Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Nieuwe Renault Autohaag Zeeuw vestiging geopend!

Wegens de groei van het merk Renault in Nederland en onze toenemende klantenkring in de regio Den Haag heeft er een aantal wijzigingen plaatsgevonden in het aantal Renault Autohaag Zeeuw vestigingen en hun locaties. Middels onderstaand schrijven brengen wij u graag op de hoogte van deze veranderingen.

Wij kunnen wij u met groot plezier mededelen dat Autohaag Zeeuw naast de verhuizing van de Meteoorstraat en de Loosduinseweg naar de Zonweg 60 ook een ‘nieuwe’ Renault vestiging heeft aan de Kerketuinenweg 26a in Den Haag. Deze vestiging is volledig gericht op de verkoop van occasions én onderhoud & reparatie conform de nieuwste en modernste standaarden van Renault.

 

Wat verandert er voor u?

Bent u met uw Renault bedrijfswagen altijd klant geweest bij Renault Autohaag Zeeuw aan de Meteoorstraat
Dan bent u vanaf nu van harte welkom in ons nieuwe pand aan de Zonweg 60 in Den Haag. Deze werkplaats is volledig uitgerust om uw bedrijfswagen de juiste zorg te geven welke deze verdient.

Bent u met uw Renault altijd klant geweest bij Renault Autohaag Zeeuw Loosduinseweg?
Dan bent u vanaf nu voor onderhoud en reparatie van harte welkom bij onze vestiging aan de Zonweg 60 óf aan de Kerketuinenweg 26a in Den Haag.

Bent u met uw Renault altijd klant geweest bij Renault Autohaag Zeeuw Meteoorstraat?
Dan bent u vanaf nu voor onderhoud en reparatie van harte welkom bij onze vestiging aan de Zonweg 60 óf aan de Kerketuinenweg 26a in Den Haag.

 

Welkom

U heeft op onze nieuwe vestiging aan de Kerketuinenweg 26a. U heeft op onze nieuwe vestiging ruim keuze uit betrouwbare occasions met garantie. Daarnaast kunnen wij in onze modern uitgeruste werkplaats alle voorkomende reparatie- en onderhoudsdiensten snel en vakkundig voor u uitvoeren!

Terug naar overzicht