Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Komt u ook gezellig langs? Autohaag Zeeuw Benefiet Tennis Toernooi ‘Play for Luna’ i.s.m. Stichting Luna Sluiter

Op zondag 10 december vindt het Autohaag Zeeuw Benefiet Tennis Toernooi ‘Play for Luna’ plaats. Het tennis toernooi is inmiddels vol met 16 enthousiaste teams die zich hebben aangemeld. Het belooft een hele mooie, gezellige, sportieve dag te worden!

Iedereen is welkom, er is van alles te doen!

Raemon Sluiter, Martin Verkerk, Don Diego Poeder, Fatima Moreira de Melo, Howard Komproe en Shirma Rouse zijn ook van de partij!!

Naast deelnemen is het ook mogelijk om het toernooi te bezoeken. Iedereen is natuurlijk welkom! De entreekosten zijn € 5,- per persoon inclusief 1 loterij lot (t/m 12 jaar gratis) en komen geheel ten goede aan de Stichting Luna Sluiter. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar. Er is van alles te doen. Zo is er een loterij met prachtige prijzen, een veiling met hele mooie items, er is muziek, een springkussen, een grabbelton, schmink, er kan gekeken worden naar de wedstrijden.

Programma van de dag

 • Tennis Clinic voor deelnemers aan het toernooi (gegeven door Raemon Sluiter & Martin Verkerk)
  • 12.00 uur – 1e clinic
  • 12.45 uur – 2e clinic
  • 13.30 uur tot 18.05 uur – wedstrijden
  • Loting +/- 16.30 uur – onder leiding van comedian Howard Komproe (& Shirma Rouse komt ook nog even langs!)
  • 18.10 – 18.30 – FINALE – Team met de meeste games speelt de finale tegen Raemon Sluiter en Martin Verkerk
  • 18:35 uur – Veiling onder leiding van veilingmeester Howard Komproe in de gezellige kantine van Reyerparc
  • 18:50 uur – Prijsuitreiking + overhandiging cheque door Howard Komproe
  • 19:00 uur – Einde

  Loterij en veiling

  Gedurende de dag worden er loten verkocht voor de loterij, daarnaast is er een veiling met mooie veilingitems zoals een door de Feyenoord-selectie gesigneerd Feyenoord shirt, een hockeystick gesigneerd door Fatima Moreira de Melo, een tassenclinic van Omar Munie en een hotelovernachting in Hotel Trusen in Willemstad Noord Brabant . De loten kosten € 5,- per stuk en de opbrengsten komen geheel ten goede aan de Stichting Luna Sluiter. Je maakt door het kopen van deze loten kans op mooie prijzen zoals 2 toegangskaarten voor Comedy Train in Toomler Amsterdam, haarverzorgingspakketten t.w.v. € 120,-  van Keune Haircosmetics, Bluetooh speakers, waardebon van Semra Mode (galakleding) t.w.v. € 100,-, een handgemaakte zilveren armband van Monocrafft t.w.v. € 220,-, kaarten voor een optreden van Shirma Rouse + een meet & greet en nog veel meer!

   

  Ik wil graag doneren!

   

  Help mee om de zorg te verbeteren voor kindjes met kanker in de laatste levensfase. Alle donaties zijn welkom!

  Elke donatie is meer dan welkom! Het doel van het benefiet tennis toernooi ‘Play for Luna’ is om zoveel mogelijk geld op te halen om ‘Zorgboekjes voor kinderen in de palliatieve levensfase’ te kunnen realiseren. Deze boekjes worden in samenwerking met Vereniging Ouders Kinderen en Kanker en het Sophia Kinderziekenhuis samengesteld. Middels deze zorgboekjes worden ouders van jonge kinderen die naar huis komen om te sterven handvaten aangereikt voor de moeilijkste fase van het ziekteproces van hun kindje; Wat kan je verwachten? Wat moet je in bepaalde situaties doen? Welke medicatie kan je wanneer toedienen etc? Het klinkt als iets heel simpels ‘Zorgboekjes’, maar onderzoek heeft uitgewezen dat het voor ouders én zeker zieke kindjes heel belangrijk is!

   

  Routebeschrijving Reyerparc, Kruisweg 1-3, 2982 TN, Ridderkerk

  Wanneer u de snelweg afkomt ziet u aan rechterhand een groot tennisracket in de weide staan. Vanaf dat punt slaat u 4x linksaf en volgt u de parallelbaan.

   

Terug naar overzicht