Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Voorzichtigheid geboden bij buitenlandse autokoper

Lees verder

Renault Kangoo Z.E. Pick-Up

De volledig elektrische Renault Kangoo Z.E. is nu ook beschikbaar in Nederland als pick-up met een grote open laadbak. Deze versie is bij uitstek geschikt voor hoveniers, gemeenten, reinigingsdiensten en andere bedrijven die waarde hechten aan duurzame mobiliteit in stedelijk gebied.

Lees verder

Vergoeding huurkosten niet bewezen: geen aftrek op bijtelling

Lees verder

Kia ontwikkelt speciale smartphone-app om prestaties van elektrische voertuigen in te stellen

Kia werkt aan nieuwe technologie waarmee je verschillende prestatie-bepalende instellingen van een elektrisch aangedreven voertuig kunt wijzigen via een smartphone-app. Het gaat hier om een primeur in de auto-industrie. Kia verwacht deze technologie op toekomstige modellen toe te passen. 

Lees verder

Bijtelling over catalogusprijs niet strijdig met EU-recht

Lees verder

Nieuwe Renault Twingo vanaf mei te bestellen!

Renault start met de verkoop van de nieuwe Twingo. Het model heeft een nieuwe trendy look, is geavanceerder dan ooit en beschikbaar met nieuwe multimediasystemen. Renault levert de Twingo met keuze uit drie uitrustingsniveaus en drie motorvarianten voor prijzen vanaf € 12.390,-. Vanaf mei is de nieuwe Twingo de bestellen en in juni staat de nieuwe Twingo in de showroom bij Autohaag Zeeuw!

Lees verder

Kia Autohaag Zeeuw geeft EK rolstoelbasketbal voor vrouwen een boost in Rotterdam

Kia Autohaag Zeeuw had met twee rolstoelbasketballers al een bijzondere relatie. Voor het derde jaar op rij steunen zij in samenwerking met Forward Lease international Bo Kramer met een leaseauto. Dit jaar kwam daar de captain van het Nederlands rolstoelbasketbal mannenteam bij: Mustafa Korkmaz. Toen bekend werd dat het EK rolstoelbasketbal voor vrouwen in Rotterdam plaats zou vinden dit jaar, was Kia Autohaag Zeeuw meteen bereid om de organisatie te ondersteunen.

Lees verder

Ook nog lage bijtelling na 2020

Lees verder

Hoge Raad: naheffingsregels buitenlands kenteken niet discriminerend

Lees verder

Degressieve afschrijving mogelijk voor zorgkostenaftrek in aangifte

Lees verder