Renault airco service

onderhoud

Bij Autohaag Zeeuw bent u verzekerd van vakkundig onderhoud aan uw Renault. Op zoek naar onderhoud aan de airconditioning van uw Renault? Dan is de Renault airco service wat voor u. Maak direct een werkplaatsafspraak aan en zorg dat uw airconditioning in optimale conditie is.

Werkplaatsafspraak

 

Airco Service bij Renault Autohaag Zeeuw

De airconditioning van uw Renault is belangrijk. Onderhoud aan uw airconditioning is van belang om de frisse lucht in uw auto in optimale conditie te houden. Wellicht ruikt u weleens een muffe lucht of lijkt uw airco minder goed te werken. Dit kan betekenen dat de airco in uw Renault toe is aan onderhoud. Speciaal voor het onderhoud en eventuele reparatie van de airconditioning beschikt Autohaag Zeeuw over een aantal goed opgeleide technici, welke gespecialiseerd zijn in aircotechniek. Zo bent u altijd van goede, frisse lucht verzekerd! Wilt u graag de airconditioning van uw Renault laten controleren? Neem contact op of maak direct een werkplaatsafspraak. Ook kunt u bij onze Renault Minute vestigingen direct binnenrijden.

Waarom airco onderhoud zo belangrijk is

Dankzij goed onderhoud voorkomt u mogelijke defecten. Echter verliest de airconditioning ieder jaar 8% van zijn koudemiddel. Daardoor werkt airconditioning minder goed. Ook kunnen de onderdelen van het aircosysteem door een tekort aan koudemiddel zelfs schade oplopen! Als u regelmatig ( advies: 1 keer per jaar) een Renault Airco servicebeurt laat uitvoeren in één van onze werkplaatsen, voorkomt u hoge reparatiekosten.

Airco tips van Autohaag Zeeuw

Zelf kunt u bijdragen aan een goed functionerend aircosysteem. Tips voor het onderhouden van de airco in uw Renault:

 • Gebruik uw airco regelmatig
  Door regelmatig gebruik van uw airconditioning (min. eens per week), zorgt u ervoor dat vloeistoffen door de leidingen stromen en afdichtingen niet uitdrogen of verharden. Zo voorkomt u mogelijke lekkages.
 • Uw airco functioneert alleen met ramen gesloten
  Bij open ramen functioneert uw airconditioning aanzienlijk minder.
 • Schakel de airco uit bij zware belasting
  De airconditioning belast uw motor. Bij zware belasting kunt u de motor ontzien door het uitschakelen van de airconditioning.
 • Schakel de airco eerder uit
  Zo’n vijf minuten voor aankomst kunt u het beste uw airco uitschakelen. Zo voorkomt u bacteriën en mogelijke ophoping van vocht en daarmee muffe luchtjes.
 • Gebruik de recirculatiestand
  Door gebruik te maken van de recirculatiestand kunt u de auto aanzienlijk sneller koelen. Wanneer de juiste temperatuur bereikt is, laat u de buitenlucht weer binnen.

Plan een afspraak Werkplaats

Is uw Renault toe aan een onderhoudsbeurt?
Plan online snel en eenvoudig uw werkplaatsafspraak en bepaal zelf uw gewenste tijdstip.

Werkplaats acties - Mis ze niet!

 • Gratis Airco Check

  Een airco wordt tegenwoordig bijna standaard in een auto aangeboden. Een airco in de auto geeft comfort, waardevermeerdering, het is…

  Bekijk actie Bekijk "Gratis Airco Check "
 • Motorolie Bestellen

  De olie in uw motor heeft meerdere functies. Het is niet alleen een smeermiddel voor de draaiende delen, maar ook…

  Flacon motorolie (1 liter) €16,25

  Bekijk actie Bekijk "Motorolie Bestellen "

Waarom kiezen voor Autohaag Zeeuw ?

 • Orginele onderdelen
 • Scherpe prijzen