Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Nieuwe Renault Twingo vanaf mei te bestellen!

Nieuwe Renault Twingo 

·         Renault Twingo met nieuwe looks en technologie
·         Leverbaar met keuze uit drie uitvoeringen en drie motorvarianten
·         Prijzen vanaf € 12.390,-
·         Vanaf begin mei te bestellen, vanaf juni bij de Renault dealer te zien

Start verkoop

Autohaag Zeeuw start met de verkoop van de nieuwe Twingo. Het model heeft een nieuwe trendy look, is geavanceerder dan ooit en beschikbaar met nieuwe multimediasystemen. Renault levert de Twingo met keuze uit drie uitrustingsniveaus en drie motorvarianten voor prijzen vanaf € 12.390,-. Vanaf mei is de nieuwe Twingo de bestellen en in juni staat de nieuwe Twingo in de showroom bij Autohaag Zeeuw!

De nieuwe Twingo heeft een onmiskenbaar chique en moderne uitstraling dankzij de vernieuwde bumpers, nieuwe koplampen met led-dagrijverlichting en led-achterlichten. In het interieur is de waarneembare kwaliteit naar een hoger niveau getild en is onder meer de middenconsole vernieuwd.

Drie uitvoeringen

Renault levert de Twingo in de uitvoeringen Life, Collection en Intens. C-vormige led-dagrijverlichting met geïntegreerde richtingaanwijzers, een lichtsensor, verwijderbare hoedenplank en gesloten dashboardkastje zijn aan de uitrusting van de basisuitvoering Life toegevoegd. De Collection is standaard voorzien van onder meer airco, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en het audiosysteem R&GO.

De meest luxe uitvoering Intens heeft onder meer climate control, cruise control, lichtmetalen wielen en parkeersensoren, maar ook met het nieuwe EASY LINK-multimediasysteem met 7-inch touchscreen. Net als R&GO is EASY LINK compatible met Apple- en Android-smartphones en is het mogelijk om populaire smartphone-apps zoals Google Maps, Waze, Deezer, Spotify of Apple Music veilig te gebruiken in de auto.

SCe 75 en TCe 95

Voor de aandrijving is er keuze uit de benzineversies SCe 75, TCe 95 en TCe 95 met EDC-automaat, allemaal met een technisch hoogstaande driecilindermotor die voldoet aan de strenge Euro 6d-emissienorm. De TCe 95 (EDC) is overigens alleen beschikbaar in combinatie met de meest luxe uitvoering Intens.

  • SCe75 Life: vanaf € 12.390,-
  • SCe75 Collection: vanaf € 13.490,-
  • SCe75 Intens: vanaf € 15.390,-
  • TCe95 Intens: vanaf € 16.590,-
  • TCe95 EDC Intens: vanaf € 18.490,-
Terug naar overzicht