Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Vooraankondiging: Autohaag Zeeuw en Van Bunningen worden Zeeuw & Zeeuw

Afgelopen jaar droeg Piet Zeeuw, voormalig DGA van de Autohaag Zeeuw Groep, na ruim 40 jaar ondernemerschap het stokje over aan twee dochters, Michèle en Marie-Lise Zeeuw. Tegelijkertijd fuseerde het bedrijf van beide dochters (Zeeuw & Zeeuw) met Autohaag Zeeuw. Samen met Van Bunningen zijn dit ook de bedrijfsnamen waar de afgelopen jaren mee naar buiten is getreden.

Lees verder

Renault Kangoo Z.E. Pick-Up

De volledig elektrische Renault Kangoo Z.E. is nu ook beschikbaar in Nederland als pick-up met een grote open laadbak. Deze versie is bij uitstek geschikt voor hoveniers, gemeenten, reinigingsdiensten en andere bedrijven die waarde hechten aan duurzame mobiliteit in stedelijk gebied.

Lees verder

Nieuwe Renault Twingo vanaf mei te bestellen!

Renault start met de verkoop van de nieuwe Twingo. Het model heeft een nieuwe trendy look, is geavanceerder dan ooit en beschikbaar met nieuwe multimediasystemen. Renault levert de Twingo met keuze uit drie uitrustingsniveaus en drie motorvarianten voor prijzen vanaf € 12.390,-. Vanaf mei is de nieuwe Twingo de bestellen en in juni staat de nieuwe Twingo in de showroom bij Autohaag Zeeuw!

Lees verder

Autohaag Zeeuw en de schaatsploeg van TalentNED zijn een prachtige samenwerking aangegaan.

Wij zijn enorm trots én blij om te kunnen vertellen dat Renault Autohaag Zeeuw en de schaatsploeg van TalentNED een prachtige samenwerking zijn aangegaan.

Lees verder

Naast goede service nu ook de beste koffie van Nederland bij Autohaag Zeeuw!

Autohaag Zeeuw heeft met trots gekozen voor Peeze. Niet alleen omdat zij duurzame koffie en thee produceren, maar ook om de kwaliteit van de koffie. U kunt bij ons nu écht genieten van een heerlijk kopje duurzame koffie (of thee)! Wij zijn enorm enthousiast en nodigen u graag uit om onze nieuwe koffie in de showroom te komen proeven!

Lees verder

Nieuwe Clio 2019

Qua afmetingen is de nieuwe Renault Clio 14 mm korter dan zijn voorganger, maar biedt daarbij wel een ruimer interieur. De carrosserie is tot 30 mm lager voor betere aerodynamische eigenschappen en een extra atletische houding.

Lees verder

#2: De tip van Floor – voeding

Voeding: er is zo’n beetje niets dat ingewikkelder is. “Eet gevarieerd, eet niet te veel, eet minder verzadigd vet, eet veel groente en fruit”. Geregeld vliegen de voedingstips het internet over en iedereen heeft er wel een mening over. Maar wat is nou waar? Wat moet men eten?

Lees verder

Renault Captur vanaf februari ook leverbaar als TCe 130 GPF en TCe 150 EDC GPF

De nieuwe TCe benzinemotoren combineren rijplezier met efficiency door meer koppel bij lage toerentallen, een lager verbruik en minder CO2-uitstoot. De nieuwe motoren voldoen aan de hoogste normen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Lees verder

Blog Floor van Ameyde – het voorkomen van blessures tijdens de wintersport

Sporten is leuk en ook nog eens hartstikke gezond! Lekker actief bezig zijn, hardlopen door het bos, met je vrienden een balletje trappen of ’s avonds nog een paar baantjes trekken in het zwembad. Helaas ligt een blessure op de loer. Sommige zijn plotseling, andere sluipen er langzaam in.

Lees verder

Prijzen Renault ZOE met nieuwe R110‑elektromotor bekend!

Renault maakt de prijzen bekend van de elektrisch aangedreven Renault ZOE voor modeljaar 2018. De belangrijkste wijziging is de introductie van een nieuwe elektromotor met 80 kW (109 pk), waarmee het model krachtiger accelereert en meer rijplezier biedt. Tevens is het aanbod licht gewijzigd en zijn nieuwe opties en kleuren leverbaar…

Lees verder