Renault ZOE - Zomer Voorraad Voordeel

 • Standaard voorzien van o.a.:
  • Z.E 40 batterij met 41 kWh capaciteit en 300 km*
  • Renault RLINK multimedia en navigatiesysteem
  • Elektronisch geregelde airconditioning
  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer
  • Designwielen 15” ‘Arobase’

  Gratis laadpaal + €1.000,- inruilpremie + actie voordeel van € 1.500,-

  Renault ZOE Life

  v.a. 4% bijtelling

  VAN € 32.940,-

  VOOR € 31.440,-

  Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten? Vul uw kenteken in.
  Standaard voorzien van o.a.:
  • Z.E 40 batterij met 41 kWh capaciteit en 300 km*
  • Renault RLINK multimedia en navigatiesysteem
  • Elektronisch geregelde airconditioning
  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer
  • Designwielen 15” ‘Arobase’
 • Private Lease v.a. € 495,- p/m

  Private Lease Aanbod

  Meer informatie over Renault ZOE Life - R90

  100% elektrisch, 4% bijtelling

  Elektrisch rijden met een ruime actieradius van 300 km. Ervaar de stilte, souplesse en grote kracht van elektrisch rijden. 100% genieten, 0% uitstoot.

  Passie voor elektrisch rijden

  Voordelen van elektrisch rijden in de Renault ZOE: geen uitstoot, lage onderhoudskosten en een grote actieradius. Op zoek naar een compacte en elektrische gezinsauto met een grote actieradius? De Renault ZOE is stil, snel, veilig en schoon. Heb jij net als Renault passie voor elektrisch rijden?

  1 jaar gratis batterijhuur

  Kies je ervoor om de batterij van de ZOE te huren en rijd je maximaal 7.500 kilometer per jaar? Dan is de batterijhuur het eerste jaar gratis*! Maak je meer kilometers? Dan krijg je € 69,- per maand korting op je batterijhuur. Kies het contract dat past en maak je geen zorgen over de rest.

  Gratis wallbox of laadtegoed

  Renault biedt standaard een wallbox voor het opladen van de ZOE bij jou thuis. Afhankelijk van jouw wensen en technische mogelijkheden, kun je kiezen voor een 3,7 kW of 11kW wallbox. Kun je niet thuisladen? Kies dan voor de Greenflux laadpas met gratis laadtegoed.

  € 1.000,- inruilpremie

  Wanneer u een auto inruilt ontvangt u naast de € 1.500,- voordeel, 1 jaar gratis batterijhuur en een gratis wallbox ook nog eens € 1.000,- extra inruilpremie.

  Meer informatie?

  Meer informatie over deze actie? Kom langs in één van onze showrooms, onze Verkoopadviseurs vertellen u er graag meer over!

Alle vermelde consumenten(advies)prijzen zijn in Euro, inclusief BTW/BPM, recyclingbijdrage, legeskosten en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Voor meer informatie, bekijk onze verkoopvoorwaarden. U kunt aan de informatie op deze site geen rechten ontlenen. Evenmin kan Autohaag Zeeuw aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie op deze website. Niet i.c.m. andere acties. Afgebeelde auto’s kunnen afwijken van de standaardspecificaties. ** Maandelijkse huurprijs van de batterij is inclusief Renault Route Service, inclusief BTW. Extra kilometers buiten het contract: € 0,05 per km incl. BTW. Bij een batterijhuurcontract, dient de batterij verzekerd te worden. Hiervoor sluit de particuliere klant een aparte batterijverzekering af. De klant kan dit desgewenst bij Renault Financial Services afsluiten. Voor de Renault ZOE bedraagt dit € 9,35 per maand. Bij aanschaf van een nieuwe Renault Batterijkoop is de batterij inclusief bij aanschaf van de auto en hoeft er géén batterijhuurcontract te worden afgesloten.

Gebaseerd op daadwerkelijke praktijkervaring. Actieradius kan evenwel variëren, afhankelijk van factoren zoals plaats van gebruik, weg conditie, rijstijl, temperatuur en beladingsgraad.

Verkoop

9.7

Totaal

9.7

Werkplaats

10


 • Hanny

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Auto aanschaf

  Onlangs een mooie Toyota verso hier gekocht,tevens andere auto ingeruild tegen mooie prijs.
  Verkoper was super vriendelijke,vakbekwaam en meedenkend.
  Zijn heel erg tevreden over de klantvriendelijkheid en uitstekende service.
  Zal deze dealer bij iedereen aanprijzen.

  Zeker de 5 sterren waard!!!!

 • Hanny

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Toyota verso

  Onlangs Toyota Verso hier gekocht en tevens andere auto ingeruild,voor een zeer mooie prijs.
  Ontzettende vriendelijke behulpzame en zeer deskundige verkoper.
  Niets was te veel.
  Ik zal deze dealer zeker bij iedereen aanraden.
  Zeker zijn 5 sterren waard.

  Hanny Boerman.

 • Scott

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Twingo

  Zeer goed en snel geholpen en dit zonder enige kosten! Na de aankoop van een tweedehands Renault Twingo bij Autohaag Zeeuw Leiden bleek na 8 maanden dat de accu niet meer in orde was. Dit viel dus net buiten de 6 maanden garantieperiode. Na een telefoontje hebben ze dit zeer goed opgepakt en dezelfde dag hebben ze de accu kosteloos vervangen!

 • Mieke

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Renault Clo

  Beste Mensen van Auto-Haag- Zeeuw in Naaldwijk,
  wat een service heb ik mogen ontvangen van jullie,afgelopen donderdag 20 juni,top…ga zo door ,
  ik ben zo goed geholpen..
  Wat een aardig team..
  In het bijzonder Erik Daane Bedankt..
  Groetjes van Mieke.

 • Frank

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  verkoop en werkplaats

  Ik heb gesproken met Gerry Boer en een zeer fraaie blauwe g-line Megane, weliswaar tweedehands, gekocht. Bij het afleveren was Gerry er niet, maar werd de aflevering door Frank overgenomen. Toch wel een beetje jammer, maar goed. Ik zag wat onvolkomenheden op de auto, die werden afgedaan met ‘gebruiksschade’. Het zat mij toch niet lekker en ik heb mijn gevoel naar Gerry geventileerd. Hij vond het rot, want ook bij een tweedehands auto moet je een goed en tevreden gevoel hebben. Hij zal er alles aan doen om mij toch tevreden te stellen. Na veel vijven en zessen deze week een afspraak gemaakt. Ik kreeg een leenauto mee. Gisterenavond heb ik mijn auto opgehaald en ik kan niet anders zeggen dan geweldig. (Bijna) alle punten zijn opgepakt en meegenomen. De beurt die was vergeten is gedaan, deukje verwijderd, plekjes bijgewerkt, helemaal volgetankt, sterretje in de ruit aangepakt enz. Dezelfde Frank heeft het geweldig opgepakt, bedankt! Enige smetje is dat de hel blauwe kleur een moeilijke kleur is en er geen lakstift bestaat. Maar goed, wil je alles perfect, dan moet je maar een hele nieuwe kopen.