Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Autohaag Zeeuw Delft wordt verbouwd!

Renault Autohaag Zeeuw Delft is een niet te missen pand op een prominente plek aan het begin van Bedrijventerrein Ruijven in Delfgauw. Vanaf de nieuwbouw in 2007 is er op enkele kleine aanpassingen en schilderbeurten na, niet veel meer verbouwd. Dat gaat nu veranderen.

De showroom boven en beneden en de werkplaatsreceptie worden de komende 5 weken compleet omgebouwd tot het nieuwe concept “de Renault Store”. Dit nieuw concept effent voor Autohaag Zeeuw de weg naar de toekomst en biedt de klanten een totale Renault- en Daciabeleving. Vanzelfsprekend worden de nieuwste Renault- en Dacia modellen getoond, maar er is ook aandacht voor de rijke Renaulthistorie.

Verbouwing
IPad’s en comfortabele stoelen zullen het wachten bij Renault Autohaag Zeeuw veraangenamen. De zone-indeling op verschillende type auto’s, zoals gezins-, bedrijfs- of stadsauto’s, maakt het navigeren door de showroom overzichtelijker. De showroom wordt ruimer van opzet en door het gebruik van energiezuinige ledlampen worden de auto’s mooi en helder verlicht op een MVO-verantwoorde manier. Het complete pand wordt gemoderniseerd.

Overlast
Ed Mouton, Vestiginsmanager, kijkt uit naar het eindresultaat van de verbouwing welke op 18 augustus van start gaat. ‘De weg ernaartoe zal een hele klus worden, het betreft een rigoureuze verbouwing, wat ook voor de nodige overlast zal zorgen. Klanten blijven uiteraard de hele periode welkom, we zullen de deuren niet sluiten. We doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken en hopen op uw begrip voor de situatie.’

Heeft u opmerkingen, klachten of vragen over de verbouwingen? Stuur dan een e-mail naar info.delft@autohaagzeeuw.nl.

Terug naar overzicht