Renault Trafic Passenger

v.a. 22% bijtelling

Vanaf€46.360,66

Trafic Passenger

De Renault TRAFIC Passenger is speciaal gebouwd voor passagiers. In de nieuwe Renault TRAFIC Passenger is er plek voor iedereen. Wilt u met de hele familie reizen zonder dat u ruimte tekort komt? Met de Renault TRAFIC Passenger weet u zeker dat iedereen genoeg plaats heeft.

Renault TRAFIC Passenger: De ideale reisauto

De Renault TRAFIC Passenger is standaard uitgerust met allerlei innovatieve oplossingen die ervoor zorgen dat u zo comfortabel mogelijk reist. Of u nou een lange reis maakt of met uw vrienden een weekendje weg gaat: de Renault TRAFIC Passenger kan zichzelf aanpassen op iedere situatie. Het interieur is steeds weer aanpasbaar, maar altijd comfortabel. De TRAFIC Passenger is de perfecte vakantieauto. De bagageruimte van 3.400 liter zorgt ervoor dat u altijd genoeg ruimte heeft.

Technologie die rijden veilig en leuk maakt

De Renault TRAFIC Passenger is voorzien van vele extra functies om het reizen nog makkelijker en leuker te maken. U zit in ieder geval ontspannen achter het stuur. De TRAFIC Passenger beschikt standaard over parkeersensoren, cruise control, Hill-Start Assist, bandenspanningscontrole en een handsfree sleutel. Om u zo veilig mogelijk te laten reizen is de TRAFIC Passenger voorzien van een asferische buitenspiegel, verstevigde carroserie, ESP, mistlampen en uitschakelbare airbags.

Multimedia in de TRAFIC Passenger

Kies het multimediapakket dat het beste bij u past. Zo heeft u keuze uit een compleet systeem met Media Nav Evolution of gebruik uw smartphone met de app R&Go en navigeer met CoPilot®. Maak gebruik van de ECO2-functies en rijd extra zuinig. Heeft u geen zin in files? Media Nav Evolution zorgt ervoor dat u altijd de snelste weg naar uw bestemming neemt.

Renault Trafic Passenger - Fotogalerij

Onze voorraad Renault Trafic

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Trafic staan?

Renault Trafic Passenger - Wanneer rij jij ‘m?

Contact Stel uw vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Meer info over Renault Trafic Passenger

Zuinige diesel en benzinemotoren

Zuinige diesel en benzinemotoren: dat is hoe de Renault TRAFIC Passenger standaard uitgerust is.
Geniet van een soepele reis en verbruik weinig brandstof met de Renault TRAFIC Passenger.

• dCi 95 motor: efficiënt, betaalbaar en ideaal voor in de stad.
• dCi 120 motor: iets meer vermogen voor een zware lading? Dan is de dCi 120 optimaal.
• ENERGY dCi 125: biedt snelle acceleraties en pittige gaspedaalrespons.
• ENERGY dCi 145: rijdt soepel en verbruikt weinig. Een ware krachtpatser.

Verkoop

9.5

Totaal

9.6

Werkplaats

10


 • Mario

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Navigatie-update

  In Consumentengids 9/2018 staat een artikel “Ford in de fout”. Onze nieuwe Clio bleek ook software uit 2013-2015 te hebben wat met name onhandig is met navigatie. We hebben de update gekocht en pas daarna onze dealer Auto Haag Zeeuw Leiden verzocht om een bijdrage. Zij hebben ons bij de aankoop niet gewezen op de mogelijkheid om binnen 3 maanden na aankoop een gratis update te downloaden. Dat was niet goed, bekenden ze en ze hebben onze update vergoed. Hulde!

 • Fam Van Osch

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Afhandeling service na aanschaf auto

  Na klachten van onze kant mbt een aangeschafte auto, is de afhandeling daarvan erg netjes opgelost. We kunnen niet anders zeggen dat we door het verkoopteam en de directie van Autohaag Zeeuw keurig netjes zijn behandeld. En we naar volle tevredenheid kunnen terugkijken.

 • Burggraaf

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  Service

  Wij hebben onlangs bij Autohaagzeeuw in Naaldwijk een tweedehans captur gekocht
  en zijn zeer tevreden over dit bedrijf hele goede sevice en goed geholpen wij hadden gezien bij het schoonmaken van de wagen dat het glas van de buitenspiegel beschadigd was na een beletje is dit ter plaatse gelijk vernieuwd grote klasse.

 • Ton

  10
  Aftersales Alle reviews bekijken

  Dienst

  Wij brachten de auto weg voor onderhoud en werden gebeld met een probleem in een veer in de schokbreker, dit probleem kon niet zomaar worden opgelost en zou dus langer duren maar omdat wij binnen 3 dagen op vakantie gaan werd er voor ons een top oplossing gezocht en zo is de auto vanmiddag nog klaar! Mensen bij Haagzeeuw Naaldwijk jullie zijn toppers en wat een super service!

 • guus ten Berge

  10
  Sales Alle reviews bekijken

  dienst

  J L. 19 /6 IS MIJN renault captur afgeleverd.
  verkoper J Luyks had er een feest van gemaakt.
  In mijn leven veel nieuwe auto’s gekocht maar,
  dit nog niet eerder meegemaakt.
  Het leek wel of ik een rolls roys gekocht had.
  alles tot in de puntjes verzorgd ,gweldig.
  mijn complimenten