Renault Trafic - Nú extra voordelig!

 • Belangrijkste Uitrusting:
  • Airconditioning
  • Parkeersensoren Achter

  30% korting + 0% financiering

  Renault Trafic Trafic L1H1 T27 dCi95 Comfort

  v.a. 22% bijtelling

  VOOR € 16.583,-

  Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten? Vul uw kenteken in.
  Belangrijkste Uitrusting:
  • Airconditioning
  • Parkeersensoren Achter
 • Meer informatie over Renault Trafic

  Renault Trafic

  Renault biedt een bedrijfswagen voor iedere vakman en vakvrouw. Werk je in de bouw, ben je installateur of breng je pakketten rond, de Renault TRAFIC is jouw ideale partner. Stap in de Renault TRAFIC en je krijgt direct het vertrouwde gevoel. Met een rijgedrag alsof je in een personenauto rijdt, ergonomische stoelen en vele opbergmogelijkheden die je alle comfort bieden dat je wenst. De TRAFIC biedt ook een opvallend efficiënte laadruimte. Hoekig van vorm om zo optimaal ruimte te hebben voor een kastinrichting, gereedschap en materiaal. Dat kom je lang niet bij alle bedrijfswagens tegen!

  WLTP op bedrijfswagens; nu aanschaffen of vervangen biedt je veel voordeel!

  WLTP staat voor Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure. Dit is een test die wordt gebruikt om het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de uitstoot van vervuilende stoffen van voertuigen te meten. De testcondities van de WLTP zijn vastgelegd in Europese wetgeving. 2019 zal in het teken staan van de WLTP voor de bedrijfswagens en de prijsverhoging bij de bedrijfswagens zit in de aanpassingen die er gedaan moeten worden om te kunnen voldoen aan de WLTP per 1 september 2019 (netto catalogusprijs).

  Kortom: snel beslissen of de bedrijfswagen eerder vervangen dient te worden, kan dus extra voordeel opleveren!

  De beste deal – Extra voorraad ingekocht!!

  • Nú met 30% extra voordeel* en financiering tegen 0% rente**
  • Lease vanaf € 195,- per maand*** inclusief onderhoudscontract en verlengde garantie
  • Tijdelijk vanaf € 16.583 exclusief btw/bpm ****

  De Renault Trafic is een mobiel kantoor, praktsich en ergonimisch en beschikt over:

  • Handige zijschuifdeur en hoekig design voor optimaal laadvermogen
  • Betrouwbare veiligheidssystemen
  • Schone en zuinige Twin Turbo motoren

  De nieuwe Renault Trafic is verkrijgbaar met een uitgebreide hoeveelheid mogelijkheden ten aanzien van het interieur. Welke u ook kiest, het interieur van de Trafic is ergonomisch vormgegeven. Ook is de Trafic voorzien van comfortabele stoelen, belangrijk voor een bedrijfswagen. Bovendien zijn de stoelen uiterst verstelbaar zodat u altijd in de juiste rijpositie plaats kan nemen achter het stuur. Uw Trafic biedt u een uiterst moderne cabine met volop innovatieve opties.

  Meer informatie?

  Wilt u meer informatie over deze actie? Kom dan snel naar de dichtstbijzijnde Renault Autohaag Zeeuw vestiging, onze Verkoop Adviseurs vertellen u graag meer!

