Renault ZOE - #DOESLIEF Actieweken

 • Standaard voorzien van o.a.:
  • Z.E 40 batterij met 41 kWh capaciteit en 300 km*
  • Renault RLINK multimedia en navigatiesysteem
  • Elektronisch geregelde airconditioning
  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer
  • Designwielen 15” ‘Arobase’

  Gratis laadpaal + voordeel van € 1.500,-

  Renault ZOE Life

  v.a. 4% bijtelling

  VAN € 32.890,-

  VOOR € 31.390,-

  Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten? Vul uw kenteken in.
  Standaard voorzien van o.a.:
  • Z.E 40 batterij met 41 kWh capaciteit en 300 km*
  • Renault RLINK multimedia en navigatiesysteem
  • Elektronisch geregelde airconditioning
  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer
  • Designwielen 15” ‘Arobase’
 • Private Lease v.a. € 495,- p/m

  Private Lease Aanbod

  Meer informatie over Renault ZOE Life

  Gratis wallbox of laadtegoed

  Renault biedt standaard een wallbox voor het opladen van de ZOE bij jou thuis. Afhankelijk van jouw wensen en technische mogelijkheden, kun je kiezen voor een 3,7 kW of 11kW wallbox. Kun je niet thuisladen? Kies dan voor de Greenflux laadpas met gratis laadtegoed.

  1 jaar gratis Batterijhuur

  Kies je ervoor om de batterij van de ZOE te huren en rijd je maximaal 7.500 kilometer per jaar? Dan is de batterijhuur het eerste jaar gratis**! Maak je meer kilometers? Dan krijg je €69,- per maand korting op je batterijhuur. Kies het contract dat past en maak je geen zorgen over de rest.
  (De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief aankoop van de batterij en onvermijdbare kosten. Indien je de batterij huurt vanaf € 69,- per maand, is een lagere vanafprijs van toepassing.)

Alle vermelde consumenten(advies)prijzen zijn in Euro, inclusief BTW/BPM, recyclingbijdrage, legeskosten en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden. U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Autohaag Zeeuw aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website. Niet i.c.m. andere acties. Afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de standaardspecificaties.

* Gebaseerd op daadwerkelijke praktijkervaring. Actieradius kan evenwel variëren, afhankelijk van factoren zoals plaats van gebruik, weg conditie, rijstijl, temperatuur en beladingsgraad.

Verkoop

9.6

Totaal

9.7

Werkplaats

10


 • Mellink

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Onderhoud

  Na een flinke lekkage aan mijn Clio, is deze na een zoektocht van maar liefst 5 dagen in totaal gevonden. Ik kreeg tot 2 keer toe kosteloos en voor meerdere dagen een vervangende auto mee. De vakmannen hebben alles op alles gezet om het euvel op te lossen. Ik werd daarnaast dagelijks op de hoogte gehouden van de vorderingen. Fantastische service en zeer kundige monteurs.

 • glimpie

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  verkoop

  ik werd goed en vriendelijk geholpen, twingo is helemaal opnieuw nagekeken, evt gebreken netjes vernieuwd.
  Ik ben heel erg blij me mijn nieuwe aanwinst!

 • Stefan Schuch

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Renault Kadjar intens

  Vorige week een nieuwe Renault Kadjar intens gekocht in Delfgauw bij Lars Dukker.
  Super geholpen tijdens mail contact, proefrit en uiteindelijk met de deal. Binnen 2 weken alles netjes geregeld. Lars ga zo door!!
  Na heel wat offertes te hebben ontvangen voor inruil Kia Sportage ( 1,5 oud) t.o.v. Qashqai,Sportage en Kadjar, kwam Renault als beste eruit. Delfgauw is tot het uiterste gegaan( concurrentie met andere dealer uit Eindhoven) om een auto te kunnen verkopen, hulde!!
  Delfgauw zet de Autohaag Zeeuw formule zo door ( benadering, service, klantenbinding en een mooie showroom)daar kunnen andere Autohaag Zeeuw vestigingen nog van leren !!

 • Wanum

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Auto

  Ik heb een Renault Scenic gekocht en ben zeer tevreden over de afhandeling van de verkoop.
  Ondanks het feit dat ik onverwachts langs kwam, hebben Ridwan en Carl alle moeite gedaan om de auto naar buiten te krijgen voor een proefrit. Bedankt voor de top service.

 • Robert

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Auto

  Ik heb bij jullie de mooiste Renault Captur uit de showroom gekocht en werd heel klant vriendelijk en goed geholpen door RIDWAN ABDOEL duidelijke uitleg ben heel blij als ik nog iets wil weten kan ik altijd bellen of langs komen nogmaals ben erg tevreden dank je wel .