Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Renault officieel partner van Dutch Design Week

  • Renault nieuwe partner van Dutch Design Week
  • Renault gebruikt 45 elektrische ZOE-modellen voor Design Rides voor bezoekers
  • Dutch Design Week 2018 duurt van 20 tot 28 oktober in Eindhoven, Nederland

Al ruim zestien jaar is de Dutch Design Week (DDW) in Nederland het grootste designevenement in Noord-Europa, met 335.000 bezoekers en 2.600 ontwerpers verdeeld over 110 locaties in Eindhoven. Het ontwerpevent brengt relevante meningen, ontwikkelingen en bewegingen samen in de wereld van design en innovatie.

45X Renault ZOE
Voor het eerst
kunnen bezoekers van de Dutch Design Week worden vervoerd in elektrische auto’s. Renault zal 45 elektrische ZOE-wagens beschikbaar stellen als ‘designrit’ voor vervoer van en naar verschillende locaties in Eindhoven. Het gebruik van de ZOE-auto’s past in de visie van Renault voor de toekomst; elektrisch, autonoom en verbonden!
Dit wordt ook het thema van Renault tijdens de Dutch Design Week 2018.

“We zijn zeer vereerd om voor de eerste keer in verband te worden gebracht met Dutch Design Week. Het evenement is een ideaal platform om Renault te presenteren als een merk dat staat voor ontwerp en innovatie. Design is de belangrijkste aankoopreden voor onze klanten. We zijn ook heel blij dat we DDW-bezoekers met onze Renault ZOE 100% elektrisch en emissievrij kunnen vervoeren “, aldus Janet Richter van Renault Nederland.

Terug naar overzicht