Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

EURO NCAP: VIJF STERREN VOOR RENAULT ESPACE

De nieuwe Renault Espace krijgt de maximale vijf sterren bij de crashtests van de onafhankelijke veiligheidsorganisatie Euro NCAP. De nieuwe Espace is het zestiende model van Renault dat deze hoogste score behaald.

Lees verder

Autohaag Zeeuw verkoopt 10.000ste Kia

Kia Autohaag Zeeuw heeft zojuist de 10.000ste Kia verkocht. De heer Den Heijer bestelde op koopzondag een Kia Picanto in Kia Zoetermeer. Woensdag 15 april heeft hij zijn gloed nieuwe Picanto met daarop het nieuwe kenteken ontvangen en daarbij een bos bloemen, taart en een goodiebag.

Lees verder

Het nieuwe kenteken uitgereikt bij Kia Autohaag Zeeuw

KIA Autohaag Zeeuw Den Haag heeft voor de tweede keer de eer gehad om het nieuwe kenteken te mogen onthullen! Vestigingsmanager Cyriel Kortekaas van KIA Autohaag Zeeuw Den Haag en algemeen directeur Ab van Ravestein van de RDW hebben samen met minister Schultz van Haegen het nieuwe kenteken overhandigd aan ambassadeur Babette van Veen van de stichting Het Vergeten Kind.

Lees verder

DE NIEUWE PICANTO, RIO EN VENGA INTRODUCTIE!

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart introduceert Autohaag Zeeuw de nieuwe uitvoeringen van de Kia Picanto, de Rio en de Venga. Deze drie vernieuwde Kia modellen worden in alle Kia Autohaag Zeeuw showrooms op deze dagen feestelijk geïntroduceerd onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees verder

DEALER EDUCATION AWARD VOOR PIET ZEEUW

Piet Zeeuw, eigenaar van Autohaag Zeeuw, is onderscheiden met de “Dealer Education Award.” Tijdens het NADA congres in San Francisco kreeg Piet Zeeuw deze belangrijke onderscheiding vanwege zijn ondernemerschap gekoppeld aan het belang van opleiding binnen zijn bedrijf.

Lees verder

KIA LANCEERT CEE’D GT LINE MET NIEUWE MOTOR!

3 maart 2015 zal Kia Motors Europe op de Motorshow in Genève de nieuwe Kia cee’d ‘GT Line’ introduceren. Naast wat uiterlijk verbeteringen schittert de nieuwe cee’d met de komst van Kia’s downsized 1.0-liter T-GDI (met turbo en directe benzine-injectie) en een nieuwe zeventraps transmissie met dubbele koppeling.

Lees verder

KIA ONTHULT TRAIL’STER CONCEPTAUTO

Op 12 februari onthulde Kia Motors Amerika tijdens de Chicago Auto Show de Kia Trail’ster, Kia’s nieuwste conceptauto. Deze stoere praktische conceptauto met elektrische all-wheel drive (e-AWD) is gebaseerd op de Kia Soul en is ontworpen door de designstudio van Kia in Califonia.

Lees verder

DE NIEUWE KIA PICANTO

De Kia Picanto is het bestverkochte Kia model en A-segment auto van Nederland! Tijdens de Genève Motor Show in maart zal Kia de nieuwe look van de Picanto officieel presenteren. De nieuwe Kia Picanto wordt leverbaar vanaf € 9.995,- en standaard als 5-zitter.

Lees verder

KIA TOP DEALER AWARD 2015 VOOR AUTOHAAG ZEEUW

Kia Autohaag Zeeuw is naast ‘Platinum Prestige Dealer’ van Europa voor de vierde keer wederom benoemd tot ‘Top Dealer 2015’ van Nederland! Kia Autohaag Zeeuw heeft deze prijs ontvangen vanwege uitstekende prestaties op het gebied van o.a. verkoop en aftersales.

Lees verder

DE NIEUWE KIA RIO!

De nieuwste uitvoering van de Kia Rio is al leverbaar vanaf € 13.995,-. Voor de snelle beslissers komt er als eerste de speciale Kia Rio First Edition.

Lees verder