijzondere, 100% elektrisch aangedreven SUV.

Lees verder

AUTOHAAG ZEEUW SPONSORT SUP ATLEET MIKE KRANENBURG TIJDENS THE SUP 11-CITY TOUR

Mike Kranenburg, een inspirerende 35-jarige top atleet zet zich in voor VUmc Cancer Center Amsterdam door deel te nemen aan The SUP 11-City Tour.

Lees verder

VOORKOM HOGE BOETES TIJDENS UW VAKANTIE!

Lees verder