Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Samenwerking Autohaag Zeeuw, Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter

Samenwerking Autohaag Zeeuw, Fatima Moreira de Melo en Raemon Sluiter

Als onderdeel van deze samenwerking heeft Renault Autohaag Zeeuw onlangs de nieuwe, robuuste Renault Kadjar en de sportieve Clio GT-line afgeleverd aan Raemon en Fatima.

Voor wie Raemon en Fatima niet kent een korte introductie: Raemon Sluiter is ex professioneel tennisspeler, won in 2001 bij zijn Davis Cup-debuut de openingspartij tegen Juan Carlos Ferrero, in hetzelfde jaar bereikte hij bij zijn Wimbledon debuut de derde ronde en Raemon behaalde maar liefst de 46ste positie op de wereld tennis ranglijst! Raemon is coach van Kiki Bertens (tennisspeelster) en hij schrijft columns in het Algemeen Dagblad. Fatima speelde 257 officiële hockey interlands en maakte maar liefst 35 doelpunten voor de Nederlandse hockeyploeg. Ze nam driemaal deel aan de Olympische Spelen en in augustus 2008 veroverde ze met het Nederlands dameshockeyteam de gouden medaille in Peking. Naast haar hockeycarrière studeerde Fatima in 2006 af als meester in de rechten en momenteel reist Fatima de wereld over als speelster van Team PokerStars om toernooien te spelen. Zowel Raemon als Fatima zetten zij zich regelmatig in voor goede doelen waaronder Right to Play.

Autohaag Zeeuw: “Wij herkennen ons in de ambitieuze instelling die zowel Raemon en Fatima hebben, daarnaast zijn zij net zoals Autohaag Zeeuw betrokken bij de maatschappij. Wij zijn trots dat wij deze samenwerking met twee hardwerkende, ambitieuze en zeer aimabele personen als Fatima en Raemon zijn aangegaan!” aldus Marco Ligtelijn, Brand Manager Renault Autohaag Zeeuw. De nieuwe Renault Clio is een oogverblindend mooie auto. De Clio heeft een expressief front en de sportief vormgegeven achterzijde kentekenen deze auto. “De Renault Clio past dus perfect bij Fatima. De Renault Kadjar is robuust met stoere looks en een dikkere uitstraling door het opbollende plaatwerk en vet aangezette wielkastranden. De Kadjar is daarmee echt dé perfecte auto voor Raemon. Wat ons betreft is deze samenwerking een uitstekende match.”

 

Terug naar overzicht