Renault distributieriem

Nieuwe distributieriem nodig voor uw Renault? Als de distributieriem in de motor van uw auto breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Laat de distributieriem daarom op tijd vervangen. Deze is belangrijk voor de aandrijving van uw Renault. Laat uw distributieriem daarom op tijd, door onze Renault specialisten vervangen. Maak direct een werkplaatsafspraak aan!

Werkplaatsafspraak maken

 

Kosten Renault distributieriem vervangen

De kosten voor het vervangen van een distributieriem zijn afhankelijk van welk Renault model u rijdt. Om u tegemoet te komen in de kosten werkt Autohaag Zeeuw met transparante all-in prijzen. Hierdoor weet u ook bij het vervangen van uw distributieriem wat de totaalkosten zijn. Iedere all-in prijs is inclusief onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal, milieukosten en BTW. Tijdens het vervangen van een distributieriem kan de monteur gebreken aan gerelateerde onderdelen vaststellen. Daarnaast werkt Autohaag Zeeuw alleen met originele Renault onderdelen.

Over eventuele bijkomende kosten voor dergelijke onderdelen wordt u door Autohaag Zeeuw vooraf geïnformeerd. Wilt u de prijs weten voor het vervangen van de distributieriem van uw Renault? Neem contact op met Autohaag Zeeuw.

Wanneer distributieriem vervangen

Renault hanteert voorschriften over wanneer een distributieriem vervangen dient te worden. Veelal is dit om de 120.000 kilometer. De hoeveelheid slijtage aan uw distributieriem is afhankelijk van:

 • Hoeveel slijtage de riem heeft ondervonden. Rijdt u bijvoorbeeld veel in de file, dan kent de riem extra slijtage door de veelal lage toeren en het vele optrekken.
 • Ouderdom. Hoe ouder uw Renault, des te eerder kan de distributieriem versleten zijn.

Voor het vervangen van distributieriemen werkt Autohaag Zeeuw aan de hand van de voorschriften van Renault. Wilt u graag weten wanneer de distributieriem van uw Renault vervangen moet worden? Neem contact op met Autohaag Zeeuw voor meer informatie.

Werkplaatsafspraak maken

Indien u vragen heeft over uw distributieriem kunt u contact opnemen met Autohaag Zeeuw. Is de distributieriem van uw Renault aan vervanging toe? Uiteraard kunt ook direct een werkplaatsafspraak maken.

Plan een afspraak Werkplaats

Is uw Renault toe aan een onderhoudsbeurt?
Plan online snel en eenvoudig uw werkplaatsafspraak en bepaal zelf uw gewenste tijdstip.

Werkplaats acties - Mis ze niet!

 • TomTom Europa Kaart

  Nu Van € 119,- voor € 49,95! Geniet van je reis en vakantie met de meeste recente TomTom Europa kaart.…

  Nu slechts €49,95

  Bekijk actie Bekijk "TomTom Europa Kaart "
 • Renault Zomercheck

  Voor slechts €14,95 controleren wij je Renault op deze 10 vitale punten en rij je deze zomer veilig en onbezorgd…

  Nu slechts €14,95

  Bekijk actie Bekijk "Renault Zomercheck "
 • SOS Hulpkit

  Pech onderweg? Nooit leuk! Zorg dat u voorbereid bent…

  Nu slechts €19,95

  Bekijk actie Bekijk "SOS Hulpkit "
 • Motorolie Bestellen

  De olie in uw motor heeft meerdere functies. Het is niet alleen een smeermiddel voor de draaiende delen, maar ook…

  Flacon motorolie (1 liter) €16,25

  Bekijk actie Bekijk "Motorolie Bestellen "

Waarom kiezen voor Autohaag Zeeuw ?

 • Orginele onderdelen
 • Scherpe prijzen