Renault APK

Laat uw Renault APK-keuren door Autohaag Zeeuw. Waarom? Tijdens de keuring wordt de auto grondig doorgelicht door onze specialisten. Dat allemaal voor een scherpe prijs. Lees meer over de APK en maak online een afspraak aan!

Een APK-keuring van uw Renault is wettelijk verplicht. Iedere auto ouder dan 3 of 4 jaar dient jaarlijks een keuring te ontvangen. Als ervaren Renault dealer voeren wij professioneel een keuring uit. Mochten er werkzaamheden plaats moeten vinden dan ontvangt u hierover vooraf bericht en een transparante all-in prijs. Dit is wel zo duidelijk.

Onze gespecialiseerde medewerkers controleren de auto voor deze prijs van top tot teen. Als erkende Renault dealer werken wij bovendien conform de voorschriften van Renault en gebruiken wij alleen originele onderdelen.

Is uw Renault binnenkort toe aan een nieuwe APK? Maak snel een werkplaatsafspraak. De periodieke keuring voor uw Renault kost slechts € 29,- bij Autohaag Zeeuw.

Afspraak maken APK

Bent u overtuigd van de kwaliteiten van Autohaag Zeeuw? Neem contact op met deze Renault dealer voor een afspraak voor de APK. U kunt altijd terecht bij een van onze vestigingen bij u in de buurt.

Plan een afspraak Werkplaats

Is uw Renault toe aan een onderhoudsbeurt?
Plan online snel en eenvoudig uw werkplaatsafspraak en bepaal zelf uw gewenste tijdstip.

Werkplaats acties - Mis ze niet!

  • Motorolie Bestellen

    De olie in uw motor heeft meerdere functies. Het is niet alleen een smeermiddel voor de draaiende delen, maar ook…

    Flacon motorolie (1 liter) €16,25

    Bekijk actie Bekijk "Motorolie Bestellen "

Waarom kiezen voor Autohaag Zeeuw ?

  • Orginele onderdelen
  • Scherpe prijzen