Renault distributieriem vervangen

De distributieriem verzorgt de overbrenging van de motor. Deze is belangrijk voor de aandrijving van uw Renault. Distributieriemen zijn echter aan slijtage onderhevig. Dit betekent dat deze regelmatig vervangen moeten worden. Ook de distributieriem van uw Renault dient vervangen te worden. De vervanging kan kostbaar zijn maar een versleten of beschadigde distributieriem kan veel schade aan onder andere uw motor en daarmee hogere kosten berokkenen. Het is daarom belangrijk de distributieriem van uw Renault preventief te vervangen.

Kosten distributieriem vervangen

Om u tegemoet te komen in de kosten werkt Autohaag Zeeuw met transparante all-in prijzen. Hierdoor weet u ook bij het vervangen van uw distributieriem wat de totaalkosten zijn. Iedere all-in prijs is inclusief onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal, milieukosten en BTW. De kosten voor het vervangen van de distributieriem variëren per model Renault. Tijdens het vervangen van een distributieriem kan de monteur gebreken aan gerelateerde onderdelen vaststellen. Over eventuele bijkomende kosten voor dergelijke onderdelen wordt u door Autohaag Zeeuw vooraf geïnformeerd.

Wilt u de prijs weten voor het vervangen van de distributieriem van uw Renault? Neem contact op met Autohaag Zeeuw.

Wanneer distributieriem vervangen

Renault hanteert voorschriften over wanneer een distributieriem vervangen dient te worden. Veelal is dit om de 120.000 kilometer. De hoeveelheid slijtage aan uw distributieriem is afhankelijk van een aantal factoren. Rijdt u bijvoorbeeld veel in de file, dan kent de riem extra slijtage door de veelal lage toeren en het vele optrekken. Naast het aantal kilometers speelt ook ouderdom een rol. Voor het vervangen van distributieriemen werkt Autohaag Zeeuw aan de hand van de voorschriften van Renault. Ook gebruikt Autohaag Zeeuw alleen originele onderdelen.

Wilt u graag weten wanneer de distributieriem van uw Renault vervangen moet worden? Neem contact op met Autohaag Zeeuw voor meer informatie.

Afspraak maken

Indien u vragen heeft over uw distributieriem kunt u contact opnemen met Autohaag Zeeuw. Is de distributieriem van uw Renault aan vervanging toe? Uiteraard kunt ook direct een werkplaatsafspraak maken.

Plan een afspraak Werkplaats

Is uw Renault toe aan een onderhoudsbeurt?
Plan online snel en eenvoudig uw werkplaatsafspraak en bepaal zelf uw gewenste tijdstip.

Werkplaats acties - Mis ze niet!

  • Motorolie Bestellen

    De olie in uw motor heeft meerdere functies. Het is niet alleen een smeermiddel voor de draaiende delen, maar ook…

    Flacon motorolie (1 liter) €16,25

    Bekijk actie Bekijk "Motorolie Bestellen "

Waarom kiezen voor Autohaag Zeeuw ?

  • Orginele onderdelen
  • Scherpe prijzen