Renault Trafic - Fotogalerij

1. De actie is geldig voor de TRAFIC EU6B tot 30 juni 2019, zolang de voorraad strekt. Uiterste registratiedatum i.c.m. het aanbod is 30 juni 2019. Genoemde actie is niet geldig op Générique-uitvoeringen van de TRAFIC. 2. 0% financiering o.b.v. 36 maanden en max. € 20.000,-. 3. Flex Financial Lease- (FFL) gecommuniceerd maandbedrag van € 195,- o.b.v. de TRAFIC L1H1 T29 COMFORT dCi 95 EU6 (excl. btw/bpm en onvermijdbare kosten). Maandbedrag is inclusief orderpremie, inclusief aanschaf GarantiePlus (verlengde garantie) én My Revision-onderhoudscontract (beide o.b.v. 60 maanden en 100.000 km), 32,5% aanbetaling (evt. uit inruilwaarde), 5 jaar looptijd, 20% slo™ermijn en een financiering tegen 1,9% rente. FFL geldt op nieuwe zakelijke Renault-bedrijfswagenorders, behalve op Générique-uitvoeringen. Geldt niet i.c.m. jaarafspraken. Jaarlijks kostenpercentage van 1,9% bij aanschaf GarantiePlus (verlengde garantie) én My Revision-onderhoudscontract, 2,9% bij aanschaf GarantiePlus óf My Revision, 3,9% zonder aanschaf van services. Looptijden beschikbaar van 12 tot 60 maanden, geen max. te financieren bedrag en een slo™ermijn mogelijk. Algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Actievoorwaarden staan op www.renault.nl/acties-financiering/leasing. Renault Business Finance behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van FFL zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder eŸect op lopende contracten. Acceptatie voorbehouden. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Business Finance, handelsnaam van RCI Financial Services B.V., Boeing Avenue 275, 1119 PD Schiphol-Rijk (www.renaultfinance.nl, KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en fouten voorbehouden. 4. De genoemde vanafprijs is een adviesprijs excl. btw/bpm en onvermijdbare kosten (dealeradviesprijs kosten rijklaar maken t.w.v. € 585,- excl. 21% btw, registratiekosten t.w.v. € 49,10 btw-vrij, recyclingsbijdrage t.w.v. € 40,- excl. 21% btw), nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde versie en uitvoering. Getoonde modellen verkrijgbaar tegen meerprijs. Vraag naar de voorwaarden; bel gratis 0800-0303 of kijk voor de actievoorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden. Wil je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw gegevens voor marketingdoeleinden? Stuur dan een e-mail naar contact-klant@renault.nl of een brief naar Renault Nederland N.V., Postbus 75784, 1118 ZX Schiphol-Rijk.

Energieverbruik Kangoo, Trafic en Master variërend van 4,3-9,9 l/100 km, resp. 23,3-10,1 km/l. CO2-uitstoot variërend van 112 – 260g/km. Verbruiks- en uitstoot-gegevens per model op aanvraag. Minimaal 2 jr. fabrieksgarantie op elke nieuwe Renault Bedrijfswagen. 12 jr. plaatwerkgarantie Kangoo en Trafic en 6 jaar op Master. Getoonde modellen kunnen afwijken van standaarduitvoering. Prijs- en specificatiewijzigingen, prijsaanpassingen i.v.m. wettelijke maatregelen en druk- en zetfouten.

 

 

Verkoop

9.6

Totaal

9.7

Werkplaats

10


 • Mellink

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Onderhoud

  Na een flinke lekkage aan mijn Clio, is deze na een zoektocht van maar liefst 5 dagen in totaal gevonden. Ik kreeg tot 2 keer toe kosteloos en voor meerdere dagen een vervangende auto mee. De vakmannen hebben alles op alles gezet om het euvel op te lossen. Ik werd daarnaast dagelijks op de hoogte gehouden van de vorderingen. Fantastische service en zeer kundige monteurs.

 • glimpie

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  verkoop

  ik werd goed en vriendelijk geholpen, twingo is helemaal opnieuw nagekeken, evt gebreken netjes vernieuwd.
  Ik ben heel erg blij me mijn nieuwe aanwinst!

 • Stefan Schuch

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Renault Kadjar intens

  Vorige week een nieuwe Renault Kadjar intens gekocht in Delfgauw bij Lars Dukker.
  Super geholpen tijdens mail contact, proefrit en uiteindelijk met de deal. Binnen 2 weken alles netjes geregeld. Lars ga zo door!!
  Na heel wat offertes te hebben ontvangen voor inruil Kia Sportage ( 1,5 oud) t.o.v. Qashqai,Sportage en Kadjar, kwam Renault als beste eruit. Delfgauw is tot het uiterste gegaan( concurrentie met andere dealer uit Eindhoven) om een auto te kunnen verkopen, hulde!!
  Delfgauw zet de Autohaag Zeeuw formule zo door ( benadering, service, klantenbinding en een mooie showroom)daar kunnen andere Autohaag Zeeuw vestigingen nog van leren !!

 • Wanum

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Auto

  Ik heb een Renault Scenic gekocht en ben zeer tevreden over de afhandeling van de verkoop.
  Ondanks het feit dat ik onverwachts langs kwam, hebben Ridwan en Carl alle moeite gedaan om de auto naar buiten te krijgen voor een proefrit. Bedankt voor de top service.

 • Robert

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Auto

  Ik heb bij jullie de mooiste Renault Captur uit de showroom gekocht en werd heel klant vriendelijk en goed geholpen door RIDWAN ABDOEL duidelijke uitleg ben heel blij als ik nog iets wil weten kan ik altijd bellen of langs komen nogmaals ben erg tevreden dank je wel .