Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Forward Lease neemt activiteiten ALM Lease over

Lees verder

Nieuwe Clio 2019

Qua afmetingen is de nieuwe Renault Clio 14 mm korter dan zijn voorganger, maar biedt daarbij wel een ruimer interieur. De carrosserie is tot 30 mm lager voor betere aerodynamische eigenschappen en een extra atletische houding.

Lees verder

Het ontwerpen van de Kia ProCeed

De nieuwe ProCeed is een krachtige en energieke nieuwe interpretatie van onze hatchback-ambassadeur. Hierin komen de speelse dynamiek en emotionele aantrekkingskracht van Kia tot uiting. Het stoere, gespierde voorkomen gekoppeld aan het veelzijdige karakter van onze nieuwe vijfdeurs carrosserie vormt een unieke propositie in Europa’s ongekend competitieve segment van midden formaat gezinsauto’s”, aldus Gregory Guillaume, Chief Designer bij het Europese Design Centre van Kia. 

Lees verder

Kamervragen over BPM-wijziging door nieuwe WLTP-test

Lees verder

Dierenambulance neemt nieuwe Transit Custom in ontvangst

Dierenambulance Regio Leiden heeft deze week in persoon van Lous Meijer een nieuwe Ford Transit Custom ambulance in ontvangst mogen nemen van vestigingsmanager Mark Goris (van Van Bunningen Leiden/Leiderdorp). De belangstelling van alle vrijwilligers was enorm.

Lees verder

#2: De tip van Floor – voeding

Voeding: er is zo’n beetje niets dat ingewikkelder is. “Eet gevarieerd, eet niet te veel, eet minder verzadigd vet, eet veel groente en fruit”. Geregeld vliegen de voedingstips het internet over en iedereen heeft er wel een mening over. Maar wat is nou waar? Wat moet men eten?

Lees verder

Praktische tips voor de btw-correctie privégebruik

Lees verder

Hoge Raad: Verschil in bijtelling 22 versus 25 procent is toegestaan

Lees verder

Kia bereikt in lustrumjaar top 5 positie in Nederland

Kia is in 2018 vijfentwintig jaar actief op de Nederlandse markt. Een kwart eeuw succes, dat begon met de toenmalige Kia Sephia en in sneltreinvaart leidde naar zeer vooruitstrevende en duurzame modellen, zoals de nieuwe Ceed, de Niro Hybrid en de volledig elektrische e-Niro. Op dit moment behoort Kia tot de vijf bestverkochte automerken in Nederland.

Lees verder

Update procedure over bijtellingsverschil van 22 en 25 procent

Lees verder