Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Schaatsploeg Team4Gold gaat samen met Kia voor goud!

Ireen Wüst, Nederlands meest succesvolste olympische speelster heeft samen met haar team Team4Gold een nieuwe supplier gevonden in Kia Motors Nederland. Autohaag Zeeuw heeft in samenwerking met Kia, Team4Gold voorzien van tien nieuwe Kia’s.

Lees verder

De nieuwe Kia Sportage!

De nieuwe Kia Sportage, bekijk ’em hier alvast! Dinsdag 15/09 wordt de vierde generatie Sportage officieel onthuld tijdens de IAA in Frankfurt.

Lees verder

De Talisman Estate is onthuld!

Renault presenteert de nieuwe Talisman Estate. Het interieur is bijzonder ruim en achterin zelfs nog royaler dan dat van de Sedan-versie dankzij 30 millimeter extra hoofdruimte.

Lees verder

De nieuwe Kia Optima! Met 20% bijtelling

Op 15 september onthult Kia op de International Motor Show (IAA) in Frankfurt naast de nieuwe Kia Sportage ook de nieuwe Optima!

Lees verder

Nieuwe Renault Talisman

Renault heeft onlangs een nieuwe sedan voor het D-segment gelanceerd: de Renault Talisman. Het nieuwe model werd onlangs onthuld. Wederom een model dat ontworpen is onder leiding van de Nederlander Laurens van den Acker. Benieuwd naar de Talisman?

Lees verder

Kia Autohaag Zeeuw Classic basketbaltoernooi

Zondag 16 augustus waren de Orange Lions winnaar van het Kia Autohaag Zeeuw Classic toernooi.

Lees verder

De onthulling van de nieuwe Kia Sportage!

Op 15 september onthult Kia op de International Motor Show (IAA) in Frankfurt de compleet nieuwe Kia Sportage!

Lees verder

De cee’d GT-Line prijzen zijn bekend! Met 20% bijtelling

De prijzen van de nieuwe Kia cee’d GT-Line zijn bekend! De nieuwe compacte krachtpatser van Kia is in de ComfortLine uitvoering nu te bestellen en leverbaar vanaf € 19.995,-.

Lees verder

Plan nu je eigen proefrit aan huis!

Plan nu uw afspraak bij Autohaag Zeeuw. Autohaag Zeeuw komt graag naar U toe. U bepaalt zelf waar u de proefrit met de Kia van uw dromen wilt beginnen. Wij komen binnen een straal van 7 km van onze Kia vestiging Kerketuinen in Den haag geheel vrijblijvend.

Lees verder

Sportage! Tijdelijk in 3 X-treme versies

De zomer is écht begonnen! Je kunt genieten van Kia-voorraad tegen bodemprijzen. Koop nu extra voordelig de nieuwe Sportage X-TREME bij Kia Autohaag Zeeuw!

Lees verder